ez döbbenetes megérdemelné, hogy élete végéig nyomorékként, megvetve tengesse a napjait, aki ilyenre képes nem csak Cozmaval, hanem bárki mással szemben is
Szevasztok!
Segítség kellene! Van ez a játék, aminek a neve: MX vs. ATV Unleashed, alapből a játékban nincsenek márkás motorok pl. KTM, HONDA, YAMAHA .... stb., de ehhez szedtem le 1 kiegészítést torrentről, és tudja-e valaki, hogy ha leszedtem, hova kellene bemásolni, hogy jo legyen, mert probáltam már, de nmjött ösze. Amugy ezt szedtem le hozzá: [PC] MX vs ATV PLUS [50] MOD Tracks [RIP] [dopeman]\
Válaszatokat előre is köszönöm!
Sziasztok.Nagyon régóta keresek Yamaha Racing-es inget vagy pólót és mot találtam egyet csak m-es be ami kicsi mert xl-es kell.Valaki tudna segíteni nekem hogy találjak inget vagy pólót.
Haliho mindenkinek!
Egy Kawasaki ZXR400-as motor megvásárlása esetén mennyi lehet az átíratás?(Saját Névre), és h kell e eredetiségi vizsga ha rendszámos,müszakis meg törzskönyves abszolut minden meg van.
Előre is nagyón hálás vagyok!
a többi sérűlt srácnak pedig mielöbbi gyogyulást,,,,,,,,
szomoru,,,,,,
vanmégmit csiszolni rajta de véleményt kérek szavazni irni szabad bele
Nem tudja véletlenül valaki, hogy egy esetleges szmogriadó motorkerékpárokra is vonatkozik? Vagy rendszámtól függetlenül közlekedhetnek?
Segítség kellene! Van ez a játék, aminek a neve: MX vs. ATV Unleashed, alapből a játékban nincsenek márkás motorok pl. KTM, HONDA, YAMAHA .... stb., de ehhez szedtem le 1 kiegészítést torrentről, és tudja-e valaki, hogy ha leszedtem, hova kellene bemásolni, hogy jo legyen, mert probáltam már, de nmjött ösze. Amugy ezt szedtem le hozzá: [PC] MX vs ATV PLUS [50] MOD Tracks [RIP] [dopeman]\
Válaszatokat előre is köszönöm!
Egy Kawasaki ZXR400-as motor megvásárlása esetén mennyi lehet az átíratás?(Saját Névre), és h kell e eredetiségi vizsga ha rendszámos,müszakis meg törzskönyves abszolut minden meg van.
Előre is nagyón hálás vagyok!
Szabi