Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Levikem megint terelsz.Ha nincs erv. 😂
Legalabb nem retkes lakasban izlestelen csempek csalen lerakasaval es hulladek neten rendelt lengyel alsopolcos konyhakkal baszakodok.
Mondjuk pipi erdekes,csak az alcazott renyo kisbusz es a mas nyomorusagbol apropenzen kizsarolt patkanylukak ablakabol latja a vilagot,de mindentud. 😆
Mondjuk a koronat elkapni tuti. 😂
Még mindig nem kaptál szót. Itt most a hülyék mint te maradjanak csendben.
Nem írta sehol hogy baja van, annyit írt hogy pozitív.
Tudom neked egyetlen ismerősöd sem beteg, ja persze mert ismerőseid sincsenek.
Persze, mert ráuntál furgonra és a Hondára is, így kénytelen voltál munkával elütni az idődet. 😆
Ahh pipi jobban kepben van a viruskutasbol kinezve is jobban tudja. 😂
Amugy nem buszkeseg,de a januar kb 30% al jobbra sikerult mint a tavalyi. 😎
De az abra szerint az orok eletre szolo maxivedettseg ami a legjobb is szart se er ha havonta fix egy het pihenore mesz.Ahogy pipi teszi. 😂
Nem akarnád felkeresni? Hátha....
Mivel oltott, nem kaphatta el tőle! Hogy is képzeled, hogy ilyet mondasz. Az oltottak szentek!!
Főleg most amikor az omikron ellen szart sem ér az oltásuk 😂
honnan kapta volna el? Az otthona meg a boltja között közlekedik. Otthon csak 1 kutyája van a boltjába meg nem jár senki (kezeit széttáró) én már lábon kihordtam 3 változatot engem már a magyarok nyilai sem döntene le 😁 Zotya szervezete meg nincs edződve egyszer véletlenül valaki bemegy a boltjába/ mert menekül az eső elől(gondolkodós)/ azt ráragasztja a legenyhébb koronát 20 perc alatt viszi el (fetrengős)
Az óvónő miatt volt karanténba a gyerek. Neki voltak tünetei, ő lett pozitív miatta volt az összes gyerek karanténba. Aztán hogy kitől hova mikor kapta el, teljesen mindegy.
Ketnaponta.
Honnan tudod hogy nem kaptad el? Hetente tesztelsz talán?
Persze, az óvónőtől, ezt így tudod. Hozzád képest a járványügyesek amatőrök 😆 véletlenül sem lehet hogy valamelyik másik gyerektől.
valószínű olyan büdös lehetsz, hogy sírva menekül tőled minden élőlény még a vírusok is 😆
En azota se kaptam el semmit,bezzeg az orok elet maxi vedettseg,pedig nekem mar elfogyott a fecsekendobol az antitest joreg😆
Azt nem tudom nálatok miért dolgozhatnak még oltott óvónők, nálunk már be sem engedik akinek 3 oltása van. Akiknek csak egy van az is legfeljebb helyettesítőnek mehet(kezeit széttáró)
statisztikailag így jön ki(kezeit széttáró) Persze utána mindig feleződik a következő már utána 2 hét múlva jön az azt követő 1 hét majd 3 nap utána folyamatosan kovidos leszek(kezeit széttáró) Ennek legfeljebb annyi előnye lesz, hogy legalább nem kapok náthát na mer attól g.ci sz@rul szoktam lenni ettől meg nincs bajom(kezeit széttáró)
B+ pipi, mi is rá dupláztunk. Újra pozitív. 😂A gyerek csak haza hozta az egyébként oltott óvónőtől.
Elobb nem megy? 😥
nem(kezeit széttáró) a következő számításaim szerint február utolsó napja(gondolkodós) Sajnos asszem nincs szökőév se, úgy, hogy viszonylag gyorsan itt van a következő divatos változat 😂
Majd lesz meg galvatron is. 😂
Ezek nem valami robotos fiszemfaszomok filmből? 😆
Te meg nem doglottel bele az optimuszba? 😂
Mindja itt a megatron,majd akkor abba.
Mer azt is elkapod havonta. 😂
Tiktakk.
De a (más által nevezett) diktatúra is demokrácia, ha 50%+1 fő azt akarja.

(És a buziknak mondom, az 50%+1 fő, az NEM a választásra jogosultakra értendő, hanem a választásokon MEGJELENTEK számára értendő! Buzik! Értem? Buzik!)
most nem úgy volt, hogy te alkalamazotként dolgozol valahol. Valamikor régen vállalkoztál de azt meguntad (kérdőjeles) most ezért nem tudom , milyen gépsorról meg alkalmazottaidról beszélsz?