Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azédt érdekes hogy a terhes nők ott mentesülnek, itt meg tukmálják nyugodt szívvel.
Szerintem is, ahogy a kezelést is önköltségessé tettem volna, de én geci vagyok 😁
Egy éve még alig volt oltóanyag....
Ezt kb egy éve meg kellett volna tenni
Akkor most már nem lenne vírus
Vagy mégis??????
Ajajjjjj… a Főni azt mondta Ausztriát követjük 😆
ezek tökön lőtték magukat 😅 nekik már nincs bilincs nélkül március hiába is sóvárognak a kiszabni kívánt büntetésekre(fetrengős)
Most rúgott beléjük az alkotmánybíróság(fetrengős)
Ne erre kíváncsi leszek hogy magyarázzák ki a magyar COVID diktatúrázók...vagy akkor mégis hanyatlik a nyugat? 😂
Nem egészen
Inkább úgy mondanám hogy gombnyomásra csukódó ajtó meg hasonló nélkülözhető extrák 20-30x áron
Hiszen a hatóanyag ami a lényeg változatlan
Azért érdekes, hogy megint mennyire elterjedt a rovásírás nálunk… de az olvasás meg nem 😆
Fogadjunk hogy csak be akarsz szívatni minket, hogy te ezt végignézted 😂
Ősmagyar ék írással van felírva csak jó lehet. 😆
Amúgy sima multivitamin, a szokásos hordozó anyagba elkeverve, és nem is drágább mint a hasonló készítmények, meg a leírása is stimmel, szóval még csak át sem vernek, ha a parasztvaktítást nem számoljuk.
Olyan dolog ez, hogy a Trabi is elvisz A es B kozott, de valakinek csak a Bugatti jo.
Soha(legyintős)
azért a +30ezerért szerintem simán megéri egy kiskanállal beletenni egy flakon ivóvízbe, még akkor is ha aranyat szarik is az ember
Igen, de az nincs tablettákba porciózva meg esetleg csavaros kis dobozba beleadagolva.
Mi?
fluimucil.....
Nagyon,nagyon,nagyon sokszor NEM! 😂
De bizony. Ha sokszor mondod akkor is 😂
Nem. 😂
De.
Nem.
Ez hülyeség 😂
Viszont alapos.