Nem, az ellen kell oltasd ami már nincs itt. Omikron hullámban vagyunk, omikronra kifejlesztett oltás lesz majd valamikor április környékén. Tehát most egy olyan variánsra oltasd be magad ami már nincs itt. Így hatásos az oltas, 100%-osan, hiszen delta vagy akármi már eltűnt variánsra kapod.
szerintem pont édesapámnak mind1 nem fogékony fajta ezekre a betegségekre. (kezeit széttáró) Szerintem itt mindannyiunk immunrendszerét össze lehetne tenni se érnénk el az Ö szintjét(meghajlós) Ettől függetlenül én is azt mondom, hogy az idősek meg akik egészségügyileg szar állapotban vannak jobb ha oltatják magukat (meghajlós) Magam részéről egyenlőre nem tartom indokoltnak de nem lehet tudni később mik lesznek még, mit hoz a jövő, úgy gondolom 3 kihordott koronavírus után sem lehet magabiztos az ember, nem szaladhat el velem a ló figyelni kell az aktuális történéseket. Ha lesz olyan ami logikus lesz bármi lehet. Egyenlőre magam részéről még logikus intézkedéssel eddig nem találkoztam(ujjával nemet mutató) egyszer hátha eljutunk odáig is (kezeit széttáró)
TŐLÜNK 😂
https://www.portfolio.hu/uzlet...
Most mondhatnam hogy nincs eleted,csaladod blabla. 😂