Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd lenyugtatja a hétvégi pitbájkozás
mindenhol ugyan annyi volt az olaj amiket kérdeztem...
Légyszíves kérdezd már meg tőlük, hogy van-e náluk kormányra szerelhető tükörtartó konzol. Fontos lenne ne felejtsd el please. Ja és ha van, még azt kérdezd meg, hogy hány mm-es kormányra jó és hány mm-es tükörmenet csavarható bele. Meg persze az árát. Köszi szépen előre is.
Most válaszoltam.
máshol biztos olcsóbb az olaj vagyis mindenhol máshol... szakszervízből a legnagyobb baromság olajat venni!
jaja a Yamaha Máthéba...
hát ahogy hallottam faterjával jól összezördült
Szeva Zolibá!

Küldtem neked is mélt.
Lehet épp a B-s jogsiját vagdossa szét, úgy sincs rá szüksége azt mondta.
áhh basszus pedig van egy szar hírem neki
Itt nemigen, szem odahaza punnyad
estét! Izzy vagy
meghalt a fórum megint
Csumi!
Kűdtem mélt!
ÓÓóóuuu he gratulálok a kis Gézuhoz . használd egészséggel csak te és balesetmentest .
én is kész vagyok a mai szereléssel, apám odajött h. majd ő kilazítja az első kerékanyát csőhosszabítóval, oszt majdnem eltépte a km spirálom
Csövi. Yamahába mész holnap olajért?
Egyik villaszár kész..nem volt elég az olaj..keveset mondtak hozzá a yamahába..mind 1 hnap meek ki és veszek... de amúgyazt mondják, hogy légtelenítés után nem szabad lefektetni..miért is?
Hali, mingyá szerelek én is, kikapom az első kereket holnap gumis, holnapután értemegyek, pénteken meg visszarakom és mehet a menet
Hájsztok!
Miúság Lassan meek ki behozom a villákat benti jó meleg garázsba osztán lecserélem az olajat...
Aztán mailben küldhetsz nekem valami pucsitós VIP képet.
Az jó kis szám...Jó kis pucsítást..Akarom mondani fényképezkedést
na lépdelőztem a parasztelosztóhoz me ha lekésem nincs aki hazavigyen... egyedül vagyok holnap reggelig mint a kisujjam

otthon fellövöm a wifit a padlásra hátha befog valami törhető router-t ha meg nem, akkor így jártam és kimegyek simogatni-tisztogatni-fotografálni Gézukámat lehet be is röffentem óóó de fog neki örülni Rózsika néni sőőőt lehet megyek is vele az utcában

beállít-fut-pucsít-fotóz

terence jay - one blood