hozzátenném hogy én egy nagyon olcsón dolgozok, 8 ezeres órabérrel számláznak a cégeknek
ebből én megkapok kettőt
vannak kivételek amikor több, de nekem többnyire valami szuttyogós-szopós ülve végezhetős munkáim vannak, amit kb senki sem akar csinálni mert szétbassza az ideg
cégesként a 8 ezer az már szinte ingyen munkának számít, 20 ezer alatt nagyjából senki sem dolgozik
legalábbis múlt éven még 8 ezer volt, lehet idén több nem érdekelt még annyira hogy megnézzek egy számlát is
most ezt nekem mutogatod? Volt amikor 12 ember után fizettem ezeket a költségeket.(szemeit körbeforgató) és a kormány azon csodálkozik, hogy minden munkáltató és munkavállaló minimálra van bejelentve /kivéve f2/ Csak tudod mi a furcsa? Hogy te tudod, hogy mennyit gyűrsz ebből zsebre és a többivel rohadtul nem törődsz hisz nem az van, hogy a markodba nyomják, majd egy csúnya kéz vissza veszi felét (ujjával nemet mutató) A vállalkozó is másként tekint rá erre az adózásra(kezeit széttáró) Elmondom, hogy (meghajlós) Úgy, hogy téged felvettelek 140 ezerért, hogy elvégezd a munkát amivel megbízlak, meg én kifizetek utánad egy halom járulékot(haját tépő) Tehát azt a pénzt amit én utánad befizetek azt az én vállalkozásomnak kell kitermelni ahol te is dolgozol egy kicsi porszemként a gépezetbe. Szóval nem neked kell ezért zsebbenyúlni és befizetni hanem nekem kell tudni kitermeltetni. A te befizetett járulékaid az ÉN pénzemből van az az ÉN kiadásom. Tudod sokkal szívesebben odaadnám ezt az államnak befizetett járulékot a dolgozónak, de hát akkor nem lenne a cigányokra, oltásra, jaktos qrvázásokra pénz(kezeit széttáró)
A nyilegyenes autoalya nem szamit motorozasnak.
Akkor te kb egy ezrest tekerhettel kettesben barhol mielott lekoppantal a renyon.
Valszeg mind a felhajtoig,abvan van hajlat. 😆
azt biztos nem. zotyát bármikor. Úgy hallom elég gyenge képességű motoros hírében áll (fetrengős) De mit is várunk el egy olyantól akinek sem tehetsége, sem gyakorlata nincs (kezeit széttáró) Szerintem ha többet nem ülök motorra már akkor is többet motoroztam (óranézegetős) mint amit zotya valaha is fog (kezeit széttáró)
az autót én basztam el te és nem fordítva(meghajlós) meg kellett mutatni, hogy ki is az erősebb(meghajlós)
Egy rönó klió volt az áldozatom, már akkor is gyürődött mint a fene, úgy halottam az újabb típusok még hitványabbak(gondolkodós)
én azért megnézném hogy rám tudnál-e előzni egy ezres sportgéppel egy rendesebb szerpentinen ezer visszafordítóval
le sem venném a 10 éves bütykös gumikat az lc4-ről mert még avval se érnél utol ebben az életben 😂
azért nem kevés az adóm, ha nem lenne adó sokkal jobban járnék
bérpapíromat nem szokatm átvenni, elméletileg van mert néha aláírok ilyen szarokat, még szabadságos akármi is van, de 140 amit kapok ha nincs sok meló
ehhez meg ennyi adó társul:
szerintem több mint 10 éve nem ültem motoron de bátran ki merem jelenteni, akármikor körbemotoroználak egy szerpentinen (meghajlós)
Ne kezd az autópályázást(ujjával nemet mutató) neked még nem volt olyan motorod ami képes lenne a 200+-ra. De minek is lenne 130 felett már szédülsz, úgy, hogy ott is elbuknál ellenem(fetrengős)
Ha majd csinálok pizzát rakok azért fel képet(puszit küldő) Mióta vellanysütő van tudok fasza vékonytésztásat is sütni(meghajlós)
A múltkor már el is vettek volna feleségül(fetrengős)
Ez z osztrák dolog meg elbukik(kezeit széttáró)
Tudom, hogy most nagy lett az arc(kezeit széttáró) hogy feb.15 helyett májusig ad védelmet a 2 oltásod 😂 Azért ettől ne szállj el (fetrengős)
mondjuk a te adódból nem sokat hoztak be az országba(szemeit körbeforgató)
Jól is teszed, hogy nem adsz ki ilyenre pénzt minden cseppje felesleges(fetrengős)
Pipikem,nekem ugy tunik a motorozasban deklaraltan balfasz voltal,mindennmasban meg onjelolt szakerto,de a szomoru helyzet hogy egyik dolog se jott ossze. 😂
A lenyeg hogy kenyerlangost tudsz sutni egy also kozepest...........vagy felso gyenget?
