Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóvanaz! Barmoljad, igy legalább megismered , h mi van benne, meg hogy mi hajcsa.
A csilliomos, motort szalonból kitolós apucikedvencei meg tudatlanok maradnak ,
menne az összerakás is csak midnen csavar be van rohadva küszködni kell vele ráadásul kellene csomó speckó szerszám...most perpill a villával küszködök mert össze van rohadva és nem jön szét...majd flexel neki ugrok...
Ugylátom szegelik a motrot 1000rel , valszeg Jacek nem mostanában végez az összerakással. Szétkapta, mint hülyegyerek a meséskönyvet, de hogykéne összerakni? ,
haj skacok. . miko gyuttok má a tankira csapatni? most is volt hely boven elfertetek volna .
megjöttem-e...hát nem tom , hogy hogy az istenbe kell azt szét szedni...egy klb fél centi hosszú kis lyuk van a villa tetején egy iylen menetes szarságba....azt kéne valahogy kicsavarni mert elvileg menetes
a képen a 3as az ami nekem nem jön ki...
itt a kitűnők kapnak 25 ezer forintot..más nem... nah majd jövök...tanulgassá...
nekünk nem, már 3,00tól kapunk, de nem mind1 mennyit, mer vagy 4-5 sávba van felosztva, a max 25ezer, a minimum 7ezer
jaaa akkor jóhogy javíts......nekünk ösztöndíj csak a kitűnőknek jár...
igen, elég lenne, de akkor nem kapok ösztöndíjat... nekem számít minden fillér
nah meek megnézem h h lehetne szétszedni a villámat és kicserélni az olajat...elmondták h h kell..megnézem h beválik-e...
majd jövök nemsoká...
nem elég a 3as? óóúú hee én a gimibe örülök a 3asnak...
ha nem sikerül akkor következő hétfőn ugyanez, + még 26.a kedden lesz egy javító vizsga (3as lett, de az nem elég) de azután már nem lesz semmi
óóúú baszod... de aztán vége nem?
jaja, szigorlat
holnap vizsgád?
ott biztos nem hagyom, de előbb még vinnem kell gumishoz az első kereket, vagyis előbb ki kéne szerelni, nem nagyon van időm, tanulok most....
halldo szombaton ha ráérsz átjössz azt kiokoskodunk valamit..okés...mert ahogy elmondtad úgy akkor elvileg meg lehet csinálni....de akkor már egy úttal az olajat is lecserélnénk benne..aztán meg iszunk valamit oszt majd hazakerülsz valahogy.... itthagyod a DRZ-t...
a dugóhoz nem fogja oda semmi általában, csak a nyereghez, de azon meg tud csúszni jobbra balra ahogy nyomod,húzod a féket... és a nyereg is csúszkál jobbra balra, de ez is tipusfüggő!
óóúú he elvittem az én kis Athosz kutyulimat a tesóihoz...szegényt bántani akartak..de aztán összebarátkoztak és jól eljátszottak...vajon drága lehet egy kutyát kiképeztetni? mert nagy dög már pedig még csak 6 hónapos és kis mulya szegény...itthon nagy avgány a másik kutyával de a múltkor kiszökött és szegényt jól megverte 2 kutyaa az utcán... jó lenne ha meg tudná magát védeni...
akkor ez már sokat segített...de létezik hogy nem fogja oda semmi a betétet a dugóhoz? csak oda van szorítva?
akkor csak kinyitod a légtelenítő csavart és csavarhózóval könnyedén vissza tudod nyomni, légtelenítő csavar vissza és már oké is igaz kifolyik pár csepp olaj de nem számít annyi
óhhe, apraszakinak az SXVjét lesném meg szivesen
Bazki ugyanezt csinálta én haverom is mikor a tzr-nek szétszedtem a fékét. Olyan idegbeteg lettem, hogy hazazavartam szegényt. Totál kiugrott a dugó a helyéről alig tudtam visszanyomni.
na én meg is jöttem csak kicsit kinéztem mert siettem haza dolog van de a többiek még szúrják kinnt van Apraszaki kollega is ha jólírom a nevét:D fasza pitje van , kár hogy sietnem kellett
ráadásul hülye haver behúzta az első féket mikor kiesett a betét és nem ment vissza az a geci amin rajta van..meg a DT-nek olyan fura az egész rendszere...