Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

honnan tudod, hogy Simson ? ... nem akartam megmondani Simson

szóval egészen tegnap délután 1óráig folytak a tárgyalások... végül beláttam, kell a szamárlétra, meg a gyakorlás(tanulás), de írásba foglaltuk, hogy jövő nyárra meglesz a komolyabb huncutság

ezt akartam lealkudni, de nem ment

így hát maradt a jó öreg Simson.... alias Gézukám
ööö... hát ha van egy szukos szukád, meg egy kanos kanod... hát akkor ott oda kell figyelni nem nagyon állítja meg őket a drótkerítés sem azok a fránya feromonok
a lényeg: azért kell otthon lenni, mert nem lehet egész nap bezárva a (garázs)kennelbe, az kínzás... ha meg kiengedem végig ott kell vele lenni
Félő hogy felgyújtja a házat vagy miért kell arra vigyázni? Kitől kaptad a szinyót?
egy kicsit igen egész héten szabin vagyok (mert tüzel a szukám és vigyázni kell rá ) csak be kellett jönnöm... tudod vannak olyan dolgok amiket csak én tudok idebenn csinázni

kaptam motort
Jól kipihented magad a hosszú hétvégén?
Sziaaa. Na végre már, hogy megjöttél.
na ? lesz ma valami akciómunka vagy nem ?
hogy nyaljátok ki Juci fülét hát mi van itt?
Még nincs kész és bele untam a várakozásba!
Szétszedve van meg hirdetve.
Az alvósoknak meg jó éjt.
Ejha, ezt nem gondoltam volna.
jóccakát mer hónap sulej...
én is lépek, holnap meló
A 25eft-ért vett kesztyű is bekeményedik...
Na én lépek!Mindenkinek jó íííícakát!
Az tényleg igaz rá, de utánna megint bepuhul szerencsére!
Hát nekem van egy rossz tapasztalatom vele, bármilyen nedvesség után (beleizzad a kezem, esőben elázok) mikor megszáradt, atomkemény lesz.
Na ecsém!Jól jártál vele! Én majd nem 8 ért vettem! de szerintem jó kesztyű meg jó áron!
Egy haverom kapta névnapi ajándékba, de kicsi lett rá. Azt mondtam ezeket a kesztyűket újba 4000-ért árulják. Jó akkor 3500-ért ideadja. Éppen állomáson bandáztunk mikor vettem a sráctól a kesztyűt és 2db ezres és 1db kétezres volt nálam. Mondom itt a pénz, váltasd fel a pénztárba és vedd ki belőle a 3500-at. Lusta volt felváltani 3000-ért enyém lett a kesztyű.
Nem jelent az feltétlenül rosszat, hogy ennyire meg lett bontva, de én sem cserélnék, pedig köztudott mennyire kawasaki buzeráns vagyok. A 400-as sport gépek igazi gyöngyszemek. Szuper a menet teljesítményük, könnyűek, fürgék, jó futóművel ellátva. Még az is lehet, hogy következő motorom egy frankó zxr 400 lesz.
Mennibe vetted?Én 7000+párszáz!Amugy jó kesztyű!
Most néztem képeid, teljesen egyforma kesztyűnk van. Szinre, mindenhogy ugyanaz.
szkrácsi a kawa szakértő