barátok közt-be a motorosok hirnevét javítando ellopták laci pénzét.azon gondolkodtam,h a legmagasabb nézettség majdnem 2millio körül van hetente.azért abbol ha csak néhány százaléka veszi is komolyan az ilyet...hát sztem még ez is befolyásol sok vezetőt a motorosokrol kialakított véleményében...
Sziasztok! Az érdekelne engem , hogy amik a rendőrség tulajdonában vannak elkoboztt vagy valamiért oda került motorok azokat meglehet venni esetleg? Erről nem tud valaki valamit? Vagy van esetleg honlap vagy a rendőrségen kell érdelődni? köszi
„Sziasztok. 23 éves srác vagyok. 2003 novemberében volt egy motorbalesetem. A háti 5-ös, 7-es csigolyám szilánkosra tört és a velő is sérült. Azóta kerekesszékben telnek napjaim. Jelenleg egyetlen esélynek az őssejtbeültetés tűnik, ami javíthatna a helyzeten. Kölnben van egy klinika ahol 6000 euróért végrehajtják. Sajnos nem tudom elő teremteni a kezelésre szükséges pénzt. Elkezdtem gyűjteni műanyag kupakokat és ezeket be váltják. Abból a pénzből sokat javulhatna az állapotom az őssejttől. Rengeteg kupakra van szükségem. Ezért kérek mindenkit, magánszemélyeket, vendéglátó egységeket, kocsmákat. Ha a szemetesen kívül nem tudnak jobb helyet az ilyen kupakok számára akkor gyűjtsék és ezáltal segítsenek! Mindegy milyen kupakot gyűjtenek. Lehet üdítős, ásványvizes, mosószeres stb. Előre is köszönöm szépen.
Üdvözlettel:
Horváth József
E-mail: hjokem@gmail.com
Horváth József
Címe a következő: 8771 Hahót Deák Ferenc út 54.
Ezt az egyik közismert oldalon találtam. Ha nem túl nagy kérés,küldjétek tovább ismerőseiteknek. Nekünk ez nem túl nagy erőfeszítés, félre rakni a kupakokat és továbbítani...., de Józsefnek ez óriási segítség lehet!
Sok kicsi sokra megy!
Tigerheart vagyok és ezért az egyetlen üzenetért regisztráltam a fórumba. Hogy jövök-e még, nem tudom. Én is motoros vagyok, de a mindenki által megvetett nagyrobogós-fajtából. Tehát:
Biztosan emlékeztek az Aug. 20-i kunmadarasi gyorsulási versenyen történt szörnyű balesetre, amikor a szervizúton lépésben haladó házaspárt egy állatkodó fiatal elütötte, a férj a helyszínen meghalt, de a felesége túlélte. A feleségét otthoni kezelés mellett hazaengedték, de sajnos ő is elment. 3 kisgyermek maradt árván.
A feleséget Timinek hívták és én is ismertem. Timi testvére (Kata) írt nekem egy levelet, idézem:
[quote]Szia!
Sajnos nagyon rossz hírem van.Timike vasárnap hajnalban örökre elment a férje után.Tüdőembóliát kapott,s már nem tudtak rajta segíteni.
Tőled szeretnék egy szívességet kérni.Ha módodban áll,kérlek írj néhány motoros fórumba üzenetet,-mert én (csak egy nő vagyok) nem igazán találtam megfelelő oldalakat-,hogy 2007. szeptember 29-én 13 órakor veszünk Tőlük végső búcsút a sárosdi temetőben.
Azért kérlek erre,mert nagyon sok ismerőse,barátja volt a Zsoltinak a motorosok körében,akiket én nem ismerek,de esetleg szeretnék tudni.
Előre is köszönöm![/quote]
Mivel én nem túl sok motoros fórumot ismerek (még), tisztelettel kérlek Titeket, hogy segítsetek nekem/nekünk és az általatok ismert és/vagy látogatott motoros fórumokon tegyétek közzé a Kata által megadott információkat, tehát hogy a kunmadarasi baleset másik vétlen áldozata is elment és hogy Timitől és Zsolttól 2007. szeptember 29-én 13 órakor veszünk végső búcsút a sárosdi temetőben.
