Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dehogynem. raszantam magam es vegre sikerult az mpeg-4 letoltese.
megneztema on the pipe 2-3. odabasz
na mivan ide má nem is ír senki?
Így már értelek.
3kor indultam el motorozni, fél óra motorozás volt, aztán lementem inkább haverhoz mert hideg volt, csak elöbb értem haza... .gif" align="absmiddle">
Hideg is van, sötét is. Te pedig merész!
óhhe, de hideg van
na megyek gurulok eggyet, vagy csúszok?
most beszéltük néhány haverral, hogy az elsőfék összerakása 5-15 perc.....ha ennél tovább tart, kérdezd meg szerelődet, alkatrészellátódat
csákó! Sütttttt a nappp!
el hiszem..én tavaly voltam így mikor összetörtem a simót...11 hónapig nem motoroztam és már a faszom ki votl..miden nap egyre szarabb volt a kedvem..mikor végre meg lett a DT oylan jó érzés volt..ahhh
Akkor gondolj bele az én helyzetembe, hogy ki vagyok. Bár..............................inkább bele se gondolj, mert ennek az egésznek még a gondolata is gyilkos.
A koponyegen sokmindent írnak aminek fele se igaz. Meg máshol is.
csak ki megyek felszerelni az indexeket ha már nem motorozok legalább bütykölök...
jaja, ott a legjobb gyakorolni mert jó az út, meg egyenes és senki nem jár, csak néhány traktor
ja bazd milyen fasza idő van amúgy netről látszatra..kimentem kivinni a szemetet és aszittem oda fagyok a csempére a teraszon... hallod am ha szkráccsinak kész lesz a motor kimehetnénk vele a szoborhoz majd....ott lehet próbálgatni a kerekezést meg minden szart...
nembánnám legalább 5 fok lenne, énse itthon gubbasztanék ebben a szép napos időben...
hagyom is...mondjuk jó lenne ha kész lenne már végre...alig várom már..kiv vagyok h jó lesz e az olaj beállítás...meg már lenne idő és mehetnénk motorozni...
hagyd a faszba, 2 hétig ilyen idő lesz azt írja a koponyeg.hu
óúú én meg iylen hidegbe csináljam azt a redvás féket?
délután is ilyen hideg lesz biztos ki se mozdulok a házból
reggelt
mondjuk nem ma hívtam
ma 5-kor tuti ott volt