Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mire? 😂
Mivel magyarázod hogy azóta nem voltam beteg ? Sem korona, sem más?
Apropo,mondtam hogy meg varok? 😂
Arra levi nem tert ki. 🤔
Nem,levi mantraja hogyha a tiz honappal ezelotti vuhanit beszopja akkor egesz eletre szolo fullos luxi vedelmet kap minden kovetkezore elore.
Ehhez kepest mar madodszor szivja be,ha gyarban dolgozna most tele lenne a toke a fonoknek.Mert 10 bol 4 en tuti karantenban dekkolnanak folyamatban.Annyira eros ez.
Ha nekem lenne melosom badznam ki es oltottat vennek fel helyette,es szarok a szabadsagjogaira.
Es aprilisra meg a horvatok 365 napos szabalyat is baszhatja. 😂
Nekem is önerőből.
Ahhoz hogy védettség legyen egyszer le kell küzdenie a betegséget a szervezetnek. De ezt nyilván tudod, csak játszod a hülyét.
Mondták, hogy az egész élet milye hosszú? 🤔
Akkor a 2 oltást nikotin tapaszban kaptad? (kérdőjeles)
Apropó, hol a harmadik oltásod ?! Nem kellene beadasd már?!
Terelés terelés és terelés… azt olvasd amit leírok és ne mellé beszélj.
Olyan nem létezhet.
Eddig bejött 😆
Nem kell itt mutogasd milyen hülye vagy, leírta hogy az ovonéni beteg volt, miért ne csinálhatna egy tesztet magának csak kíváncsiságból?
Nekem haverom ultrahangra akart bemenni a terhes feleségéhez, teszt, pozitív. Az égvilágon semmi baja.
Es ha igen?
Aki oltas nelkul belehalt azzal mi van?Ott hol az egesz eletre szolo legjobb vedelem?
Az oltásoktól nektek van golyóálló mellényetek nem? A főni nem azt mondta aki felveszi az oltást lepattan róla a vírus? (kérdőjeles)
Nyugodjál meg, ne idegeskedj!Az asszony köhög, ma mentünk volna rokonokhoz, mivel volt ez az óvodás karantén, azt mondja csinál egy tesztet nehogy az legyen aztán oda vigye. Poz lett, ha ma nem akartunk volna menni akkor nem csinált volna egy köhögés miatt, aztán így megnéztük az enyémet is, az is poz. Nekem még csak köhögés sincs, semmi.
És ha nem ? Ezt honnan tudod?
Aki 3oltással belehalt azzal mi van ? Ott is szerencse hogy be volt oltva ?
Lehet hogy oltas nelkul labbal elore viszik ki az intenzivrol.
én egész életemben mindig mindent beszoptam 😆 Ha a szomszéd utcában eltüsszenti magát valaki akkor másnap beteg vagyok(kezeit széttáró) ezért nem is értettem a legelső időszakot amikor mindenki lezárva bezárva a vírus miatt én meg az istené sem akartam elkapni (gondolkodós) Ha én nem szaladok bele a betegségbe 1 járványos időszakban akkor jobb ha tőlem tudjátok, hogy nincs is járvány (ujjával nemet mutató) Nem emléxem, hogy akár 1-et is kihagytam volna bármelyik évben(gondolkodós)
Nem lehet ezt azért így kijelenteni. Mi van a sok oltatlannal akik ennyivel átvészelték. Nagyon sok itt a feltételes mód és sok a tényező.
Nem az a szerencse hogy be volt oltva, hanem hogy nem lett baja. Lehet oltás nélkül is pont ennyivel megússza.
De mire bazmeg,te mondtad hogy nincs tunet.
Csinált magának tesztet?
Irtozom a tuktol. 😂
Pipi,te,levi a kiss zsoti vasarosnemenybol.