én ezzel elszórakozok szerintem jövő nyárig
akkor viszont valami modernebb, meg komolyabb kis 125 crossos géprendszerre gondoltam aztán meglátjuk... hosszú élet áll még előttem
más: Tefijú... az a múltkori zeneszám.... hááát.... nekem nagyon átjött köcce
Mondjuk ha 50-est veszel akkor so-so de olyat meg nem érdemes..Emlékszem én anno egy honda mbx 125-tel kezdtem úgy hogy életemben nem motoroztam.Az kb ment egy hónapig és utána beadta az unalmast..Sok év kihagyás után jött a z750 majd a többi..
Nem. És egyébként hogyan tovább, mik a jövőbeli tervek? Ha jól emléxem azt is mondtad régebben, hogy idén csinálod a korlátozott jogsit. Akarsz majd rendszámos motort később és utcán nyomulni, vagy csak papír nélkülit akarsz amivel határban/tankin lehet menni?
Jaja láttam. Szerintem nem érdemes olyan régi japó gépet venni, mert nehéz az alkatrészt hozzá beszerezni, meg drága is. Szinyóhoz meg van minden alkatrész szarásig és nem is egy ökör ára.
na valami ilyesmi mint ez a zűd, csak nincs rajta visszapellantó, de az van a lomosban.. meg a kipuffantója egy kicsit másabb... olyan paraszt tunningos
na mondom vásár előtt kipróbálom én is, pöcc-röff, nem csörög-zörög.... csak először szarrá fullasztottam, utánna meg kettesben végig a földúton
annyira dudva volt , de
akkor viszont valami modernebb, meg komolyabb kis 125 crossos géprendszerre gondoltam aztán meglátjuk... hosszú élet áll még előttem
más: Tefijú... az a múltkori zeneszám.... hááát.... nekem nagyon átjött köcce
kis lépés az emberiségnek, jó nagy lépést Amikának mert megérdemli, meg mert az szereti
Gratulálok!Sokat meg balesetmenteset vele.. Mondjuk ha nyárra meg lesz a következő lépés ez után az is sok lesz szerintem!
hát igen én megijedtem a 250-stől ilyen kis félős jányka vagyok én
Mi folyik itt?
ha jól állunk akkor jogsi, meg utca is
ha kakkantós a dolog akkor csak papír nélkül határban
ááá meghalok iszonyat imádom
hát, mint egy Simson, de a jobbik fajtából ... egyebet nem tudok mondani
ma világosba érek haza, mert lépek fél 12 körül, oszt fotografálok
láttad a DT-t amit linkeltem? mit szólsz hozzá?
annyira dudva volt , de
imádom
mert csak az enyém senkimásésenem