Ezt szavazasra bocsajtanam. 😂
koviddiktatúra? De hát ti vagytok az oltásrajongók. (fetrengős) A ti oltásotok a vírus elleni küzdelem minden tekintetében mára már bizonyítottan megdőlt. Az a dogma, hogy az oltás mindenre is jó elbukott(meghajlós) cssssiiii. Hallgasd csak(szemeit körbeforgató) hallod??? Hallod ezt a csöndet? (kérdőjeles) Már nem okádja 5 percenként tv, rádió, internet, hogy menjél oltakozni. (ujjával nemet mutató)
Leállt a propaganda gépezet(kezeit széttáró)
ha gyógyszer gyártó szerint fasza a cucc, az orvosok szerint fasza a cucc az állam szerint is fasza a cucc akkor legyen kötelező
így legalább vállalják a felelősséget ha mégis van valami gond lenne vele.....
így is önköltséges hiszen nem a jótündér varázsolta ide, adóból lett fizetve jó vastagon
modjad még 😂
ebből én megkapok kettőt
vannak kivételek amikor több, de nekem többnyire valami szuttyogós-szopós ülve végezhetős munkáim vannak, amit kb senki sem akar csinálni mert szétbassza az ideg
cégesként a 8 ezer az már szinte ingyen munkának számít, 20 ezer alatt nagyjából senki sem dolgozik
legalábbis múlt éven még 8 ezer volt, lehet idén több nem érdekelt még annyira hogy megnézzek egy számlát is
Akkor te kb egy ezrest tekerhettel kettesben barhol mielott lekoppantal a renyon.
Valszeg mind a felhajtoig,abvan van hajlat. 😆
Asse tudod miaz. 😆
Egy rönó klió volt az áldozatom, már akkor is gyürődött mint a fene, úgy halottam az újabb típusok még hitványabbak(gondolkodós)
le sem venném a 10 éves bütykös gumikat az lc4-ről mert még avval se érnél utol ebben az életben 😂
bérpapíromat nem szokatm átvenni, elméletileg van mert néha aláírok ilyen szarokat, még szabadságos akármi is van, de 140 amit kapok ha nincs sok meló
ehhez meg ennyi adó társul:
Ne kezd az autópályázást(ujjával nemet mutató) neked még nem volt olyan motorod ami képes lenne a 200+-ra. De minek is lenne 130 felett már szédülsz, úgy, hogy ott is elbuknál ellenem(fetrengős)
Ha majd csinálok pizzát rakok azért fel képet(puszit küldő) Mióta vellanysütő van tudok fasza vékonytésztásat is sütni(meghajlós)
A múltkor már el is vettek volna feleségül(fetrengős)
Ez z osztrák dolog meg elbukik(kezeit széttáró)
Tudom, hogy most nagy lett az arc(kezeit széttáró) hogy feb.15 helyett májusig ad védelmet a 2 oltásod 😂 Azért ettől ne szállj el (fetrengős)
Jól is teszed, hogy nem adsz ki ilyenre pénzt minden cseppje felesleges(fetrengős)
A lenyeg hogy kenyerlangost tudsz sutni egy also kozepest...........vagy felso gyenget?
Ezt szavazasra bocsajtanam. 😂
Leállt a propaganda gépezet(kezeit széttáró)
így legalább vállalják a felelősséget ha mégis van valami gond lenne vele.....
így is önköltséges hiszen nem a jótündér varázsolta ide, adóból lett fizetve jó vastagon
És hogy soha nem lesz vége, mindig jön.egy ujabb variáns.......
Buzik ezek mind.......
Azért a szavazás beszédes