édesapám meg több mint 50 éve nem volt se náthás sem influenzás se lázas(kezeit széttáró) Egyszerüen ilyen a szervezete. (kezeit széttáró) A kovidot meg 2 oltás után elkapta. Nem esett neki jó, de néhány napos lázzal kiheverte(meghajlós) Te meg könnyen lehet úgy estél át rajta, hogy észre sem vetted. Egy ellenanyag vizsgálatot csináltass szerintem meg fox lepődni(meghajlós) Mondjuk itt úgy sem vallod be de ezt nem is várjuk el(kezeit széttáró)
Nem érted ugye? Ez ellen nem is kéne karantén. Minek, hát semmi tünetem. Most hívjam fel a dokit, és mit mondjak mikor kérdezi hogy mik a tüneteim? Azt hogy semmi, akkor minek hívtam?
Ha van egy csepp fogékonysága a logikára, akkor felfogja. A leírtak alapján igazad van, ha már túl vagy 3 turnuson és nem volt komoly bajod, az egyetlen érv a szuri mellett a kártya.
Havonta 1hét?! Én 2 év alatt 1x kaptam el. Ha a Pipit nem tesztelik, le is szarja hogy covidos mert olyan mint egy influenza, a tűzoltónm ugyanez. Én ugyanez voltam. Most ah omikron alatt már nem is tudom hány ismerősöm van karanténba zárva mert pozitív lett, semmi komoly bajuk, 2napig folyik az orruk meg fáj a fejük. Ezért kell karantén?!
Erre kell oltás ?!
Érvekről kár veled beszélni mert nem vagy vitapartner.
volt kint valamelyik nap tesztelni a mentős srác nálunk.A sógorom valami haverja egyébként nem is akartunk tesztelni de a sógor kiküldte hozzánk a srácot. Mondom jó van legalább megtudjuk mi is a nyavaja(kezeit széttáró) Kérdezte, hogy oltás van e? Mondtuk, hogy nincs(kezeit széttáró) Megdöbbent a gyerek nem is értette úgy nézett ránk mint a véres rongyra 😅 Elkezdte magyarázni az oltás mindenhatóságát(szemeit körbeforgató) Kérdem neked van? azt mondja 3.-om is. Mondom voltál kovidos? Mondja, hogy nemrég gyógyult ki. Mondom akkor mire jó az oltás? Elkezdi magyarázni, hogy az oltott elkaphatja a betegséget de könnyebben átvészeli(kezeit széttáró) Mondom,3 változaton estem át a leghosszabb is 2 napig tartott de az sem volt feltűnő.(kezeit széttáró) Mondom most oltassam magam az ellen amiken már átestem meg ami már nincs is? Csak monja, hogy milyen minden6ó az oltás és kezdjük őket felvenni.(kezeit széttáró) Kérdezem az omikron ellen jó? Azt mondja az ellen még nincs oltóanyag(kezeit széttáró) Mondom na látod akkor meg is beszéltük 😂 Aztán nem akartam tovább szopatni egyrészt a sógor haverja másrészt a saját szabadidejében a saját üzemanyagával jött el teljes szívességből este 9 körül.( vigyorgós) Természetesen megköszöntem neki a tesztelést. (meghajlós) Én azt láttam, hogy nem loptam be a szívébe magamat 😂 Mondjuk nem én kezdtem 😁 Én fel sem hoztam volna ezt az oltás nem oltás dolgot(kezeit széttáró)
Felebredt reggel es a kave meg a piritos es a budi kozt megszulte hogy ez biz optimusz?
Ja hogy szarsz ra es megis bemesz dolgozni?
Ha nem komoly baj hogy egyetlen csokevnyes agysejtje maradt csak akkor semmi. 😂
Erre kell oltás ?!
Érvekről kár veled beszélni mert nem vagy vitapartner.