ostoba minden oltott(kezeit széttáró) Várták már a feb 15, mint kisgyermek a mikulást, hogy ne tartozzanak tovább az oltottakhoz, aztán vitya jól kiszúrt velük, május 1-ig ostobák maradnak 😂
Igen,nagyon gaz vagy,magyarazkodsz,nyelveszkedsz.Ehhelyett a szemelyes szabadsagomban akarsz dontest hozni.
Ne tedd.
Amugy te megkaptad a kotelezo oltasokat?
Tudok rola,van is ketto.
Beteg se voltam ket eve.
Blődit?
Annyi esze sincs mint egy szelutott orangutannak.
Nem.De vegyel harmat,az a tuti.
Negmenti a penztarcamat.
De inkabb kene a tibicsoki.
De hát megment a kórháztól :) meg minden halálosabbnál halálosabb szövődménytől:) na eriggy oltatani ne a szád járjon mert igy nem tudod blődit (se) meggyőzni 😂
Én hajlok a két francia ágyra, akkor az most számit valahol?
A vita tárgya előszöris hogy most levi akar e osztrákba,horvátba menni vagy nem,továbbá blődi szerint kötelező lesz kis hazánkban a 4.5. és évente kettő oltás.Ez előbbit levi tagadja,az utóbbit blődi nem.
Szerintem meg vakcinázással kevesebb sokkal,nagyságrendekkel mellékhatás mellett érei el a delikvens az ellenanyag szintet mint a megbetegedés által.Azzal kb sorshúzás,van aki beszopja van aki nem.
Csak mindkettő önérdeknél hosszabban nem lát,nekik hazugság a kórházbakerült,hazugság az akivel én beszéltem,hazugság amit mlas mond,csak az a rögeszme hogy ő és környezete mit mond.
Ezt beállítják mérvadó magát fel nem fedni akaró EÜ,meg gyógyszergyári alkalmazottnak,ebből meg az általuk szorgosan linkelt médiából gyártanak egy elméletet.
Blődi sem véletlen blődi. 😂
Ne tedd.
Amugy te megkaptad a kotelezo oltasokat?
Kijelented hogy menjek.
http://youtu.be/3M2lSX0nRlc
Beteg se voltam ket eve.
Blődit?
Annyi esze sincs mint egy szelutott orangutannak.
Nem.De vegyel harmat,az a tuti.
Negmenti a penztarcamat.
De inkabb kene a tibicsoki.
Én hajlok a két francia ágyra, akkor az most számit valahol?
"Aztán majd a negyediket ötödiket stb."
Nem írtad hogy választható.
Kettő van,majd májusra lesz. 😂
Szerintem meg vakcinázással kevesebb sokkal,nagyságrendekkel mellékhatás mellett érei el a delikvens az ellenanyag szintet mint a megbetegedés által.Azzal kb sorshúzás,van aki beszopja van aki nem.
Csak mindkettő önérdeknél hosszabban nem lát,nekik hazugság a kórházbakerült,hazugság az akivel én beszéltem,hazugság amit mlas mond,csak az a rögeszme hogy ő és környezete mit mond.
Ezt beállítják mérvadó magát fel nem fedni akaró EÜ,meg gyógyszergyári alkalmazottnak,ebből meg az általuk szorgosan linkelt médiából gyártanak egy elméletet.
Blődi sem véletlen blődi. 😂