Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van még 2 hete addig informálódik. (kezeit széttáró)
TŐLÜNK 😂
Nemis,beloled,pont ezert irtam.
Nem, az ellen kell oltasd ami már nincs itt. Omikron hullámban vagyunk, omikronra kifejlesztett oltás lesz majd valamikor április környékén. Tehát most egy olyan variánsra oltasd be magad ami már nincs itt. Így hatásos az oltas, 100%-osan, hiszen delta vagy akármi már eltűnt variánsra kapod.
Ne magadból indulj ki!
Az az ipse akinek a rontgenjet lattam mult szombaton eszrevette.
Mint ahogy neked is. Most komolyan, már ott tartunk hogy oltatni kéne az ellen amit észre sem veszel, ennek mi értelme?
Semennyivel.Zero,nuku,nyista,komprende? 😂
Dehogy erted,hulye segg vagy. 😂
Akkor te oltással hányszor is voltál beteg? Legalább 4 de inkább 5x ?
Ja persze,langolo meggyozodes,bullshit,csak nem mered bevallani. 😂
szerintem pont édesapámnak mind1 nem fogékony fajta ezekre a betegségekre. (kezeit széttáró) Szerintem itt mindannyiunk immunrendszerét össze lehetne tenni se érnénk el az Ö szintjét(meghajlós) Ettől függetlenül én is azt mondom, hogy az idősek meg akik egészségügyileg szar állapotban vannak jobb ha oltatják magukat (meghajlós) Magam részéről egyenlőre nem tartom indokoltnak de nem lehet tudni később mik lesznek még, mit hoz a jövő, úgy gondolom 3 kihordott koronavírus után sem lehet magabiztos az ember, nem szaladhat el velem a ló figyelni kell az aktuális történéseket. Ha lesz olyan ami logikus lesz bármi lehet. Egyenlőre magam részéről még logikus intézkedéssel eddig nem találkoztam(ujjával nemet mutató) egyszer hátha eljutunk odáig is (kezeit széttáró)
Ja értem.
Csak én nem a tű miatt.
Attol meg hogy nem volt tuneted,ne szarkodj,pipisen minimum a 3. Menetet gyurod. 😂
Me,te se oltattad magad. 😂
Megint hazudsz. Azt állítod hogy másodszor szívom be. Egyetlen egyszer voltam koronás, azóta egyszer sem. Tehát hazudsz, ember, hazudsz.
Igazi férfi. Fél a tűtől.....
Valogatok,tajekozodom stb.Messze meg a 15.e. 😂
Szerintem már ő is arra hogy elkapja. Nem véletlen vannak két millióan, kezd megjönni az eszük, rájöttek hogy jól felültették őket.
Meg most is hulyebb vagy mint egy szelutott orangutan,ha ez nem betegseg.
Most mondhatnam hogy nincs eleted,csaladod blabla. 😂
De mire ? Az oltás megvéd, az oltás jó! Itt okoskodsz de nem adatod be. Nem érzed magadon hogy mennyire egy képmutatu kamus kis emberke vagy ? 🤷🏼‍♂️
Levire,talan parancsba adja. 😂
Tutol,vicces nem,most a fogorvost csusztattam,az is szurkal.