nem az a kérdés hogy melyik tud menyiért menyit. lehet hogy 3 szor anyit tud mint egy nokia, de fél napig birja az aksija, és fél évente viheted szervizbe, vagy ha odakoppintod vmihez, máris leszakad vmi bizgentyű a nyáklapról.
én a 6230-ast több mint másfél éve nyüzőm, azóta járt a dunába, túlélte a balesetemet is(pedig kapot ott is) majdnem minden napos hogy leesik, multkor véletlenül eldobtam, repült vagy 4 métert, és semmi baja. napi 1,5-2 orát telefonálok és igy birja 5 napig az aksija.
az előlapja az halot de az kivül semmi baja a t.fonak.
Nokia a legjobb. Nekem már megvan 3 éve és még nem volt semmi baja (kb. naponta 2 leesik valahonnan). Elég strafabíró készülék. A motorola az nem jó!!!!!!!!!!
elvből ne vegyél motorlát.
csak a nokia ami telefon.
fateromnak V550 e van, de fél év alatt 4 szer volt szervizben.
én a nokiámat dobálom, eláztatom stb és még mindig birja.
Sziasztok! van valakinek motorola v3-ja ha igen szerinte jo teloe mert olyat akarok venni és tudni szeretnék rola véleményeket bocs h ide írok de csak a motorosokba bízok :D
SZIASZTOK!Lenne egy nagy kérdésem!??Még pedig...lenne egy motor,de üzemképtelenül(szelephimbák eltörtek...és megbántották de nagyon a dugót is...)műszaki lejárt.Ha én ezt a motort megvenném akkor kivonathatom-tattatom ideiglenesen a forgalomból?És ehhet át kell írattatnom motort így is?Még mielőtt kivonatnám a forgalomból?Várom a válaszokat...Kösy!
Bocsi ha valakit megsértettem a "fikázással".
Sosem csináltam még csak hasonlót sem,de ha tudom,hogy én fogom a himnuszt énekelni az évnyitón akkor megtanulom a dallamot és a szöveget,oszt nem csak eldúdolgatom.
Amúgy ez a magánvéleményem:nekem speciel nem tetszett.
Ha a Kawasaki tárcsáira gondolsz, azoknak nem sok, a minimális súlykülönbségen meg a kinézetén kívül.
Az "igazi" hullámos tárcsák jóval könnyebbek mint a normál változatok, és mivel forgó, rugózatlan tömegről van szó, ez még inkább érvényesül.
Ezen kívül sokkal jobb a fékhatásuk is, mivel gyakorlatilag "szeletelik" a fékbetétet a kivágások miatt.
És az is abszolút igaz, hogy sokkal jobban hűlnek, és - szintén a forma miatt - sokkal ellenállóbbak a hő okozta eldeformálódásra, mint a sima tárcsák.
Röviden ennyi.
Szerintem is jó még látszott a szereplőkön hogy nincsenek hizzászokva ehez de majd jobb lesz ez az a 72éves pali nem volt semmi!!!én azt hittem 60 max. 65éves
Én is láttam atz első 10 percet,aztán kikapcs.Elég ratyi volt(szerintem).
""" -Teszteltük a BMW-t:jó nagy a motorja,jó vele úton menni igaz szőkebébi?
-Aha,meg jó nagy a lábtartója is!!"""
én a 6230-ast több mint másfél éve nyüzőm, azóta járt a dunába, túlélte a balesetemet is(pedig kapot ott is) majdnem minden napos hogy leesik, multkor véletlenül eldobtam, repült vagy 4 métert, és semmi baja. napi 1,5-2 orát telefonálok és igy birja 5 napig az aksija.
az előlapja az halot de az kivül semmi baja a t.fonak.
csak a nokia ami telefon.
fateromnak V550 e van, de fél év alatt 4 szer volt szervizben.
én a nokiámat dobálom, eláztatom stb és még mindig birja.
Sosem csináltam még csak hasonlót sem,de ha tudom,hogy én fogom a himnuszt énekelni az évnyitón akkor megtanulom a dallamot és a szöveget,oszt nem csak eldúdolgatom.
Amúgy ez a magánvéleményem:nekem speciel nem tetszett.
1. Első adás, adjatok már időt neki. Nektek minden elsőre tökéletesen sikerül?
2. Csináltatok már valaha ilyet? Van fogalmatok róla, mennyi munka van benne? Ha igen, akkor lehet fikázni... Ez az én véleményem.
Boccs ha off...
Az "igazi" hullámos tárcsák jóval könnyebbek mint a normál változatok, és mivel forgó, rugózatlan tömegről van szó, ez még inkább érvényesül.
Ezen kívül sokkal jobb a fékhatásuk is, mivel gyakorlatilag "szeletelik" a fékbetétet a kivágások miatt.
És az is abszolút igaz, hogy sokkal jobban hűlnek, és - szintén a forma miatt - sokkal ellenállóbbak a hő okozta eldeformálódásra, mint a sima tárcsák.
Röviden ennyi.
ha nem ezért akkor meg jól néz ki!
Akkor beszélgessünk agysebészetről vazze.
Az első pár adás mindig gyengébb, alakul még közben a műsor.
Lesz ez ennél még sokkal jobb is.
""" -Teszteltük a BMW-t:jó nagy a motorja,jó vele úton menni igaz szőkebébi?
-Aha,meg jó nagy a lábtartója is!!"""
siralmas.
Nincs meg valakinek a Német ill. az Amerikai Nagydíj? Sajnos nem tudtam megnézni.
Köszöntem.