Jaja kis szar fityfasz vacakért jó sokat kérnek. RMC-ben van DOMINO de az nem 2 oldalból álló, hanem csak 1. Olyan hogy a fékkar és kuplungkar egyik-egyik oldalát kicseréled rá. (remélem érthetően sikerült elmagyaráznom) Na szóval annak darabja 1050ft, de az meg nincs nekik raktáron, legközelebb a tavasz folyamán lesz valamikor. De hogy pontosan mikor, nem tudták megmondani. Jajj de kis fasza boltosok vagytok mondom.
Most jöttem meg. Egész nap toltam a melót, pörgettem magam üvegen, h legyen vmi kincs, még mielőtt leesik a hó
Készülsz a hétvégére?
Ha nem jössz a családdal, intézem ,h vasárnap elhozzon Apraszaki és haza is visz aztán.
császtok!
vettem olajat minny le is cserélem a másik villaszárba is...
ja és szkrácssnak: voltam a Yamahába 2000 ezer forint a konzol 22-es kormányra és 10-es a lyuk ahova a tükör megy...remélem ilyenre gondoltál..de amúgy másmilyen most nem is volt..ebből is csak 1...
Szevasztok. Húúúú jól elvagytok tűnve.
Van itt talpon olyan emberke aki jól tud kipufogó polírozni? Elég ronda a kipszim, nem vitás ezt polírozni kell.
Készülsz a hétvégére?
Ha nem jössz a családdal, intézem ,h vasárnap elhozzon Apraszaki és haza is visz aztán.
Jaja ugyanilyen kéne és valóban kettő. Köszi, hogy megkérdezted.
vettem olajat minny le is cserélem a másik villaszárba is...
ja és szkrácssnak: voltam a Yamahába 2000 ezer forint a konzol 22-es kormányra és 10-es a lyuk ahova a tükör megy...remélem ilyenre gondoltál..de amúgy másmilyen most nem is volt..ebből is csak 1...
Van itt talpon olyan emberke aki jól tud kipufogó polírozni? Elég ronda a kipszim, nem vitás ezt polírozni kell.
jó8
mindenkinek