Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, várjál! Mikor volt az elöző, pár hete, nem? Jó eséllyel azt mutatja még mindig. Azt mondják az okosok hogy legalább 3hónapig el sem tudod kapni újra.
Augusztus vége, november vége, január vége ez a stat (meghajlós) Mindig rövidül a dátum a következő ha jól számolom február vége lesz 😅
Az 1-őt úgy vettem észre, hogy elment a szaglásom és az ízérzékelésem, Pont nyaralás közben nem éreztem a drága éttermes kajákat(ujját lefelé mutató) A november végi az letarolt 1 napig feküdtem 37,5-el(kezeit széttáró) Most meg tegnap kapart egy kicsit a torkom ma meg fújkálom az orromat remélem holnapra kidugul(meghajlós)
?
S a buzi?? 🤑
Szándék vagy betegség? 🤔
Mondjuk ha gyengebb mint az influ es ha elkapom akkor egesz eletre vedett vagyok hogy lehet fel ev alatt 3x elkapni? 🤔
Fél tízkor?? 😵
Márpedig... 😂
Ha buzi vagyol...........márpedig 🤔 😉 😄, akkor rád megy az összes "jogvédő"! 😱
Mennyé' ótakozni! 😆
Tiktakk. 😂
Neked semmilyen védettséged nincs, ha már háromszor sikerült elkapnod.
A következő el fog vinni! 😍
Tee,teee,liberális rasszista 😂!
Amugy,kifehéredik......az oltott mész pár nap alatt tökéletesen megoldja
Hülyeséget beszélsz..a bagó abbahagyásais kizárólag az illető szándékán áll. Meg egx csomó dolog
A cigány nem fog kifehéredni, de az oltatlan kizárólag az illető szándékán áll. Akkor meg mit csodálkozol?
na most voltak tesztelni ismét koronás vagyok(meghajlós) Szóval ez a 3-ik(meghajlós) Lassan beton szervezetem lesz lepattan még róla a kerge marha kór is 😆
Gyerek hozta haza az oviból. Aztán elkapta az anyja aztán én. A gyerek észre sem vette én fújogatom az orromat(kezeit széttáró)
A srác aki vette a mintát az teljes meg volt rőkönyödve, hogy nem vagyok oltva 😅
Azt veszek fel es rugok ki akit en akarok.
Jelenleg magamat kene kirugni. 😂
Ha vállaltan azért nem vennél fel valakit, vagy rúgnál ki, mert pl. buzi, vagy és cigány, gyakorlatilag bevonulna a NATO!
Ha azért mert oltatlan...............................kormányzati ösztönzéssel, törvényes!
Jó tíz éve, egy hirdetésünkre két ilyen taszos liba hozott oda, egy szó szerint, retkes cigányt(leülős büfé).
A két ribi elég arrogáns lett mikor közöltem, hogy nem veszem fel.
Már kezdtek volna belém állni, mikor kiderült, hogy a retek nem felel meg a közegészségügyi előírásoknak:), papírilag (sem:) s ezt nem hajlandó önköltségen beszerezni, utánajárni.
"Hááá mééé, nem fizeti??"
Aztán rövidre zártam a dolgot.
persze mert arra van törvény hogy nem lehet kirekesztő
az oltásra meg olyan van hogy a munkáltató dönti el hogy megköveteli-e
szóval teljesen jogszerűen teszi
az hogy ez mekkora faszság az más dolog
Mint ahogy nem köteles alkalmazni nőt, rokkantat, szivárványost meg színesbőrűt se, aztán mégis, ha sikerül bebizonyítani hogy emiatt rúgta ki valamelyiküket, akkor azért szabad szemmel is jól látható kártérítéseket szoktak emiatt kifizetni...
o=ó
Hát, nevezhetjük annak is.
Cukrozott szar!
Nekem, meg pár milliárdnyinak, akik közül a megnyilvánulókat nácinak meg fasisztának nevezik, azoknak van.