te meg mielőtt nagy konklúzókat vonsz le, belegondolhatnál hogy aki olyan idegállapotban van h mindenre - fejecskéket nyom, az mennyire mond igazat... életében nem is látott, fogalmam sincs miről beszél.
ja csak te kicsit elveted a sulykot nem? mert itt az a másik madár meg elhiszi, illetve el is hitte h én ilyeneket mondok? egyáltalán honnan jött ez h benyögsz ilyet?
bazz bnőm beleolvas egy fórumba mert unatkozik vagy akármi és ilyet lát bazz magyarázkodhatok h azt sem tudom ki vagy. ki lehetne hagyni a beszélgetésből, beszélgessetek egymásról, túrákról meg a kígyókról.
A környéken van még pár emberkének 125-ös ciberkéje. Szóval velük, vagy Brandonnal, esetleg még a cbf klub-os túrákra is mehetnék...Elvileg tudom tartani a tempót.
ezt qrva gyorsan be kéne fejezni. hüye vagy te teljesen?
azt sem tudom ki vagy, életemben nem mondtam senkinek sem ilyet, jó lenne ha visszafognád a hazudozós mivoltadat és beszélnél saját magadról...
Inkább hagyjuk benccét, mert ma még ebédelni is akarok!
Pedig Brandon is arc!
Csak neki is +akartam köszönni, hogy +védett a múltkor!
Van róla képed? (ne értsd félre, csak szertem tudni kikkel dumálok/dumáltam)!
Siófokra soxor járok hüllőnézőbe!
további jó bohóckodást.
Szerintem a barátnőd meg van olyan normális, hogy ne legyen "féltékeny" 1 fórumozóra!
bazz bnőm beleolvas egy fórumba mert unatkozik vagy akármi és ilyet lát bazz magyarázkodhatok h azt sem tudom ki vagy. ki lehetne hagyni a beszélgetésből, beszélgessetek egymásról, túrákról meg a kígyókról.
és még te basztatsz engem, hogy velem nem lehet poénkodni...
azt sem tudom ki vagy, életemben nem mondtam senkinek sem ilyet, jó lenne ha visszafognád a hazudozós mivoltadat és beszélnél saját magadról...
Kivel?
Inkább azt mondanám, hogy kevés az olyan csaj, aki a NAKED motorokat szereti!
Iwiw-et, meg ilyeneket nem szeretem, itt is csak ritkán vagyok, ma is azért, mert kivételesen ráérek!
Pedig Brandon is arc!
Csak neki is +akartam köszönni, hogy +védett a múltkor!
Van róla képed? (ne értsd félre, csak szertem tudni kikkel dumálok/dumáltam)!
Győzike? Huhh, az sok mindent elárul bencéről