Előre is mindenkinek nagyon köszönöm a figyelmet és a segítséget magam és a gyászoló család nevében is.
Találkoztam motorossal,quadossal akiket meg akartak állítani a rendőrök polgárőrök...erre ők elmenekültek.Ne motorozzunk természetvédelmi területen,tegyünk azonosítót a mocira quadra és ha megállítanak álljunk meg.Tudom nem egyszerű de próbáljuk enyhíteni a feszültséget a rendőrök,erdészek,polgárőrök irányába.Egy vadász próbált belémkötni a háza előtt hogy mit is keresek én itt a quadommal (földúton lassan mentem) megálltam bemutatkoztam és elbeszélgettem vele 1 óra múlva mosolyogva váltunk el harag nélkül.Megkértem hogy ne lépjen fel mindjárt agresszívan a motorosokkal szemben hisz mi is emberek vagyunk.Engem már rendőrök is állítottak meg természetesen megálltam tisztelettel beszéltek velem amit hasonlóképpen viszonoztam...megkértek hogy a legrövidebb úton menjek haza,és hogy óvatos legyek.Ordibálni,bunyózni lehet de minek még több probléma.Mindenkit kérek hogy próbáljatok lakottterületen lassan menni,ne bosszantsuk az embereket feleslegesen.Viszont ahol nincs kitéve a természetvédelmi területre utaló tábla ott lehet motorozni..de méginkább ajánlom a pályát ott meg lehet mutatni ki mennyire jó motoros,quados.
gery,te komolyan a Magyarok szégyene vagy.Hiába próbálkozol lejáratni az USA magyarokat.Kevés vagy.Ráadásul amit eddig láttunk USA magyaroktól az nagyságrendekkel több volt mint amit eddig te produkáltál.Neked eddig az anyázáson kivül nem láthattuk szerepedet.Nem hogy videót,de még egy normális képet sem tudtatok feltenni pallerrel.Sőt,még írni sem tanultál meg rendesen.Tudod magyarok mindenhol vannak a világban,te attól nem leszel több hogy leszólod őket.De hát te csak így tudsz kitünni a tömegből az alpári viselkedéseddel.Van egy olyan hogy magyar-amerikai forum...Hát minden hozzászólásodat oda beraktuk az elmúlt két évben.És az emberek döbbenten olvassák hogy a magyarok ennyire amerika ellenesek,ennyire fajgyülölők.Tudod te is képviseled hazánkat,és a te hozzászólásod is nyomot hagy a megitélésben hogy milyenek is a magyarok.Tehát viselkedéseddel nem vagy egy példás személyiség,sőt fáznak tőled az emberek.Szégyen amit te művelsz,és az a baj hogy még büszke is vagy magadra.Emlékezzél mikor CBR900 néven osztottad pont az STR-t.Most meg csontig nyals znekik.Ritka jellemtelen ember vagy,és még kiírtad az üzenőfalra hogy te vagy CBR900.Büszke vagy rá hogy mekkora tettet vittél véghez azzal hogy te másokat megsértesz.Remélem emlékszel még rá milyen válaszokat kaptál.Lassan itt lenne az ideje hogy elgondolkozz.Majd eljön az az idő is mikor belinkeljük neked a többi forumot ahol eddig szó volt a magyarokról.Tudod eddig a magyarokat nem kellett szégyelni,és a világban mindenütt helyt álltak.Viszont te lassan eléred hogy az emberek máskép nézzenek a magyarokra.Ugyanis te a világhálón okádod a hányást,amit nem csak USA-ban olvasnak,hanem ázsiában,ausztráliában,stb.Aki itt még nem jött rá hogy pallergery egy abnormális lelkisérült,és szerinte jócsávo(fsmark),hát annak javaslom kicsit gondolkodjon el,hogy mi a megitélés a mai világban mo-ról.Sajna nagyon alul maradtunk európai szinten.Kicsit tanulmányozni kéne a gazdaságot,a történelmet,és kicsit több rugalmasság kéne,és összetartás.Amíg ilyen gery félék nem tudnak tisztán látni,addig ne várjatok semmit.
