Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem kellettem...
aszontad inkább magaddal...
Amúgy mitcsi, hogy egész nap gép elött vagy?
, tegnap abban maradtunk, hogy Veled
Értem.
Magaddal, mint tegnap...
Nem is gondoltam semmi rosszra
Nem untam meg, csak közben honlapot szerkesztek...
nem arra használom őket, amire te gondolod!
Miaz Zsoltee, jó hamar +untad!
Izgi lehet kígyókat tartani
Namiaz?
Nincs "izgi" infó?
szia nakedgirl!
Mikor lesz infód?
Mert én csak délig vagyok kb.
Inkább neked, mint a kukába.
Amúgy most költöztünk és 1ébként sem tudnám hova tenni!
OH, hát nagyon szépen köszönöm!De így odaadnád a terráriumodat, h nem ismersz meg stb..?Huh, nem is tudom mit mondjak! NEkem mennem kell, mert lefogom késni a héven, de fogok még írni, sutyiban infón! Addig is bye!És kössz!
Értem, értem
Hát a szülőket igen nehéz befűzni az ilyesmire , de mivel én (sajnos) már olyan korban vagyok, hogy nem nagyon kell az engedélyük.
Meg dolgoztam már az állatkertben, szal eddigi állataim nagy része onnan volt...
De túl nagyra nőttek, úgyhogy vissza a feladónak...
A mostaniakat meg nagyon szeretem, semmi pénzért nem válnék meg tőlük!
Amúgy ajánlom a www.terrarium.hu oldalt, ott értelmesebb dolgokat találsz.
Amúgy van 2db ajándékba elvihetó terráriumom, ha majd sikerült megfűzni az ősöket!
Hol? Amúgy, most nem lenne pénzem rá,cs ak kérdezegetek, meg még ősöket meg sem kérdeztem! De, amúgy normális helyet ki kell alakítani nekik, meg stb...! De a www.haziallat.hu -n van egy csomó ilyen állat, ott leírja a tulajdonságaikat, mit szabad mit nem, de azt nem írja, hogy hol lehet venni!
drukkolok
1ébként most szombaton lesz terrarisztika börze, ott vehetsz ilyesmi állatokat, ha akarsz
Köszi! Az szép! De a másik oldala csúnya, remélem nyáron lesz pénz megcsináltatni!
ledzsámpoltak a teraszról, mikor öcsém vigyázott rájuk...
a patkányokat leütjük előtte, úgyhogy nem szenvednek.
1ébként nagyon szép a mocid, gratulálok hozzá!
Jah, és a legfontosabb! Mennyibe kerülnek haviszinten, és mennyibe kerül elhozni!?
Öngyilkosak?Azt h? Ííí, szegény patkány!
Tiger: nekem az 1ikhez kell(ene) engedély, a másikhoz nem.
mostmár hál" istennek patkányt eszik mind2.
gőtéim nekem is voltak, de öngyilkosak lettek
ez igen.rákerestem h yamaha remaissa(elvileg létező motormárka) és se a gugli képkereső,se a lapkereső,se a hasznaltauto motoros része nem dobott ki találatot,kivéve azt az egy helyet,ahol tanultam vezetni.
szal létezik ilyen motor?
(Akorl-nál van)
nah jo témát adtam,csak ne lennék másnapos,és akkor látnám a betűket...
amit meg bemásoltam képet az nem így volt ám innen könnyű volt 1sorosra visszarakni!
ááá felesleges. inkább megyek, és keresem tovább azokat a bizonyos elgurult piruláimat...
mert hát a doki szonta nehogy visszamenjek másik adagért, mert fenyegetésnek veszi, és kihívja a nemzetbiztonságiakat... bár nem értem minek. ha többen őrülnek meg akkor jobb?
"Akarsz róla beszélni?"