Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem lesz ettől nagyobb a hó, ugy valszeg kinézek szombaton is.
na mentem suliba, gumishoz, melózni..... stb
reggelt ZÉÉÉ! mentek szombaton is tankira akkor?
Reggeltet kutyaütő banda!
jó regggelt, csak ki kell ásni a kocsit
Én is lépek!Jó icakát mindenkinek!
remélem nem kell holnap kocsit kiásni a hó alól
na jóccakát
Hát ja én is már a karc elég és a plafonon vagyok!Emlékszem a robogómat anyám megkarcolta a bicajával és ugy leszidtam érte!Minden bajom volt miatta, és ez csak egy "Robogó"!Amit szeret az ember és meggürcölt érte akármilyen drága értékü is legyen azt ovja és sajnálja!Én így vagyok vele.
hát jah, havi nettó fizetésük biztos van 5-600 ezer vagy több, ők megtehetik... én meg a mai gumi cserétől is fogtam a fejemet, pedig még csak nem is új gumit vettem rá....
Amerikaiak és a lóvé nem számít nekik..Ilyen szinte az összes stunt videóban van..Pl:judgement day 1-2-3 stb.
én már akkoris sajnálom ha összekarcolom a térdemmel... ez a kis buzi meg felborítja, nincs benne elég kár így is...
Én is ledöbbenve néztem! Nem hittem el hogy ekkora kis győkér gyerek van a világon!Hát ja én meg szerintem sokan elsírták volna magukat ilyenkór az a kis bu....i meg röhög meg pózól ott meg rugdossa azt a szép motort!Egy biztos mi megbecsüljük legalább!
bazdmeg, ki is kapcsoltam mikro láttam h. rugdossák a motort, őket rugdosnám inkább összeh. még büszke rá h. összetörte a motorját, más évekig spórol rá, ez meg összetöri és még rugdossa is...ááááá, az ilyenek úgy felbasszák az agyamat...
jó a csattanó
qurva nagy!
A közepétől a vidinek elég érdekes! http://www.youtube.com/watch?v...
hali!
Egy kis frissítő!

A medve, a róka és a farkas elmennek a munkanélküli hivatalba, munkát keresni, mert nagyon éheznek.
Az ott dolgozó SZAKEMBER ki is közvetíti õket a megfelelõ helyre.
A rókát egy baromfiudvarba segítõnek, a farkast egy birkanyájhoz szintén segítõnek, míg a medvét egy téglagyárba melósnak.

Eltelik két hét, találkoznak
A róka hûlyére verve, csontsoványan, a farkas szintén, a medve pedig szépen kigömbölyödve.
Ki-ki elmeséli, hogy vele mi történt.
- Két napig jól ment sorom, -mondta a róka, de mikor a gazda rájött, hogy én tizedelem az állományt, akkor fogta a kapát, kaszát, kutyát és mindent, amivel ütni lehet, egyszóval helybanhagytak. Azóta is alig ettem valamit.
Azt mondaja a farkas, -Ugyanígy jártam én is, két napig Hawaii, aztán mikor a pásztor rájött, hogy miért hibádzanak a birkák, hát kaptam én is mindent, csak jó szót nem. Azóta se ettem semmit, mert még a fogaimat is kiverték....
Mire a medve:
- Nézzétek gyerekek, nekem nem lehet okom a panaszra, a téglát nem lopják, a cigányokat meg nem számolják......
kész leszel szombatra, menjek délelött?
sztem a yamahánál vedd..motoroázisnál a postaköltség...
CSummmmi!
Háj mizu
háj, Hajdú István-t ismered?
háj!
Szijja Báttyó