Aztán megjegyzem hogy az USA-ban élő magyarok leraktak már valamit ,elfogadták őket,és büszkék lehetünk rájuk.Ez vonatkozik más országokban élő magyar társainkra is.Becsülöm azokat akik egy üres böröndel nekivágnak a semminek,és siker jutalmazza próbálkozásaikat.Lenézem azokat mint gerypaller hogy játszák a magányos hőst,és siránkoznak hogy nekik miért nincs,másnak miért van.De mocskolodáson és irigykedésen kivül semmit sem tudnak felmutatni csak önsztárolást.
hali! egyre jobban érdekelne az a kérdés hogy A-kat. 24-től jövőre most ez igaz? én ugy tudom hogy valamit beadtak a közlekedési felügyeletnek persze még (2003-ban) és ott aszt mondták hogy ez a következő öt éven belül érvényesülni is fog!
Mindenki vigyázzon magára.Ma épp mentem(kocsival) kilo10 körül,látom mögöttem nyomul 1 mercis,szemből meg jön 1 motoros,aki persze gondolom elkerülte a mercis figyelmét.mercis természetesen beelőzött(arról nem beszélve h zárovonal,kanyar)motoros meg az útpatkára kellett h menjen.hiába fékeztem h előbb el tudjon kerülni!más:valaki nem tud linket adni arról a balesetről,mikor egy écsi származású fiatal motoros nyúlon nekiment egy oszlopnak és a kórházba meghalt?talán nem vt 1 hónapja h megtörtént,és kíváncsi lennék h mit írnak a cikkben,ugyanis nem kizárt h műhiba történt a kórházban
nem tudom hallottátok e a rádióban, de hétvégén a Mátrában fokozottan ellenőrzik a motorosokat. Így fogalmaztak: "száguldozó szabálytalankodókat". Úgyhogy csak ésszel, aki arra jár.
Sziasztok szeretnek segitseget kerni toletek mert vanak egyes problemak: vagy 2 hete vetem egy Malaguti f 15-t 98 evjaratut 49 cc de alitolag at let dolgozva 70-re nagyon jol szalad,fel megy 70-en felolre konyen csak hogy szerintem nincs jol be alitva a porlaszto(karburator) mert tulsokat zabal 5.2 /100 km.egy kicsit ki nyitotam a levego csavarjat 4,6 lett a fogyasztas de szerintem ez is tulsok egy masik panaszom hogy tul nagy turacioban kezd megmozdulni a motor gondolom hogy a kuplung resznel ha lehetne alitani. Nekem edig volt egy 250 cc-es MZ trofim 30 evet nyuztam de az is csak 5 l.t fogyasztot 2 szemejel es nem vagyuk hoza szokva az ijen nagy turaju motorhoz nekem nem szukseges hogy ugy ugordjon hogy elindulaskor 1 kerekre aljon,hanem szep finoman es csendesen induljon es foleg ne zabalja a benzint. Ara szeretnem meg kerni ha valaki tudna segiteni jo tanacsal es ha lehetne egy Muszaki konyv masolathoz jutatni amejbol esetleg kiseb nagyob hibakat magam is eltudnek haritani elore is koszonom a segitseguket en Nagyvaradi vagyok es mar eleg oreg csak 68 gyula_27
Üdvözlettel:
Horváth József
E-mail: hjokem@gmail.com
Horváth József
Címe a következő: 8771 Hahót Deák Ferenc út 54.
Ezt az egyik közismert oldalon találtam. Ha nem túl nagy kérés,küldjétek tovább ismerőseiteknek. Nekünk ez nem túl nagy erőfeszítés, félre rakni a kupakokat és továbbítani...., de Józsefnek ez óriási segítség lehet!
Sok kicsi sokra megy!
Tigerheart vagyok és ezért az egyetlen üzenetért regisztráltam a fórumba. Hogy jövök-e még, nem tudom. Én is motoros vagyok, de a mindenki által megvetett nagyrobogós-fajtából. Tehát:
Biztosan emlékeztek az Aug. 20-i kunmadarasi gyorsulási versenyen történt szörnyű balesetre, amikor a szervizúton lépésben haladó házaspárt egy állatkodó fiatal elütötte, a férj a helyszínen meghalt, de a felesége túlélte. A feleségét otthoni kezelés mellett hazaengedték, de sajnos ő is elment. 3 kisgyermek maradt árván.
