Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Filmbe illő jelenet
képzeljétek csak el...pár ilyen akció és fosna az összes cigány...
sírnának a kameráknak,de legalább be lennének szarva.,..
Már magamelé képzeltem...
odamegyünk valahova vagy 50-en....
agyba főbe verni a retkeseket....ez kb 5-6 perc...
utánna csumagáz ki merre lát...oszolj
4-5 ilyen 10 perces akció az ország néhány pontján aztán kuss lenne
nem akarom letörni a lelkesedést de előbb a saját házunk körül kell rendet tenni gondolok itt az mc,-kre
ok..előtte meg megduglak..utánna meg te pippanassz le
közte meg ahogy irtad .
én is feliratkoznék a magyarokhoz, akárhanyadikként is!
mint a pokol angyalai..csak kicsiben ..
dirr durr ...rendet tenni...a faszomba
jajjjj de eggyre jár az agyunk kettő közt meg lepippantasz,jó
szerintem akárhova odammenne 50 motoros csukjákban rendszám nélkül lenne szaratás....10 perc...csitt csatt....oszt mindenki huzna haza...
mire kiérkeznének a zsaruk,már othon néznénk a híreket...
Mit tudnának mondani...
hááá kérem szépen vót e csomó motor...
piros,meg ződ,meg kék,meg sárga,meg fekete...
ennyit...
látom,már vagyunk 10,,,,,, de hol vannak a többiek,,,,,de én benne vagyok
53. és krokodilt nevelek
53 :)
52.
De lehetek az els? is
csak szoljatok,ha megvagyunk legalÁbb 50-en .
khm... 386 fő, persze. bazeg vagyunk 9 millióan. Kaptak 20 évet, hogy rendbetegyék az országot, innentől kezdve nekem ne mondja senki onnan, hogy mit tehetek, mit nem. Ha valaki betör a házunkba, vagy egy ujjal hozzá mer érni egy családtagomhoz is, lelkifurdalás nélkül ölöm meg és ásom el a kertben. Önbíráskodás? Leszarom. A rendőrség vezetői, meg sok közrendőr is tehetetlen, tohonya alak. Ha ők nem védenek meg bennünket, akkor majd mi magunk tesszük meg. Mégis milyen dolog az, hogyha kirabolnak téged, és ellenkezel, még te leszel lebaszva? Példa: egyszer nemrég Pesten egy biztonsági őr lelőtt egy bankrablót, és meghurcolták ezért a szerencsétlent. Akkor minek van, ha nem ezért? Meg hogy kihívták a rendőröket, és kérdőre vonták 30-an a két járőrt... Ugyan hagyjuk már... Holdvilág idején lángba kell borítani pár olyan putrit, ahol tuti bűnözők laknak... Leszögezett ajtóval.
52.nek meg itt vagyok én!
yesss....segélyt mindenkinek ....
most Én fizetek...hány embert kell még eltartsak az adómból ?
Hogy is mondta Hofi? Megvolt a "gengszterváltás" anno...
Igazat szól a koma. Bocs ha nem megy fejből melyik Gyurcsány kormány alatt is lett a romáknak csontig benyalva. Nem mondom, előtte se volt rossz dolguk, de azért ez ami most van, erős túlzás már a jólétből. Mirefel? Én miért nem kapok támogatást?
mert te még nem tudod,hogy a demokrácia az kapitalizmus és a kapitalizmus nem más,mint kizsákmányolás....
Ez volt a rendszerváltoztatás lényege....
Ugyanazok irányitják az országot akik rendszerváltozás előtt(csak beszállt a fidesz is)
És ennek a változásnak az volt a lényege,hogy az állam levette a népről a "kezét"
eladja az országot,nyomorba dönti a népet...és az illetékesek távoznak valami szigetekre,ahol már kész a villályuk.....
ugylátom itt páran a "holdon"élnek....
Én speciel azért nem igazán vergődök ez ellen,mert tenni ugysem tudok ellenne...
az,meg hogy itt dulunk fulunk....nemsokat ér....
de ha összegyülik minimum egy 50 fős csapat,akik harcolnának is...megígérem én leszek az 51.
ekkora baj nem volt.ennyi segély nem járt.a minimálbér sem ennyi volt.meg különben is hagyjuk ezt a részét.a mostanival mindenkinek baja van,kivéve a cigányokat,a munkakerülőket és saját magukat.lassan betelik a pohár és ezek nem tesznek semmit,sőt,jó ez így nekik.ezért velük együtt kellene elásni mindet.aztán lenne örö,e bódottá
Katanám nekem is van.
Meg egy pár okosság.
Az a baj, hogy alapvetően kellene megváltoztatni dolgokat, ami nem is olyan egyszerű. És itt nem a gazdasági vonatkozásra gondolok, hanem az általános gondolkodásra. Nyújtsa fel az a kezét, akinek minden rokona és ismerőse minden adót befizetett! Persze hogy nincs ilyen, mert a magyar mentalitásban sikk volt adót csalni, de ma már nem sikk hanem muszály lassan. Ez egy gyűrűző folyamat, amit már szinte lehetetlen megfordítani. Ott a sok ingyenélő, aki a mi adónkból kap segélyt, de közben én az adózott pénzemből fizetek biztonságtechnikára a lakásban, hogy ki ne raboljanak és etc. Mindegy ki fogja a változást kikényszeríteni, nem lesz egyszerű dolg, az biztos. Én még mindig azon a párton vagyok, az döntsön a pénzről aki befizette. Nem azonnal, de sok dolog megoldódna.
egyre gondoltunk...

http://kutya-vilag.blog.hu/