Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt mondta még hogy újra lett dugózva meg új használt hengert kapott! Szerintem gázos!Ami meg lett így bontva az már gáz!
Igen, ha jól látom az egy xz12r faridomja.
Hát hallod én nem ismerem anyira a kawákat!Állítolag a farokidom nem a gyári az cserélte hogy jobban nézzen ki!
Ez egy zx10.
Hát ja nem is cserélem pedig a gyerek benne lenne nagyon!Nem is tetszik!Vannak rajta kontár megoldások+ nem tetszik a gyári váz megoldás meg a fék technika áhh sokminden!Ahogy láttam az enyém sokkal jobb állapotban van és bevált gép szal nem!De az a 140 paci az biztos jól cibál azért.
Szia, jó éjt neked is.
Nem érné meg szerintem. Az valami súlyos nagy óckul dög lehet.
nah mára ennyi volt jóéjt nektek.

Nászéjszaka előtt a leányzó megkérdi az anyját:
- Anyu, mit húzzak fel estére, ami az uramnak tetszeni fog?
- Szerintem az áttetsző kombinéd jótékony hatással lesz rá, azt húzd fel.
Megkérdi nővérét is:
- Mondd, mit húzzak fel este, mi fog tetszeni az uramnak szerinted?
- A fodros kis bugyid húzd fel, az biztos tetszik majd neki.
Még a nagymamát is megkérdi:
- Nagyi, mit húzzak fel este, tetszeni szeretnék az uramnak.
- Hát, lányom, csak a térded húzd fel, de azt a füledig...!
Kébzeld cserélték volna a motorom egy 1000-res 89-es kawára!
Még nincs, van még egy kevés hátra.
Na mizus? Kész a kawasaki?
Csumidella.
Csöcs!
addig még megbeszíljük..mert ha a villám addig nem varázsolódik el vagy nem veszek csavar lazítót és fújom be vele...akkor nem tudjuk összerakni...
szombat hajnali 10 óra
Félek hogy a yard úr seggbekukizni akar majd miatta. Meg ez tényleg nagyon gyors, számolni is alig tudtam.
oszt a fékemet mikorra próbálok beiktatni
nemtom, vasárnap biztos, szombaton meg motorozni kéne vmerre
az enyém is gyorsan villog de leszarom...
el lehet vele szöszmötölni, nekem is volt 1 délután mire felszerkesztettem azt a sárvédő toldatot meg bekötöttem h. múkodjon is
Ma csináltam meg a 2 alsó tartókonzolt a fejidomnak. Lehet viccesen hangzik, de azt a két istenverte fityfaszt szerkesztettem délelőtt 10-től délután 4-ig. Hol leesett a csavar, hol nem jó helyen volt a lyuk, hol a gumi alátét csúszott el. 3 óra körül már azt hittem felgyújtom az egész garázst. Jövőhéten megrendelem a tükröknek a konzolt, addig megcsinálom a fejidom felső két tartó konzolját is, majd kajtatok jobb első lábtartó konzolt, forgalomba vissza helyezem és készen van. Ja meg az első irányjelzőhöz vennem kell ellenállást mert a ledsor teljesítménye csak 0.9W és percenként kb 150-160-at villog.
na ez a nem mindegy . .
jóó majd kapnak száraz kenyeret oszt kuss van