Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló!!

Nem tudja vki hogy, van e a kaposszekcsői crossmotorpályának honlapja?(ha igen akkor mi a címe)
Vagy vmijen más oldal amin vannak róla képek vagy videók.
ja értem, azt hittem nem és int.explorer vagy a win.intézőről beszélsz.
Megjegyzem informatikus vagyok
Úgyse tölt be szar az explorer.exe nem tölti be.
jó de csökkentett módban nem próbáltad indítani a win-t??
nincs explorere, sehol sem, de mondom, így nagyon stabil :D
csökkentettben sem?
Én csak zone alarmot használok, de mondom ennek már mindegy mert nem tölt be a win, csak feladatkezelő van, azzal tudok indítgatni mindenfélét :D, de így fasza gyors, és nincs semmi baja, szerintem ígyhagyom :D
frissítesz:) picsába h nem tudok gépelni
alarm.. s nélkül. 2 hetente mindent végigfuttatsz meg firssítsz, kb 1 óra és évekig menni fog. én ezt kisérleteztem ki a család mind az 5 gépén és egyikkel sem volt még gond!
Zone Alarms Security Suite + Ad-Aware + Spybot (Tea Timer bekapcsolva!!!) + CCleaner + Windows defender és soha a büdös életben nem lesz gondod a géppel:)
bocs, imtoo
Az mplayer egyébként gond nélkül lejátsza így is, de én át szoktam konvertálni intoo3gp nevü progival, alapból nem ismeri fel de simán átkonvertálja
Ja értem. Ezesetben "B"
Nekem megvan , de így nincs benne kihívás
Dani, itt az a plugin ami leszedi. Aztán kell hozzá gubizni egy progit ami átrakja másik formátumba. https://addons.mozilla.org/firefox/2390/
Benne van a vidi neve, de egy másik oldalba nyitja meg

thanx
Ja, és jó munkát
Vedd hozzá az idézőjeleket Egyébként is leírtam utána hogy mire gondolok. Ne légy politikus....
De, szerintem a pluginom többet lát.
csoda progi:)
megnéztem és benne van ha nem is direktbe. majd otthon átnézem a forrást itt sportmotoron de most dolgozok...
Sokkal egyszerübb ide bemásolni http://www.videodl.org/
De, szerintem a pluginom többet lát. Sztem az lestreameli a videót, és nem letölti. Nézd meg a forrást, nincs benne közvetlenül a videó. Vagy ha benne is van, baromira elrejtették
én nem veszek össze csak azt mondom h semmivel nem lát többet a pluginod, mint te.
Jó, ezen nem veszünk össze. Ha jobban tudod, hát jobban tudod