Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

remek mert a telefonra nem reagál
nyitva
köze nicnsen hozzá..suliba szünetbe matyizás? ráadásul matyizás közbe csuklózúzódás? am haverral hülyültünk sé felborított a székkel..sikerült rá esnem ráadásul egy másik osztálytársam állát megzúznom a homlokommal..
nagyon remélem..
a sok matyizás
áá meggógyul mire jó idő lesz, köv két hétre végig -7, -10 lesz
áhh bassza meg....megzúzódott ma a jobb csuklóm...nem tom h elsz motorozás...nagyon nehezen fog meggyógyulni...
Értem én.
elbasztam... muszáj...
ja de nem jó mert havernak jövő hónap elején lesz tuningolva a motor... akkor muszály elszel hinni nekem...de akkor ha azon meglepődtél akkor az enyémen hogy meglepődnél h h megy..mintha nem is 80-as lenne..
11 méteres simson ugratás

de remélem Amika nem így fogja kezdeni
hát figyelj..ha nem hiszed....nyáron elugrassz velünk nyírmártonfalvára és meg nézed a saját szemeddel... nekem míg a simó fasza volt alattam ment 80-85-öt haverom alatt aki oylan 80 kiló körül van ment 70-75-öt simán... szal csak jó a motor állapotán múlik...
Elsétálsz.
Én ezt képtelen vagyok elhinni. Max ha a szemeimmel látom akkor elhiszem. Szomszédom DT 50-ével mikor mentem, elcsodálkoztam keményen. kb 4 simsont próbáltam eddig életem során és egyik sem húzott úgy mint a dt 50 és nálam a simok végsebessége is 75km/h-nál kakukkolt, pedig nem vagyok egy tehén.
ááá bazze...kocsi nincsen vagy mi a tököm? jó lenne össze lenne rakva..mert ma rendelem a szivacsot..hétfőre megjön a markolat kedden a szivacs és kész is lenne és indítanám be próbálnám ki...
há akkor nem megyek, bocsi
te állat..motorral akarsz jönni? hű hülye vagy, pércs bagamér között úgy csúszik az út mint állat....itt mifelénk meg le van taposva emrt nem takarították...első méteren olyat váágódnál h ajaj.. gyalogolni9 alig lehet....
amúgy megvolt a 26. hsz is, kicsit visszább
me motoron megfagyok
hee há buta vagy te? havernak a gyári simója úgy verte mind gyorsulásba mind végsebességre a 2007-es DT 50 X-et mint a szart...és tényleg 4 ló a gyári adat szerint is...van gyári kis könyvem német nyelven...a teljesítmény romlásba egy simónál ne a lovakat nézd..hanem azt, hogy teljesen más lesz az egész motor..nem húz úgy nem megy annyit...gyári kiberhelt kipuffal gyári simó mehet 70-80-at is ha fasza állapotú egy gagyi rezóval (amibe nincsen semmi) pedig max 60...annál többet nem...gyári rezóval pedig sokkal jobban húz...persze a 4 le keretein belül...
akk hnap 9 fele feljövök és megbeszéljük..de amúgy ha fagy miért nem jössz? fűtött garázsba szerelünk...
Nyitva van még Kokó
me azt akarom kedvenc számom, többek között a rendszámomban is van, meg 21.én hoztam el a motort júliusban, 21.én jöttem össze barátnőmmel
Mír 21?
nah mind1, jó lesz az meg akarok rá ilyen számot, ez photoshop....