Légyszíves kérdezd már meg tőlük, hogy van-e náluk kormányra szerelhető tükörtartó konzol. Fontos lenne ne felejtsd el please. Ja és ha van, még azt kérdezd meg, hogy hány mm-es kormányra jó és hány mm-es tükörmenet csavarható bele. Meg persze az árát. Köszi szépen előre is.
Egyik villaszár kész..nem volt elég az olaj..keveset mondtak hozzá a yamahába..mind 1 hnap meek ki és veszek... de amúgyazt mondják, hogy légtelenítés után nem szabad lefektetni..miért is?
na lépdelőztem a parasztelosztóhoz me ha lekésem nincs aki hazavigyen... egyedül vagyok holnap reggelig mint a kisujjam
otthon fellövöm a wifit a padlásra hátha befog valami törhető router-t ha meg nem, akkor így jártam és kimegyek simogatni-tisztogatni-fotografálni Gézukámat lehet be is röffentem óóó de fog neki örülni Rózsika néni sőőőt lehet megyek is vele az utcában
Küldtem neked is mélt.
Kűdtem mélt!
Miúság Lassan meek ki behozom a villákat benti jó meleg garázsba osztán lecserélem az olajat...
otthon fellövöm a wifit a padlásra hátha befog valami törhető router-t ha meg nem, akkor így jártam és kimegyek simogatni-tisztogatni-fotografálni Gézukámat lehet be is röffentem óóó de fog neki örülni Rózsika néni sőőőt lehet megyek is vele az utcában
beállít-fut-pucsít-fotóz