azt hiszem jobb ha befejezzük ezt a beszélgetést mert fogalmad sincs miről beszélek:) a pluginod szerinted honnan szopja a linket? magától jön? ugyanugy mint egy képet ugyanugy egy beágyazott flasht is megtalálsz benne....
Tisztában vagyok vele a hogy a ctr+U az a forráskód. De a forráskódból nembírod letölteni a dolgot. Ez egy plugin, amit külön telepíteni kell. Az letölti az oldalról a videót *.flv formátumba. Utána ezt konvertáló progival kell átrakni mpegbe, vagy aviba. Az oldal forráskódjának ehhez semmi köze.
Sleepy: a ctrl+U az tuti forráskódot fogja mutatni, mert sokat használom. most azt sem tudom megnézni mert munkahelyen IE. van de nálad akkor valami el van baszva ha nem az:)
Hát ez nem éppen forráskód letöltés :)) De mind1. Direktbe tényleg nem lehet. De nem nagy buhera leszedni. De hagyom a témát mert tényleg off, ha akarod tudni hogy is van, gyere át a csevej topicba.
Megint ki leszünk moderálva, de firefox pluginnal le tudod szedni a videót, és utána konverter progival átrakod aviban, vagy mpeg-be. Persze, nem direct link, hogy neszevigyed. De megoldható ;)
Neked banditod van? Végül is ugyan az a két motor, csak az enyémet a kawa zephyr-rő koppintották.
De hallod a neten semmi nincs rólla csak a suzuki katalógusban van rólla valami de azt meg én is tudom. Nem akarom szétberhelni csak nem rossz ha az ilyen dolgok azért megvannak.
Szelep hézagot akarom majd beállitani de szerintem megkérdezem majd egy szervizbe De azért kössz:
A neten nem de pilismaroton füstöltette egy srác a gumit és kigyulladt alig tudtuk eloltani,banditám vot az olajfogyasztás természetes,a vezláncot 150000-renként kel cserélni akárki akármit mond,elég zajos még ha minden tökéletes is és amig nem hullik szét ne belezd ki.
Nem tudja valaki véletlenül hogy hol találok a neten valami müszaki rajzot egy 1200-es gsxről? De ha van valakinek ilyen motorja szivesen eldumálnék vele, még 1 óráig fent leszek.
Attól függ, hogy grub-ot, vagy lilo-t használ boot managernek az uhu. Mindkettőnek van egy config fileja, ahol be lehet írni a bootolási opciókat. Ezt kell megkeresned, és módosítani. Ha lilo-d van, akkor szívtál, mert az szarabb :) Mondtam h használj OpenSUSE-t :D
Újabb kérdés...
Elvileg két külön particióra raktam, és linux telepités közben mindent elfogadtam, elvileg felrakott egy programot amivel kikéne tudom választani hogy linuxra vagy xp-re bootolok be, de sajnos nem látszik ott a windows...
Mikor belépek az UHU-ba ott már látszik hogy egy másik partición fent van az xp, de be bootolni nem tudok :O
Mit kéne csinálnom?
De hallod a neten semmi nincs rólla csak a suzuki katalógusban van rólla valami de azt meg én is tudom. Nem akarom szétberhelni csak nem rossz ha az ilyen dolgok azért megvannak.
Szelep hézagot akarom majd beállitani de szerintem megkérdezem majd egy szervizbe De azért kössz:
Elvileg két külön particióra raktam, és linux telepités közben mindent elfogadtam, elvileg felrakott egy programot amivel kikéne tudom választani hogy linuxra vagy xp-re bootolok be, de sajnos nem látszik ott a windows...
Mikor belépek az UHU-ba ott már látszik hogy egy másik partición fent van az xp, de be bootolni nem tudok :O
Mit kéne csinálnom?
Van vmi cuccos amivel linux alatt tudok msn-ezni? XD