Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sejtem mien, de én nem vennék olyat, főleg ha elüt az alsórésztól
Estét
Jaja kis szar fityfasz vacakért jó sokat kérnek. RMC-ben van DOMINO de az nem 2 oldalból álló, hanem csak 1. Olyan hogy a fékkar és kuplungkar egyik-egyik oldalát kicseréled rá. (remélem érthetően sikerült elmagyaráznom) Na szóval annak darabja 1050ft, de az meg nincs nekik raktáron, legközelebb a tavasz folyamán lesz valamikor. De hogy pontosan mikor, nem tudták megmondani. Jajj de kis fasza boltosok vagytok mondom.
családdal biztos nem ,de ha a haverod le vinne azt megköszönném
szombaton ki se mentek?
most rákerestem én is 2000-2700 körül találtam... tiszta rablás bammeg....
Van, de kíváncsi voltam, hogy esetleg talán egészen véletlenül ne adj isten olcsóbb lenne a yamaha boltban. De nem. A motoroázisnál 1900ft/db
Most jöttem meg. Egész nap toltam a melót, pörgettem magam üvegen, h legyen vmi kincs, még mielőtt leesik a hó
Készülsz a hétvégére?
Ha nem jössz a családdal, intézem ,h vasárnap elhozzon Apraszaki és haza is visz aztán.
neten nincs sehol?
Hali
Jaja ugyanilyen kéne és valóban kettő. Köszi, hogy megkérdezted.
na sziasztok
Mizujs van arra fele?
Csokicsírke ,
Jó estét nektek
általában ez a méret szokott lenni, szerintem nekem is ilyen , de gondolom 2 kéne neki
császtok!
vettem olajat minny le is cserélem a másik villaszárba is...
ja és szkrácssnak: voltam a Yamahába 2000 ezer forint a konzol 22-es kormányra és 10-es a lyuk ahova a tükör megy...remélem ilyenre gondoltál..de amúgy másmilyen most nem is volt..ebből is csak 1...
voltam gumisnál, otthagytam 13e-et vettem előre metzeler vágot slicket + a defekt javítás...
uhh bammeg, nincs Amika, nincs élet délelőtt?
sziasztok!
na.....most menjetek motorozni....
Szevasztok. Húúúú jól elvagytok tűnve.
Van itt talpon olyan emberke aki jól tud kipufogó polírozni? Elég ronda a kipszim, nem vitás ezt polírozni kell.
Na akkór én is lépek!Nektek is jó8!
én is lépek, jó8, csá
na megyek én
jó8
mindenkinek
Hát ja némejik csak hajtja!Amugy alkatrész annyi van mint égen a csillag!Szal enyiből is jók!