Jaja így van. A másik előnye pedig az, hogy bizonyos mértékig, de bárhol elmehetsz vele. Ha elkap a cifrafosás a 4-esen a keleti felüljárónál, fogod és lemész a parthoz könnyíteni magadon. Vagy bármelyik disznócsapáson eltudsz menni vele.
Nem is gyorsulásra valók. Az sm-nek kanyargós uton jön ki az előnye.
Taki cimbimmel annó feljártunk a parádi parkolóhoz a spedeseket etetni. Amikor láttuk, h egy-egy spedes -nakedes banda készülődik felmotorozni Mátraházára, gyorsan kaptuk a sityakot-kesztyüt és léptünk utánnuk. A felső parkolóig szinte mindig bedaráltuk az összest, pedig nem volt rika köztük a z ezres sportmotor sem. Nekünk akkoriban 2 drz-sm volt enyhe kis okositással
Hát a nagyobbak biztos. De azok is csak bizonyos sebességig. Én egy időben szerettem volna drz-t venni és akiket kérdeztem, mindegyik azt írta hogy 70-120-ig elég jól lépnek, utána már elfogyogat az erő. Ha pedig a zxr-nek odacsavartam 120-nál 160-ig még nem küszködött, viszont 160-185-ig már nagyon langyi volt. És ez csak 250-es volt. Supermotok alul kúrva jók magas fordulaton már nem igazán.
Úristen azt most felejtsd el. Én használtam azt TZR-be és babettába is, alig vártam hogy elfogyjon. A babszinál folyton bekormolódott tőle a gyertya kb 2 km-ként takargatni kellett. A csóri TZR pedig alig bírt 80-al menni és úgy kojtolt, hogy az eszméletlen. Normál minőségű olajjal 95-öt ment. Igazából a winni olaj azért olyan olcsó, mert tűzrakásra jó csak. A maradékot szalonnasütéskor elhasználtuk, azzal gyújtottuk be a fát.
voltam corában (kicsit bevásárolni)... szóval ott néztem olajakat és eszembe jutott Jocokah.... csak mert Valvoline-ban volt kb. 10 féle..
robogó-motor-2T-4T-szintetikus meg minden 1600Ft és 2200Ft között literje és nem tudom hogy végül sikerült E neki a netes vásárlás
Taki cimbimmel annó feljártunk a parádi parkolóhoz a spedeseket etetni. Amikor láttuk, h egy-egy spedes -nakedes banda készülődik felmotorozni Mátraházára, gyorsan kaptuk a sityakot-kesztyüt és léptünk utánnuk. A felső parkolóig szinte mindig bedaráltuk az összest, pedig nem volt rika köztük a z ezres sportmotor sem. Nekünk akkoriban 2 drz-sm volt enyhe kis okositással
de csak vicceltem természetesen azért mert öreg, megkapja ami jár neki a legjobbat fogom venni, amit tudok
A 2T ugyanugy igényli a normál jó kenőcsöt, mint bármi más.
Inkább adok jándékba egy néhány deci Ipone-t v Motult.
robogó-motor-2T-4T-szintetikus meg minden 1600Ft és 2200Ft között literje és nem tudom hogy végül sikerült E neki a netes vásárlás
én Gézukába Winny-t akarok venni... jó ócsó