Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te meg mielőtt nagy konklúzókat vonsz le, belegondolhatnál hogy aki olyan idegállapotban van h mindenre - fejecskéket nyom, az mennyire mond igazat... életében nem is látott, fogalmam sincs miről beszél.
Fikáznak a cbf topicban!
Régebben sokat motoroztam a pilisben is, azt a részt nagyon szeretem...Te/ti merre szoktatok menni? Te kikkel szoktál menni?
köszi
Balaton az jooo!
Siófokra soxor járok hüllőnézőbe!
a probléma nem abból adódik hanem abból h azt hiszi én tényleg iyeneket mondok valakinek. nevetséges.
további jó bohóckodást.
Balcsi környékén, vagy körül, meg a bakonyban. Mondjuk régebben voltam 1x nyíregyházán is, ami tőlünk kb. 410 km (még a régi mocimmal).
Zsoltee is tudja, hogy vicceltem!
Szerintem a barátnőd meg van olyan normális, hogy ne legyen "féltékeny" 1 fórumozóra!
ja csak te kicsit elveted a sulykot nem? mert itt az a másik madár meg elhiszi, illetve el is hitte h én ilyeneket mondok? egyáltalán honnan jött ez h benyögsz ilyet?
bazz bnőm beleolvas egy fórumba mert unatkozik vagy akármi és ilyet lát bazz magyarázkodhatok h azt sem tudom ki vagy. ki lehetne hagyni a beszélgetésből, beszélgessetek egymásról, túrákról meg a kígyókról.
Merre szoktatok járni?
A környéken van még pár emberkének 125-ös ciberkéje. Szóval velük, vagy Brandonnal, esetleg még a cbf klub-os túrákra is mehetnék...Elvileg tudom tartani a tempót.
jól van bencce nyugodjál már le!
és még te basztatsz engem, hogy velem nem lehet poénkodni...
ezt qrva gyorsan be kéne fejezni. hüye vagy te teljesen?
azt sem tudom ki vagy, életemben nem mondtam senkinek sem ilyet, jó lenne ha visszafognád a hazudozós mivoltadat és beszélnél saját magadról...
Túrázni?
Kivel?
Hát szerintem ez nem igaz.
Inkább azt mondanám, hogy kevés az olyan csaj, aki a NAKED motorokat szereti!
Én nem bírom már ezt a rossz időt... Várom a tavaszt, túrázni szeretnék már mindenfelé.
Mert kevés csaj van, aki szereti a motorokat.
Mármint miért?
Értem. Ritka kincs egy ilyen motoros csajszi, mint Te.
Suli + Minden Motor
És mi jót csinálsz, ha nem érsz rá?
Nem vagyok, úgyhogy KERESS!
Iwiw-et, meg ilyeneket nem szeretem, itt is csak ritkán vagyok, ma is azért, mert kivételesen ráérek!
Igen, jó arc. Az egyik legjobb haverom! Elvileg van valahol, de most hirtelen nem találtam meg. Talán iwiw, vagy myvip. Fennt vagy valamelyiken?
Inkább hagyjuk benccét, mert ma még ebédelni is akarok!
Pedig Brandon is arc!
Csak neki is +akartam köszönni, hogy +védett a múltkor!
Van róla képed? (ne értsd félre, csak szertem tudni kikkel dumálok/dumáltam)!
Brandon? Szerintem otthon lehet. Ritkán fórumozik. Általában msnn szoktunk beszélni.
Győzike? Huhh, az sok mindent elárul bencéről