Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt rosszul tudod 😁 megtanulhattuk már, hogy mindenütt diktatúra van, ahol nem a ballibek vannak hatalmon! 😂
Szerintem te nem vagy tisztában a fogalmakkal.
Itt Magyarországon parlamentális (népképviseleti) demokrácia van, ami a számodra annyiban érdekes, hogy a TÖBBSÉG által megválasztott képviselők gyakorolják az irányító hatalmat, és téged, akár saját magad ellenében is megvédenek attól, hogy nagy hülyeséget csinálj.
nincs semmi gáz ezzel. akinek jól kimosták az agyát, az mindig teljesen biztos benne, h a kormánynak van igaza és ő a legokosabb , mert helyesel hozzá
...és így kiütött, hogy már azt hiszed, kormányra kerül az ellenzék? 😂
Ne ijesztgess, B+ 😡
Mert egész biztosan hülye vagy hozzá, hogy ezt eldöntsd... nem vagy víruskutató. Adózni is kötelező, pedig én mennyivel jobban tudnám, hogy hova tegyem azt a pénzt 😁 Meg sorban állni is kötelező, pedig nekem az jönne be, hogy elrugdosom az öregasszonyokat az útból.
Akárhogy rágjuk, mindig lesznek KÖTELEZŐ dolgok, igen, a nagy demokráciákban is.
Ha semmi sem kötelező, mindenki azt tesz, ami eszébe jut, annak is van neve: anarchia.
De fel vagyok háborodva most tényleg!
A filmben, amikor valami felügyelő egy szexboltba megy be, még nem tudom miért, ilyen felháborító dolgokat fedeztem fel!!!!

És ez 1968-as film! Skandallum, most tényleg az egekben a vérnyomásom!
Ez a beszéd, ne mérgezd magad!
Hiszitek. Kocsonyahús előkészítve, asszonyállat nincs itthon, 1968-as Olsen bandája egy másik ablakban megy, mi bajom lehetne?
vagy az, vagy az agyvérzés
Nem mondanám amúgy. Csak ezt gondolom.
Sanos Lacink elég gyakran. De majd nála is eljő egyszer csak a zen... 😇
Hát így kell ezt csinálni! 👍️
feszült vagy
Ennyi kérem. 🙂
nagyon bassza a szemed a dagadt ember, kiskorodban seggbekúrt a dagadt szomszéd bácsi 😂
Nem váltani, hanem leváltani. 😆
Az hogyvan hogy nincs demokracia de lehet szavazassal diktatort valtani? 😆
Most is szabadon donthetsz. 😆
Aze aki sielni akar....... 😆
Csak annyi hogy lesz egy vagon allastalan kamionsofor,es ugyanugy a kutyat se erdekli hogy tuntetnek vagy sem . 😆
Ezt próbáljátok ki. Jó kajak sör. Ja előtte narancs páleszt!!! 🙃
Egészségedre! 😍
Én meg tüskével, így bírom a sok barmot elviselni itt is. 😂
Én a leggyengébbet, a Silvert iszom.