Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit nem lehet?:) /etc/fstab -ot nézd meg hogy ottvan-e.
És mit? nem lehet.
Szinte működhet is:) Én is ezzel kezdeném a próbálkozást:)
Felmountolod például? :)
Nem tudja itt véletlenül valaki hogy mondjuk suse linuxxal hogy a francba lehetne felismertetni a win-es particióimat?
Hát ez nagyon gáz :D
Oké, oké, elvakult vagyok, bocs...
Ja, nem rossz, de alapvetően ez egy mac skin pcre:)
Leopardot nem ismerem, de a vista le van maradva. Akinek csilivili kell ezt nézze meg :) ::
http://www.youtube.com/watch?v=ZD7QraljRfM
Izlések és pofonok, nekem egyik se tetszik, az xp-ben is a klasszikus témát használom
Nézze meg mindenki a leopard os-t, meg a vistát, és lehet dönteni. Jelezném a leopardban sem lesz homokóra, és nem kell hozzá atomerőmű.
Inkább az ms fog becsődölni, a vista is egy nagy elbaszás, az új lejátszójuk is egy rakás szar, az geész egy rakás szar :D
Amennyiben lesz még pár év múlva MacOs (mer" mondjuk nem darálta be az MS), akkor valóban az volna... :D
Már ha van olyan hülye aki wint rak egy almára:)
És most, hogy a Mac is x86-os architektúrára áll át, menni fog rajta a Winfos, nem fog működni, nem lesz gyors, lesz homokóra, és csak annyira lesz szép, amennyire tetszik a Vista. Ja és lesz vírus is rajta. :D
A mac anyiban különbözik a wintől, hogy működik, gyors, nincs homokóra, valamint még gyönyor is. Ja és nincs vírus.
A win-t csak játszásra, videózásra, netezésre használom. Linux alatt programozok, és írom a dokumentációkat, jegyzőkönyveket (LaTex rulz :)). Nem látom miben nyújthatna többet nekem egy Mac, mint a mostani rendszerem. Az amerikaik meg megérdemlik... Van már kétgombos egerük? :)
Nagyjából 3-4 évvel előzi meg a többi oprendszert. Idióta amerikaiaknak tervezik = 6 éves gyerek is tudja használni, betonstabil ... aki kipróbálja, többet nem használ windowst.
Nem látom miben lenne jobb a Mac o.O Én teljesen elvagyok a linuxommal, és winemmel, és a PC-mmel.
Emberek, át kell térni a Macre:)
Bocs...
www.tomracing.hu
Nekem van dvd-s suse :P
Ha kell hozz egy dvd és odaadom :P
Ok, nekem is:D
Remélem menni fog....Még 4óra....:@
A netet azt nem, az eddig minden linuxon ment magától nekem, de nekem rooter van.
Igazábol netezésre kéne nekem, mivel karácsony óta 3om olyan vírust nyeltem be hogy újra kellet rakni a winfost....
Dani, UHU-n szopatós volt belőni a netet? :S