Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt nem tudom, de hogy lassú lenne az biztos.
Okosabb lenne mint egy szelutott orangutan?
Képzeld el mi lenne ha mindig mindenki annyit tájékozódna mint te egy döntés meghozatala elött.
a c vitamin jó példa erre, 1 kiló kis tételben is kb 4000ft azán kb ennyiért adják a 120 szemest amiben 1gramm/tabletta a c vitamin
Mennymaar,tajekozodni kell,nem egy buborekban lenni,en jokat szorakozok rajta.
Meg itt is.
Itt koncentralodik a kremje a tudasnak,az eletre szolo legjobb vedelemtol az oltasban levo kifogyo antigenen at a virusig amit betoltenek az oltasba. 😂
Nézi a faszom :))
Nezd vegig a videot az elozo linken,a vegefele van a reklamozott immun pro.
Ez a lenyeg.
öööööö....ebben pont nem olvastam róla. Az étrend kiegészitők meg már nagyobb biznisz mint a gyógyszer, persze a fele pont nem sokat vagy épp semmit nem ér. Ha meg mégis, drágán adják azt ami olcsón megszerezhető előállitható más nevenincs forrásbol.
Kurvanagy az antivakszer biznsz,itt a tuskefeherje eltavolito etrend kiegsztito. 😂

https://www.napibio.hu/huminiq...
Miket nem olvasol :))
Egyik haverom ilyen irányzatu, ő szokott ilyen faszságokat összehordani, de még időben leállitom mielőtt elfáradnék 😁
Jaja....
Meg ittvan ezis.... 😂

http://www.vntv.hu/2022/01/tus...
Amugy meg kapja be, mienket nem tolta sehová.
Ako most hogy van. Addig vagy védett amig valamelyik szubjektiv vélemény azt mondja? 😂
Fogok,de az arany foni kitolta. 😂
Be kell venni 30e mg c vitamint 5x áron tőle és még a száraz leprat is leküzdöd 😂
Alapjábanvéve sehogy. Hiába hozod példának, nem követem a munkásságát. Tiédet, se, pedig az agitprop felérne az övével 😂 Bár nem vagy hiteles, mert még nem rohantál oltatni csak trollkodsz 😆
Lenkeivel hogy allsz? 😂
kizárt......agymosottak....
Lassan talán a nagy oltás hívők is ráébrednek hogy micsoda csúsztatás és félrevezetés zajlik.
Dolgoznom kellett.....
szerintem csak az ótás hatása(kezeit széttáró)
pont most fog bedőlni ez miatt az osztrák kormány. Vagy te nem olvasol híreket?
Ebben csak az a furcsa, hogy erre igy racsodalkozol. Az ember azt gondolna, hogy ez neked nem uj es minimum Lorinces perselyben gyujtod a robogo arat.
Amugy jopofa aruk.