Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én az apriliába Agip Speed-et tettem ez versenyolaj már!És szerintem korekt áron 3000/Liter.
Te ma már egyszer nem köszöntél? vagy az tegnap volt? vagy sok(k) volt már mára a visszaolvasásból ?
Sziasztok!
olyan jó olvasni, hogy milyen okosságokat írtok bele sem merek szólni vagyis nem tudok
jah, és nem liftel, hanem a lépcsőn
Szentigaz. Főniksz ha panelban lakna a másodikon, tétovázás nélkül menne fel vele a lakásajtóig
Ja és igen haveromék nyáron mikor mentek Mátraházára, mondták, hogy pár KTM-es úgy megelőzte őket, mintha álltak volna 1 helyben.
Jaja így van. A másik előnye pedig az, hogy bizonyos mértékig, de bárhol elmehetsz vele. Ha elkap a cifrafosás a 4-esen a keleti felüljárónál, fogod és lemész a parthoz könnyíteni magadon. Vagy bármelyik disznócsapáson eltudsz menni vele.
Nem is gyorsulásra valók. Az sm-nek kanyargós uton jön ki az előnye.
Taki cimbimmel annó feljártunk a parádi parkolóhoz a spedeseket etetni. Amikor láttuk, h egy-egy spedes -nakedes banda készülődik felmotorozni Mátraházára, gyorsan kaptuk a sityakot-kesztyüt és léptünk utánnuk. A felső parkolóig szinte mindig bedaráltuk az összest, pedig nem volt rika köztük a z ezres sportmotor sem. Nekünk akkoriban 2 drz-sm volt enyhe kis okositással
Ez főleg a 2002 előtti KTM-ekre jellemző. De van több márka/tipus amire igaz.
Értelek! De még aszt is halottam, hogy hosszabb úton szétrázza az embert ez igaz vajon?
Hát ha már vettél winit akkor pedig kénytelen leszel arra használni, de Gézunak még csak a közelébe se vidd. Nem hogy beleönteni.
Hát a nagyobbak biztos. De azok is csak bizonyos sebességig. Én egy időben szerettem volna drz-t venni és akiket kérdeztem, mindegyik azt írta hogy 70-120-ig elég jól lépnek, utána már elfogyogat az erő. Ha pedig a zxr-nek odacsavartam 120-nál 160-ig még nem küszködött, viszont 160-185-ig már nagyon langyi volt. És ez csak 250-es volt. Supermotok alul kúrva jók magas fordulaton már nem igazán.
gyújtósnak mi spiritusz tablettát használunk nem winnyt
Aszt mondod?! Nekem aszt mondták hogy az sm-ek szinte az összes sport motort fogja gyorsulásra vagy nem
Szerintem te valami másra gondolsz. Na jó gyorsulásban vagy 70-ig biztosan jobb, de mikor te elváltasz másodikba ott már véget ér szerintem a móka.
Úristen azt most felejtsd el. Én használtam azt TZR-be és babettába is, alig vártam hogy elfogyjon. A babszinál folyton bekormolódott tőle a gyertya kb 2 km-ként takargatni kellett. A csóri TZR pedig alig bírt 80-al menni és úgy kojtolt, hogy az eszméletlen. Normál minőségű olajjal 95-öt ment. Igazából a winni olaj azért olyan olcsó, mert tűzrakásra jó csak. A maradékot szalonnasütéskor elhasználtuk, azzal gyújtottuk be a fát.

de csak vicceltem természetesen azért mert öreg, megkapja ami jár neki a legjobbat fogom venni, amit tudok
hát teljesítményben! úgy oda bassza a négy százasokat mint az álatt
Ilyen nóném szart soha
A 2T ugyanugy igényli a normál jó kenőcsöt, mint bármi más.
Inkább adok jándékba egy néhány deci Ipone-t v Motult.
Ne nevess ki, komolyan kérdeztem.
voltam corában (kicsit bevásárolni)... szóval ott néztem olajakat és eszembe jutott Jocokah.... csak mert Valvoline-ban volt kb. 10 féle..
robogó-motor-2T-4T-szintetikus meg minden 1600Ft és 2200Ft között literje és nem tudom hogy végül sikerült E neki a netes vásárlás

én Gézukába Winny-t akarok venni... jó ócsó
ilyenben ===-