Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A yard tobbesszamban volt jelen vagy egy vs egy felallas volt?
Erről mi a véleményetek?
"Megtörtént eset egy másik fórumból:Cimborám tavaly itt békéscsabán szaladt bele egy trükkös fiúba!a gyulai úton ereszkedett opellel és melléérkezett egy agyig sötétített golf,ment mellette egy darabig majd kövér gázzal megindult.Cimbi utána gondolta ha ez kell gyorsuljunk!majd elmondása szerint 160 környékén a golfból az anyósülésen ülő fiatalember kihelyezte a tetőre a villogót!mint kiderült valami helyi vezér volt a pilóta!"

Az első válasz:
"Simán elküldtem volna a ........ba!
Ugyanis őrá ugyanazok a szabályok vonatkoznak mint ránk!
Ha a haverod túl gyorsan hajtott akkor ők is!
A szabályok bizonyos fokú áthágása csak onnantól lehetséges,
amikortól használja a megkülönböztető jelzést. (csak indokolt esetben)
Addíg neki is 50 az 50."
Oh megöltem a topicot
Ez fantasztikus :D
Guberálós máríá
A kis haszonleső :D
Avagy Paula és Paulína
Netán a pampák királya?
De mégjobban lebontva 41nap 14óra és 24 percig tartana..
Akkor 15 perccel 15*4000=60000! 60000/1440! 15 perces részek esetén 41.6 napig tartana a végignézése.....
sztem csak 15perc 1 rész
Na menjetek már a faszomba... Eszmeralda 151656561. részében mivolt? Nemtudjátok VÉLETLENÜL?
vEGYÜNK 4000 RÉSZ 1 RÉSZ KB 20 PERC CSAKHOGY KÖNNÜ LEGYEN SZÁMOLNI! TEhát eddig 80000percnél tartunk...1 nap 1440perc tehát 55.55 napig menne egyfolytában a barátok közt reklám és egyéb megszakitások nélkül....Ezzel büntetném az életfogytosokat
Passz... Egyszer leültem elé aztán mégegyszer.. aztán eltelt egy kis idő , ott tartok, hogy ezt 4000 szer megismételtem :D
98tól
hát 98től megy nem?
Haverommal kiszámoltuk, hogyha a barátok köztöt elölről leadnák akkor 43 napig menne éjjel nappal szünet nélkül. Remélem jól számoltunk :)
jah tényleg
Vanda
Szerintem a szőke csajvolt nemjut eszembe a neve Akit ma rántottak meg
OH má" tudom ki nyulta le a pénzt :D a Sára :D
De azt a 20 millát is csak hitelezte :D
Van benne valami
droid ez a Laci, 20millát tesz a parfüm bizniszbe, de a számítógépeket,meg a furgonokat azt bérli,lol
játszasd le az RTL-el visszafelé a jelenetet,és akkor olyan lesz,mintha a motoros odadobná a kocsiba a pénzt,az üveget kicserélné,és mindenki minket éljenezne.....

A laci helyében eladnám a kocerájt a Pálnak
nekem is ez jött le helyből nemhogy valami motoros mentette meg lacit vagy valami
A soma lopatta el :)
hát a média szerintem a fő ellensége a motorosoknak.