Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy nem dadog hanem rángat
mert lelakva adta el ez a srác akitől vette.... már minden baja volt annak a motornak.... pedig mikor hozzákerült még ment mint a barom...
Ja ez az!Kurva jó motorok ezek az af1-ek én nem bántam meg hogy olyanom volt!Majd ha megnyerem az 5-ös lottót akór tuti veszek egy fasza állapotban lévőt!
értem. mondjuk én ezeket nem figyeltem rajta de nem is zaklat olyan ökör árat kérnek értük hogy az eszméletlen!
Hát figyelj!Én nem tom de én nekem az nem pálya hogy a dekniközzé egy kg ABS ragasztó van nomva!NUku tömítő készlet!Meg a csavarok is be vannak tömitő ragacsolva.Mentem egy karikát és csöpögött az olaj a blokkból! a lábtartó is hegesztve van!meg ilyenek!Jó nem azt mondom me nekem is az aprilián voltak hibák de a motor rendben volt engem ez döbbentett meg a legjobban az ő motorján!
Aszt az af1-t is ismerem ez a 2 van ebesen mondjuk én nem vagyok el szállva egyiktől sem nem gyorsul úgy mint az én régi tzr-m meg olyan hülyén kapcsol be rajta a powerszelep elkezdenek dadogni
ismerem haver
miért is mókolt motor az én úgy tudom hogy normálisan meg
van csinálva?
lehetséges
jó lenne
majd meg látom mit halad gajan hétvégére
Ez átt lett festve me csuszott azt mondta a kölök lehet ez az!
Hát van még ott egy Af1 másikszinben de lehet ez a motor volt az!Nemtom de nem volt egy 100as a moci!
mondjuk az bordó fehér volt
1 ismerősöm adott el ebesre 1 hót ratyi af1-et, midnene kivolt már, meg is volt ragadva valamilyen szinten, alig ment, és úgy adta el
Áhhh pedig kurva jó azzal a narancs felnivel!nagyon szép motor!volt vele bajod?Amugy ismersz valami sanyi gyereket Ebesen?Af1-e van szürke-kék!Na azt a motort akartam megvenni de az akkóra mókolt motor volt hogy inkább szerencsére ott hagytam!
mire jön a jó idő csak kész lesz... :
Intézzed.
Jó8!
szia! jó8
jó8, szija
megyek én még tanulni kell... jóéjt nektek pusza
ááá semmi még az idomok sincsenek kész
már meg vagyok zavarodva
hát remélem jól fog... ha nem akkor is ez lesz, nincs pénzem másikra most
csá!Na mizu?Le van festve a géped?
Ja vágom mekkorák ezek nekem is ilyen volt az Aprilián csak az régebbi sárgabúrás indexek voltak de ugyan ekkorák!Ja hát ezek pont jó nagyságuak, na meg ezek szépek ezzel az átlátszó burával meg a karbon mintával!Jó, biztos jó áll majd a szupermotyódnak!
Sziasztok!