nekem a benyát mindig mama finanszírozza...szinte minden nap ad 1-2 ezer forintot ..azt vagy bele teszem vagy elrakom és egyszerre el tok menni bárhova...nah meg anyáméktól is kunyerálok mindig mer elbulizom a lóvémat...
Hát igen nézzem a rosszba a jót!Kibirom tán ezt a kisödőt!addig gyűjtöm a lét benyóra !Mama adot benzinre 10 ropit! Mondom mama ezért megyek egy pár km-ert köszi!
Háj hee...rég jártam erre...
hát igen jó lenne veletek menni majd nyáron de 80-assal...áhh... nah majd pár év múlva én si nagy géppel nyomulok... de milyen messze van az még...
Már van időpont: 2010 08 28 link
Debreceni gyülekezőhelyen is van találka, akárcsak az ország nagyobb városaiban sok helyen.
A 2008-as első ilyen megemlékezésen készítettem ezt a viditlink
Sajnos a tavalyin már kevesebben voltunk, de nekem tetszett az is és az ideit se hagyom ki.
majd nyár elején... fasza lesz nyáron..délelőtt meló délután jogsi és majd valahogy este 8-ra haza keveredek...
hát igen jó lenne veletek menni majd nyáron de 80-assal...áhh... nah majd pár év múlva én si nagy géppel nyomulok... de milyen messze van az még...
Itt a Lukács Lacis képed
link
Debreceni gyülekezőhelyen is van találka, akárcsak az ország nagyobb városaiban sok helyen.
A 2008-as első ilyen megemlékezésen készítettem ezt a viditlink
Sajnos a tavalyin már kevesebben voltunk, de nekem tetszett az is és az ideit se hagyom ki.