Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bedőlnél te is... erőszakra viszont erőszak a válasz.már nem megy másképp.
Te meg bedőltél nekik visszatérve a bűnöző-kérdéshez: szerintem ha az emberek nem dugnák a fejüket a homokba, hanem szóvá mernék tenni, ami nem tetszik nekik, akkor kicsit előrébb tartanánk. Engem még sosem fenyegettek meg a cigány szomszédaim, mert rájuk szóltam, ne a kertbe szemeteljenek már... mondhatjátok, hogy ők a kivétel, de ettől még nem szabadna szó nélkül hagyni, ami nem tetszik nekünk. Az agresszió nem megoldás és csak még több bonyodalmat szül
Nekem megvan rá a lehetőség, és holnap lesz a napja hogy elindítom a papíros részét, de a 99.9% más magyar honpolgárnak? Majd kerékbehúzzák mert a saját telkén, a saját házában megvédte a saját tulajdonát?
ne légy nevetséges .... , ez a " nagyok " pénze...
sokáig hittem,de mindig megnyugtattak.
hogy kicsit megtörjem a politikai "vihart", örömmel jelentem a speed-es kollégáknak, hogy az Eger-Kerecsend útszakaszt teljességgel felújították és a telet is szerencsésen túlélte a burkolat. hosszú nyújtott kanyarok, 3sáv, mi az ami kellhet még? (mondjuk én inkább pálya párti vagyok!)
Jól látod. De van több ismerősöm akinek van stukker szabályosan sőtt puska is. Vadász vizsga kell vagy lövész sportklubba kell beállni és járni gyakorolni.
több Pohit a népnek! nem vagyok egy rendőrkedvelő, de szerintem senki nem bánná ha minden rendőr úgy gondolkodna mint Pohi..
Respect, sok rendőrt ismerek, tudom a problémátokat. Az állampolgárnak viszont nincs 9mm. Még. Majd lesz, ha muszály lesz. A hiba nem bennetek, sőt még nem is a rétinégerekben van. Hanem a rendszerben, hogy a szavazatokért engednek mindent így elfajulni. nekem könyörögni és fizetni kell a jogaimért, az elkövető meg röhög a markába.
Csak az a baj, hogy az irodában ülő tisztek túlórája lesz kifizetve, nem a járőré és majd csinálnak tiszti helyeket akik soha nem mennek ki az utcára. Egyébként faxa. Emelték a kmb. fizetését akik szintén kevesebbet vannak utcán mivel ők is bűnügyeket vizsgálnak. Szóval aki utcán van az alulfizetett 90.000 Ft nem sok. kmb. 150.000, tiszt meg 150.000-től felfelé..... A képet nem nehéz összerakni. Én vállanám, hogy "másodállásban" is rendőrként bemegyek dolgozni szabadidőm terhére, de szerintetek ezt megengedik? Ááááá dehogy...
Ha egy ilyen "támadás"érne engem a saját otthonomban nemcsak hogy a fejét a falba verdesném de még a villanytüzhelyt is bekapcsolnám ráültetném és rábasznék sulyt az ölébe hogy mozdulni se tudjon ráadásul még közben verném a fejét! sőtt megkinoznám 98féle modon és talán lehet hogy felvonszolnám és ledobnám a negyedikröl! aztakurvaistenit merné ezt megtenni levágdosnám az ujjait! és ha még felakarna jelenteni a száját is elvágnám késsel! leszarnám hogy mit akar ha a lakásomba bekerült éjszaka zárt ajtok mellett! és ha a rendőrség felháborodna akkor tuti kirobbantanám a forradalmat!
Ezzel a kétmilliárdal semmi baj hogyha az utcákon lesznek !Csak nehogy trafipaxal!
tehát méretproblémáid vannak
Gondolj bele mi lenne, ha minden nap fel is jelentenéd őket valamiért. Én ezt teszem nap mint nap. Persze minden nap meg is fenyegetnek, kéz láb eltörése, ház felgyújtása...stb. Ez van, hordom a 9mm-est magamnál és várom őket, eddig 8 év alatt még egy sem ért ide..... A bíróságon a héten meg sem jelentek csak én kollégámmal + 2 tanú a 10-ből aki a buszmegállóban állt. A bíró kiszabja így is ami rájukfér, nem kötelező ott lenni. Kedden megint megyek....szóval rajtam nem múlik a dolog, de egy kis állampolgári támogatás jólesne még.
ez nem arról szól amiről kellene. már a fogalmazás is:az emberek azt ÉREZZÉK,hogy nagyobb a biztonság.az nem ugyanaz,mintha TÉNYLEG nagyobb lenne.az én farkam sem lesz nagyobb,de ha megfelelő testhelyzetben teszem oda,még fájhat is...
a kalitkában(parlament mert benne van a sok szarka) tesztelhetnénk az új hazugság vizsgálót de tartós elem kellene bele mert szegény állandóan sípolna na ez Magyarország birka ország(tisztelet a kiv. de kevés sajna a kivétel)Bocs ez van össze kellene fogni nem szét húzni ,de ezeknek ez a jó el vannak foglalva 1mással az emberek addig lophatnak ,felkelni emberek jó reggelt
Pohi!
Az a gond, hogy nem tudod előre, pofon lesz vagy bökő! Ha bejön a zárt kapun, ajtón, ki tudja, mire képes! Akkor inkább ő haljon meg, mint a családomból bárkinek baja essen!
Épp megfelelő magasságban van a feje
a legelső szabály,amit át KELL hágnod,ha nem akarsz megdögleni!
de igen.ugyanúgy.sőt! fejbe is rúgom!
10 éve éjjel nyitott ajtónál aludhattam, 5 éve mindent zárok, még a kaput is, 1 éve pedig riasztó és komoly kamera mindenütt. Csak hogy ne kelljen megint hetekig bíróságra járni egy pofon miatt. Ott a felvétel. Kész.
Abban ne legyél biztos.... De mint mondtam a zárt ajtó és kapu sokmindentől megvéd, és félreérthetetlen dolgokat adhat...
Ez a másik fele.....kis hülye pöcs GYEREKEK! Akkora a szájuk mint a picsa az iskolába bármit megtehetnek és ha hozzámersz szólni már jön a RAJ bazeg....Ettől kitudok akadni.
Van ahol a meglétéért is késelnek... vagy még szólni se kell. Remélem nem törtem benned össze egy világot, de sajna így van.
Bántani akkor bánthatsz valakit, ha ő támad, tehát magad véded, ez a "jogos védelem" és annyira bánthatod amennyire ő téged...tehát ha valaki pofon vág azt azért ne szúrt le kapásból..