A feleséget Timinek hívták és én is ismertem. Timi testvére (Kata) írt nekem egy levelet, idézem:
[quote]Szia!
Sajnos nagyon rossz hírem van.Timike vasárnap hajnalban örökre elment a férje után.Tüdőembóliát kapott,s már nem tudtak rajta segíteni.
Tőled szeretnék egy szívességet kérni.Ha módodban áll,kérlek írj néhány motoros fórumba üzenetet,-mert én (csak egy nő vagyok) nem igazán találtam megfelelő oldalakat-,hogy 2007. szeptember 29-én 13 órakor veszünk Tőlük végső búcsút a sárosdi temetőben.
Azért kérlek erre,mert nagyon sok ismerőse,barátja volt a Zsoltinak a motorosok körében,akiket én nem ismerek,de esetleg szeretnék tudni.
Előre is köszönöm![/quote]
Mivel én nem túl sok motoros fórumot ismerek (még), tisztelettel kérlek Titeket, hogy segítsetek nekem/nekünk és az általatok ismert és/vagy látogatott motoros fórumokon tegyétek közzé a Kata által megadott információkat, tehát hogy a kunmadarasi baleset másik vétlen áldozata is elment és hogy Timitől és Zsolttól 2007. szeptember 29-én 13 órakor veszünk végső búcsút a sárosdi temetőben.
Előre is mindenkinek nagyon köszönöm a figyelmet és a segítséget magam és a gyászoló család nevében is.
Vigyázzatok magatokra.
Üdv: Tigerheart
Találkoztam motorossal,quadossal akiket meg akartak állítani a rendőrök polgárőrök...erre ők elmenekültek.Ne motorozzunk természetvédelmi területen,tegyünk azonosítót a mocira quadra és ha megállítanak álljunk meg.Tudom nem egyszerű de próbáljuk enyhíteni a feszültséget a rendőrök,erdészek,polgárőrök irányába.Egy vadász próbált belémkötni a háza előtt hogy mit is keresek én itt a quadommal (földúton lassan mentem) megálltam bemutatkoztam és elbeszélgettem vele 1 óra múlva mosolyogva váltunk el harag nélkül.Megkértem hogy ne lépjen fel mindjárt agresszívan a motorosokkal szemben hisz mi is emberek vagyunk.Engem már rendőrök is állítottak meg természetesen megálltam tisztelettel beszéltek velem amit hasonlóképpen viszonoztam...megkértek hogy a legrövidebb úton menjek haza,és hogy óvatos legyek.Ordibálni,bunyózni lehet de minek még több probléma.Mindenkit kérek hogy próbáljatok lakottterületen lassan menni,ne bosszantsuk az embereket feleslegesen.Viszont ahol nincs kitéve a természetvédelmi területre utaló tábla ott lehet motorozni..de méginkább ajánlom a pályát ott meg lehet mutatni ki mennyire jó motoros,quados.
Köszönöm hogy elolvastad
Üdv Till
Szerintetek 14kw hány lóerőnek felel meg?
köszi helló
Aztán megjegyzem hogy az USA-ban élő magyarok leraktak már valamit ,elfogadták őket,és büszkék lehetünk rájuk.Ez vonatkozik más országokban élő magyar társainkra is.Becsülöm azokat akik egy üres böröndel nekivágnak a semminek,és siker jutalmazza próbálkozásaikat.Lenézem azokat mint gerypaller hogy játszák a magányos hőst,és siránkoznak hogy nekik miért nincs,másnak miért van.De mocskolodáson és irigykedésen kivül semmit sem tudnak felmutatni csak önsztárolást.
Ellenőrzések
nem tudom hallottátok e a rádióban, de hétvégén a Mátrában fokozottan ellenőrzik a motorosokat. Így fogalmaztak: "száguldozó szabálytalankodókat". Úgyhogy csak ésszel, aki arra jár.
Üdv
Zsu
Ha esetleg valakit érdekel Yamaha R1-es motorbérlés, akkor látogassátok meg a motorberles.atw.hu oldalt.
:-)
Üdv: Villám