Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én mindig ilyen nyugis voltam
térden kúszós-mászós kisgyerekként órákig elvoltam a rongyszőnyeg rojtjait baszogatva
utána 6-7 évesen kaptam egy legót avval elvoltam akár egész hétvégén is kompletten, és sosem untam meg
aztán amikor már nagyobb voltam sokat olvastam, pl a tüskevárt reggel elkezdtem estére be is fejeztem
a sport sosem érdekelt, még focizni is utáltam, ilyen túrázás vagy hasonló gyakori helyváltoztatás alapból kizárt
12 évesen meglett a tuti szabadtéri elfoglaltság: a peca azóta is művelem különböző intenzitással
akár 3-4 napig is el tudom nézegetni egyhelyben ülve a balaton hullámait
én nem pörgök, pörögnek elegen......nem kellek én a csapatba 😄
Az enyém már rég leszáradt - így tudok a fontosabb dolgokra is koncentrálni. 😂
Recskánál nem mindegy?!? 😆
Ez má téged nem érint 😁
?
állítólag nem csak ücsörögsz oszt nem csinálsz semmit, mert valami tengelyszámokat vagy miket kell ütögetni a laptopba. nem lehet lazsálni van egy csomó faszság(kezeit széttáró)
Kb. egy óra múlva felkötném magam egy ilyen helyen!
Szeretek pörögni, csinálni a saját magunk által kitalált dolgot.
Viszont időnként kitépem magamnak azt az időt ami szerintem jár, motor, gomba, peca, stb.
Teljes a harmónia. 🤗
Mer?
Szerintem is alommelo.Csak ulsz es semmit se csinalsz,oszt fizetik.
Te vagy a buzikomcsi. 😆
hát nekem a volt osztálytársam pont ezt csinálja. az Ő elmondása alapján nem olyan felüdülés az a meló(ujjával nemet mutató ezt csak ini hiszi(kezeit szétáró)
az asszonyt, mert hogy Ő volt rá kíváncsi én tudtam, hogy kovid(meghajlós) de ugyanazok a tüneteink. 😁 meg nem is volt a srácnál már több teszt. ilyen mentőápoló féle ő szokott a szirénás autóval teszteket csinálni ahová küldik. (kezeit széttáró)
Az asszony itt hitetlenkedik, hogy most volt koronás. 😂
Zolit kérdezd! 😁
Magyarul kene egy nyugis allas,olyan portasos-udijfigylos amire ini vagyakozik.
De qz online darutervezo-gecikomcsi idomlliomos sem rossz,csak azt szar hallgati anbyra sokat vernyakol hogy mennyire szar neki hogy telik uj kocsira meg robgora es uj fotocuccra. 😂
Teszteltetek?
vagy belőllem indul ki a magyarok nyilai oszt végre híres és hírhedt leszek egyszerre(gondolkodós)
Könyörögni fogtok a spanyolnátháért 😆
"Jelenleg magamat kene kirugni. 😂"
te blődi én nem akarok vitatkozni 1 szakemberrel sem én csak mondom a tényeket. (kezeit széttáró) Az egész család deltás volt november végén most meg omikronosak vagyunk január végén(kezeit széttáró) Nincs itt semmi látnivaló(ujjával nemet mutató)
De gyün egy benned kifejldo mgatron varians,az ad neked,februar vegen.Tiktakk.
te zotya nem nyekkentem meg(kezeit széttáró) remélhetőleg holnapra kiprüszkölöm(meghajlós) ez a kovid előtti világban is így volt. Minden évben augusztus és vagy szeptemberben voltam beteg majd december és vagy januárban(kezeit széttáró) Azok annyiból voltak szarabbak, hogy az meg is viselt lázzal(fejét fogó)
A riogató szakemberek is azt mondják hogy "akár már három hónap után újra fertőződhet" na most akkor ez inkább több, nem kevesebb.
ez az omikronos izé nem ugyanaz mint a delta(ujjával nemet mutató) Tudod a víz nem keveredik az olajjal(kezeit széttáró) Ezt simán el lehet kapni a másik után. Sőt ajánlott(meghajlós) Már vártam mikor kopogtat(meghajlós) hamarabb jött mint gondoltam remélhetőleg lassan én elfelejtem ezeket egy időre. Bár ha csak ennyi a tünet igazából mind1 is(kezeit széttáró)
Nasivin orrcsepp.
De mg mindig,az a szilard teny hogyha egyszer elkaptad az a szupervedttseg.A numero uno.Onnantol hawaii dizsi.
Mig oltassal mar a 6.-at kene kapni mert kifogy belole a mojo.
Akkor te hogy a picsaba nyekkensz meg egy fing optimusztol?
pedig de 😆