Nem tudja vki hogy, van e a kaposszekcsői crossmotorpályának honlapja?(ha igen akkor mi a címe)
Vagy vmijen más oldal amin vannak róla képek vagy videók.
Én csak zone alarmot használok, de mondom ennek már mindegy mert nem tölt be a win, csak feladatkezelő van, azzal tudok indítgatni mindenfélét :D, de így fasza gyors, és nincs semmi baja, szerintem ígyhagyom :D
alarm.. s nélkül. 2 hetente mindent végigfuttatsz meg firssítsz, kb 1 óra és évekig menni fog. én ezt kisérleteztem ki a család mind az 5 gépén és egyikkel sem volt még gond!
Zone Alarms Security Suite + Ad-Aware + Spybot (Tea Timer bekapcsolva!!!) + CCleaner + Windows defender és soha a büdös életben nem lesz gondod a géppel:)
De, szerintem a pluginom többet lát.
csoda progi:)
megnéztem és benne van ha nem is direktbe. majd otthon átnézem a forrást itt sportmotoron de most dolgozok...
De, szerintem a pluginom többet lát. Sztem az lestreameli a videót, és nem letölti. Nézd meg a forrást, nincs benne közvetlenül a videó. Vagy ha benne is van, baromira elrejtették
Nem tudja vki hogy, van e a kaposszekcsői crossmotorpályának honlapja?(ha igen akkor mi a címe)
Vagy vmijen más oldal amin vannak róla képek vagy videók.