Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jólvan szolhatok az érdekedben!
nekem a benyát mindig mama finanszírozza...szinte minden nap ad 1-2 ezer forintot ..azt vagy bele teszem vagy elrakom és egyszerre el tok menni bárhova...nah meg anyáméktól is kunyerálok mindig mer elbulizom a lóvémat...
Beszéld már meg vele, hogy fogadjon engem unokájává.
bazdki, nekem senki se ad benyára...
125-re akarom de még nem most..
majd nyár elején... fasza lesz nyáron..délelőtt meló délután jogsi és majd valahogy este 8-ra haza keveredek...
Hát igen nézzem a rosszba a jót!Kibirom tán ezt a kisödőt!addig gyűjtöm a lét benyóra !Mama adot benzinre 10 ropit! Mondom mama ezért megyek egy pár km-ert köszi!
te most korlátozottra kezded vagy 125re?
óó hallod..örülj, hogy már nem évek míg meg lesz a korlátlan..nekem még legalább 3 év..
csá!
még híres emberek is kijárnak Tankizni
Háj hee...rég jártam erre...
hát igen jó lenne veletek menni majd nyáron de 80-assal...áhh... nah majd pár év múlva én si nagy géppel nyomulok... de milyen messze van az még...
Szija, itt is, látom rendben hazakerültél.
Itt a Lukács Lacis képed
na ezen ott a helyem nekem is, le is mentettem a könyvjelzőkbe!
arra én is tudok már menni akkóra lesz jogsi is!
neken is 5, de mikor mentünk vittem aszonyt is és úgy 5,5-5,8 is volt néha a fogyasztás, főleg hortobányon ahol végig 140-el verettünk kb
Már van időpont: 2010 08 28
link
Debreceni gyülekezőhelyen is van találka, akárcsak az ország nagyobb városaiban sok helyen.
A 2008-as első ilyen megemlékezésen készítettem ezt a viditlink
Sajnos a tavalyin már kevesebben voltunk, de nekem tetszett az is és az ideit se hagyom ki.
enyém 100 on olyn 5 liter körül zabál ha meg veretem askkór felkuszik a picsába!
2,5 tank benya nekem vámospércs kékestető oda vissza 25liter, az 7800ft mai árfolyamon számolva n ha mind1, spórolni kell majd
Én debitől 50 kmre lakom az mocival 15 perc!
szerintem is jó debibe találkozni onan meg akárhova!Ha meg sok a cash és olcsó a benya akkór mehetünk a hegyekbe is!
csak lenne már legalább 10-15 fok kint
Jaja így van.
szerintem az simán jó h. Debrecenben találkozunk, onnan meg mehetünk bármerre
majd írjátok be mikor lesz és megyünk
wááááá nagyon jóóóó volt ma Tankizni Köszike nektek