Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3-om a tuti (kezeit széttáró) rusnyai azt mondta 4-iket nem kéri már Ő sem hanem reszkíroz 😅
ostoba minden oltott(kezeit széttáró) Várták már a feb 15, mint kisgyermek a mikulást, hogy ne tartozzanak tovább az oltottakhoz, aztán vitya jól kiszúrt velük, május 1-ig ostobák maradnak 😂
mámost nem is tudom(kezeit széttáró) Nem olyan könnyű ez a felső matematika(gondolkodós)
Igen,nagyon gaz vagy,magyarazkodsz,nyelveszkedsz.Ehhelyett a szemelyes szabadsagomban akarsz dontest hozni.
Ne tedd.
Amugy te megkaptad a kotelezo oltasokat?
Szó nem volt ma ilyenről. Egyébként meg a "menjél" nem kinelentő mód. "Kijelentetted hogy menjek". Nagyon gáz
Ellentetere sem.
Kijelented hogy menjek.
Tehát ha nem írom hogy választható az egyenesen arányos azzal hogy kötelező?Ez megint csak a te fejedbe született meg.
Huhhbazmeg......keresek, biztos létezik
Pisztacia. 😆
Eldöntötted már milyen izű kell 😂? Vagy tájékozódsz?
Tudok rola,van is ketto.
Beteg se voltam ket eve.
Blődit?
Annyi esze sincs mint egy szelutott orangutannak.
Nem.De vegyel harmat,az a tuti.
Negmenti a penztarcamat.
De inkabb kene a tibicsoki.
De hát megment a kórháztól :) meg minden halálosabbnál halálosabb szövődménytől:) na eriggy oltatani ne a szád járjon mert igy nem tudod blődit (se) meggyőzni 😂
Én hajlok a két francia ágyra, akkor az most számit valahol?
Te marha,nem,ez csak az egyik ok,mondtam még 3 másikat is csak abba az egy agysejtedben ez ragadt meg.
"Május 1 harmadik, ősz negyedik, évi kettő,meg lesz az. "
"Aztán majd a negyediket ötödiket stb."

Nem írtad hogy választható.
Te marha, azért oltatod magad hogy mehess külföldre? Aztán ha legközelebb azt mondják hogy egyél szart ha menni akarsz, akkor megeszed? Ekkora lúzert.
Nem írtam olyat hogy kötelező lesz, már megint hazudsz. Most már sokadjára.
Ja,és szólok,franciaágyból is csak egy van otthon,pedig szorgalmazom hogy mindenki vegyen minnél többet. 😂
Nem tartom most szükségesnek.
Kettő van,majd májusra lesz. 😂
csak egy kérdés: benned még miért nincs 3. adag? pedig már október óta elérhető, ha szerinted fasza a cucc már a 4. re kellene lassan regisztrálnod
A vita tárgya előszöris hogy most levi akar e osztrákba,horvátba menni vagy nem,továbbá blődi szerint kötelező lesz kis hazánkban a 4.5. és évente kettő oltás.Ez előbbit levi tagadja,az utóbbit blődi nem.
Szerintem meg vakcinázással kevesebb sokkal,nagyságrendekkel mellékhatás mellett érei el a delikvens az ellenanyag szintet mint a megbetegedés által.Azzal kb sorshúzás,van aki beszopja van aki nem.
Csak mindkettő önérdeknél hosszabban nem lát,nekik hazugság a kórházbakerült,hazugság az akivel én beszéltem,hazugság amit mlas mond,csak az a rögeszme hogy ő és környezete mit mond.
Ezt beállítják mérvadó magát fel nem fedni akaró EÜ,meg gyógyszergyári alkalmazottnak,ebből meg az általuk szorgosan linkelt médiából gyártanak egy elméletet.
Blődi sem véletlen blődi. 😂
Najó,neked kell egy 5.6. mert kéred minden áron.
azt hittem valami vita folyik a két oltásellenes között
Miféle vita?! Minden tartalmat és értelmet nélkülöző rögeszmecsere.... 😍