Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nem jött be ezért gagyi :P
Dani, gagyi alatt mit értsz?
Debian elég nehéz szerintem, uhu nekem elég gagyinak tűnik, nekem a fedora meg a suse jött be legjobban.
Na nekem csak necsináljon semmit magátol holmi varázsló meg kodzu sámán. :))))
Amiért parázok a BSD től hogy még sose használtam de eccer elkell kezdeni.Már letöltötem csak kikéne iratnom valakivel se irom se cédém,szegény vok mint a templom egere.
Mmint úgy sufnituning, hogy neked kell csinálni sokmindent, amit más disztró megcsinál helyetted. De ha értesz hozzá, akkor már jó a debian, mert kényed kedved szerint hackelheted :)
Nekem debian nemtünt sufnituningnak,Bár tény nem olyan 2klikk mint annó BeOS volt,kár,hogy azt nem fejlesztik tovább,otthonra tök ideális volt régen.Kikéne próbálni ezt a bsd -t mindneki dicséri,csak vinyom átkéne particionálni mert egy 20gigás van csak.
mostmár letöltöm ezt, ezt a 700MB-t is 6óra mire leszedi és már kb 1és fél órája tölt, ha nem válik be akkor legalább csak magamra lehetek mérges...szeretem a kihivásokat, de lehet most megutálom őket:D
Na köszönöm még1szer, amjd irom hogy mit sikerült alkotni!
Sztem uhuval ott fogsz szívni, hogy nincs semmi előre fordítva hozzá. Mindent forrásból kell majd beforgatnod, le kell vadászni hozzá a soksoksok library-t. Jó móka lesz, de legalább megtanulod kezelni :D Bár ha nincs sok programozói multad akkor nehéz lesz ;)
Köszönöm mindenkinek a segítséget! DVDés linuxot nemfogok leszedni szerinte mivel ahoz kicsit lassú a netem.....Végül az uhu mellet döntöttem, mert mint kiderül az egyik ismerős vmilyen szinten részt vett a fejlesztésében, ugyhogy ha nem megy lesz kit piszkálni! :D
Még1szer köszönöm mindenkinek, ha nem megy ez, akkor megfogadom a tanácsokat! (tudom akkor minek kérdeztem most...:$)
freeBSD-vel nincs tapasztalatom. Debian az nagyon sufnituning, ott benne kell lenni a témában. Ubuntut próbáld meg. Az meglepően okos lett mostanában, nagyon supportolják. Volt laptophoz wifi kártyám, elméletileg olyan chipsettel szerelve ami nem linux supportolt, de az ubuntu behúzta azt is, nem kellett semmit varázsolni.
Ha már a linux a téma: motorola sufboard modemet USB kábelen át könnyen megemészt a freeBSD?Mert gondolkoztam felkéne tenni XP helyett,vagy inkább debian linuxot rakjak fel?Az mitszól az usb kábeles modemhez?régen még hálókarin át adslt 5perc alatt belőtem,de ezt az usb kábeltévés cucot nemtom nehéz lenne e,meg nincs hálókarim csak usb.
hu.opensuse.org/ Kiadott_v%C3%A1ltozat#Let.C3.B6lt.C3.A 9s Innen pl leszedheted a DVD-s verziót. Ha kell linuxos segítség szólj!
Siki, az opensuse az nagyon jó kezdőlinux sztem. Popsid is kinyalja. Gentooval ne kezdj! Esetleg még az ubuntu is jó lehet. Az is elléggé felhasználó barát, és mivel debian alapú ezért van benne apt-get, ami jelentősen megkönnyíti az életed. :) De, ha nagyon elsőre raksz fel valamit, akkor mindenképp OpenSuse 10.2!
Nem ismerem. Magyarított (lokalizált) programoktól (jelen esetben disztribucióról) feláll a hátamon a szőr... Ha baj van vele kisebb eséllyel találsz probléma leírást/megoldást mint a nagyokhoz. Persze ahhoz meg kell angol.
UHU-hoz mit szólsz, nekem mint kezdő Linuxosnak jó lesz?
Gentoo na.
Suse, Redhat, Debian, Gento, etc.
Megköszönném ha tudnátok javasolni nekem vmilyen Linuxot...
Előre is kösz!
mi van veled te máxálvirág))
?
Hali! az lenne a kérdésem hogy Gilera Nexus 500-at A-s jogsim még nincsen szituban aki már volt az irjon tapasztalatot észrevételt bármit!
Ezt be kell másolnom.Ezt a kemény dumát .Még le is sepri.Tudtam utca seprő a gyerek.

#14 qgery - Budapest ma 13:27
szeva rolii nekem meg a balost:) jót választottál gumibol szerintem jól fog harmónizálni a kawa meg az m1 ennek a süket néma pallernek is m1 van hátul de nem sok ideje van hátra ő halálra dícsérte csak a kopásával nincs megelégedve a legütősebb gumi most tominak a cicáján van bt012 ez ha egyszer betapad nem lehet megzavarni a mátra az meg alapjába véve is a gyakorlópályánk egyike remélhetőleg nem romlik az utak állapota de ha mégis annál parásabb lesz!! talán szerzek egy bukó gombát bár a multkori pofára esésnél nem védett volna semmit. legközelebb végig megyünk egy seprűvel meg egy nagyítóval! és tele rakom az összes kurva árkot szalmával a szúrós bokrokat meg kivágom még mindig látszik a kezemen a nyoma! erre az évre mindenki nek meg volt a perece 4 évente előfordul ez bárkivel bb olajcsíkon csússzant el . tamást az tudod ugyancsak a mátrában csinált egy fészket a dzsindzsásba nobi elé kifordultak de szerencsére megfogta a gépet és idejében elcsúsztatta az oldalára paller még eddig meguszta és ezekután te is csak óvatosan
Paller még nem esett el,de 4 évenként kell esni,aztmondja a geryke .Tiszta beszarás.
Valaki nem tudja hogy hogy lehet letölteni a videókat?
ja buksi télleg off...pff.na mind1.lelehet már tölteni a videokat?