Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjöttem..sziasztok!
óóúú hee sámsonba minden fajta olaj jó mindegy annak...én arol-t rakok bele mindig...teljesen jó..de javaslom, hogy ne 1:50 arányba keverd hanem 1:45 mert az 1:40-ben sok az olaj az 1:50-ben (hiába gyári javaslat) kevés az olaj...1:45-ben pont fasza....attól megy a legjobban...viszont ha azt akarod h nagyon fasza legyen akkor ajánlom a Stihl motor olajat....nah az már bírja a forgást ha netán üvegen vereted...
Megvan még de nem nagyon kapkodnak utánna..Tegnap lett volna egy cbr 1000 csere de nem nagyon akaródzik sportmotorra cserélni..
Az lehet, h vmi öreg tatának a jólbevált arol2t jólenne bele mig hazavisz rajta egy zsák tápot, de ez a csájé egy hétmúlva már végig üvegen fogja forgatni
Hali!

Neked kötelező!
Tuono meg van még? vagy sikerült elpasszolni?
Lesz lesz!
CSumi!

Nagyon fasza hangja van,remélem meg tudom hallgatni élőben is..
Jaja
majd ha lesz vmi nagyobb 125ös cross vagy enduró abba már érdemes faszább olajat, de simóba bármi jó szinte
Hello
Szerintem is jó bele a MOL-os mi azt fűrészbe szoktuk.........
na megint lesz nagy esti traccsparti?
szija
Szióka.
na jó van kicsi fijúkák, kezdjetek csak nyugodtan belelendülni, mert én már ittsenem vagyok
aztán jó rosszak legyetek
pedig nem is vagyok méregkeverő
Gézunak konyec ha ezt kevered a benzinhez.
semmi extra, jól vagyok és veled mizu? sok a meló nállatok is?
ez a castrol bótba 4ezer, neten 2400ért jutsz hozzá, sinyóba nem muszály ien drágát önteni, elég neki a MOL-os is akár csak 2T olaj legyen az a lényeg!
jegyzetelek
én úgy kevertem az apriliába hogy 10 liter benyához 2dl olaj, Castrol Power 1 Racing 2T
Mizu
grat
hello
ez is igaz, bár még majd gyakorlom a lépcsőzést