Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet, hogy itt vagy Tarka?
ennél még egy gibbon is szebb fekete alsóban!

rajtam nincs ennyi szőr,sosevót!
Uristen, ezt neeee Tarka, még te is szebb lehetsz egy ilyen fekete alsóban
Nem időszerű,de idevág a szőrös témádhoz!

Persze Én nem szeretem ezt
Esetleg még a hát is szőrős.....

(vannak páran, akik valahogy egyenesebb ágon származnak a majomtól.....)
Akkor álmodozz csak a szőrös mellkasokról!
Na,és semmilyen inget nem vagyok hajlandó kivasalni
Hali fiúk ! NAgy bajom van ! Az istennek sem tudom beállítani a fehér villanó fényt hogy mikor jelezze a váltást ! A könyv alapján csináltam de nem jó ! Walaki magyarázza már el nekem hogy kell ! ja amúgy gsxr 750 k5 a gép Ha el tudja valaki egyszerüen magyarázni azt nagyon megköszönném ! Lécci írjatok már egy emailt a tubus@freemail.hu - ra , hogy mi a f*szt csináljak vele ! Köszi Tubus
nem is tudtam h ma lesz(=volt) valami felvonulás Győrbe.Innen nem volt valaki?
Ja, akkor OK. Képem sajnos nincs, mesélni tudok esetleg mint Béla fater a szexről
Jajj hülye vok!!
ittlakom dváron egy köpésre van töllünk.
Csak rosstul értettem bocs.
na mindegy azért kössz
Okk, persze hogy érdekel .

Kössz!!
Webet meg címet nem tudok, de elmondom hogyan jucc oda, ha érdekel.
Köszi a gyors válasz DDT !!
Sziasztok !!!

Én nem olyan régen motorozok, de már öreg vagyok, mint az állat és előszeretettel nézem a videókat, amiket felraktok, de érdekelne a technikai háttere is !!
Milyen kamerát és rögzítőeszközt használtok egy egy ilyen motoros videó készítésekor?
Tudnátok ajánlani valamit?
Előre is köszi annak, aki válaszol !!!!!!! Üdv mindenkinek !!
Atex
vagyis de..lehet...így:)
Videó letöltése: megnyitod a videjót, megvárod, míg letöltődik. Utána kitörlöd a helyben tárolt fájlokat. Majd bemész ide: C:Documents and SettingsfelhasználónévLocal SettingsTemporary Internet Files, vagy C:Documents and SettingsfelhasználónévLocal SettingsApplication DataMozillaFirefox...Cache Itt találsz egy fájlt, ami feltűnően nagybb, mint a mellette lévő 1-2 :). Ezt kimáslod valahova (pl. ahol a motoros videókat tárolod :D), és átnevezed valami.FLV-re. Ezután leszeded ezt a progit: http://www.download.com/FLV-Pl... felrakod és kész (vagy valami codec packet telepítesz, amiben van FLV támogatás).
sehogy..
Csákány mindenki. Hogy a faszba tudok lementeni videot a sportmoci.hu videokról? Valaki hozzáértő léci vakerja már el. Köszi szépen.
Segítsetek, hól lehet kapni Magyarországon Karbon szén szövetet, és karbon kevlár kompozitot.
forszelomel@freemail.hu kérem az infót. Köszi.
win 98 install cd re gondolsz?
Nem valószínű, hogy hardver hiba lenne, szerintem fogj egy Win98 telepítő lemezt, gyaluld le a vinyót és telepíts egy újat. Ha véletlenül memória vagy egyéb hibája lenne az úgyis kiderűl telepítés közben.
léci vmelyik sz.gép tudós segitsen! van egy régi p2 es gépünk, elhoztuk haza, és azt irja ki hogy program tulcsordulási hiba.mért irja ki? és mit lehet csinálni hogy a gép nomrálisan működjön?