Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem fog mert hatalmas pénz van benne.
Van még két hét, addig lehet, el is múlik az egész 😁
de igazából nem tudod megkeresni, mert egymásnak ellent mondó információkkal van tele a net.
- billgécc ki akarja irtani a Zemberiség 3/4-ét a Zótással
- csipp van benne
- nincs is járvány
- és különben is a tetűirtó elmulassza
Látod, ezek az elméletek is megélnek, te meg mazsolázd ki az igazságot a sok önjelölt észosztó hányadéka közül ☹️
ha nem lehet sehová sem menni, legalább nem kell pénzt költeni
nekem van harmadik de lassan az is lejár 😁
szerencsére a csatorna parton senki sem kéri, meg amúgy is el vagyok bújva senki sem talál meg
amíg tilva volt addig is kint hesszeltem éjjel
Pont leszarjuk!
Majd meggondolod magad 😁
Egyébként hamarosan a kettő pont annyit ér majd, mint az egyse 😂
Rohadt mély egy latrina ez az egész. Van kettő oltásunk és ennyi, befe. Oltakozzon az akinek egy sincs. Ingyen az artistasrác koporsóját sem őrizték. 🙄
én azt mondom hogy inkább az az elszomorító hogy ebben a kibaszott világban senkinek sem lehet hinni mert mindenhol egy csomó függőség van
szóval ha valaki mond valamit azt kell mindig keresni hogy ezt miért mondja
Van összefüggés? :)
Majd ez lesz lassan mindenhol....aztán a massziv agitátorokra még a vályogviskót is ráborítják :))
majd megunják, oszt' hazamennek 😁 (apád helyett apád után szabadon 😅)
Azért az elgondolkodtató, hogy oda jutott a világ, hogy a Zemberek a (ingyenes!) védőoltás ELLEN tüntetnek... mert ők ugye a "jobbantuggyák"
...meg persze te is 😂
majd indíthat mindegyik után szervizkocsit+kamionmentőt
Ja,a tesla meg fejleszti az onvezeto kamiont. 😆
baszki! én meg aszittem azért indultak meg, mert nincs kedvük még három évig eltűrni a vakolók faszságait egy nátha miatt
Ráérnek, idejük mint a tenger - miért ne tüntetnének. 😍
https://www.erdely.ma/teheraut...
ezt persze a média elhallgatja...
az elnök meg ,( aki síkhomok) , 3 napja eltűnt , mint a kámfor
Nap mint nap menek melóba rotyedlivel, de még ide-oda, erre-arra 😊 is egész télen...
Ket eve meg a torkom se kapart.Tavaly egy het orrfolyas.
Pipi meg havonta kidol. 😆
Hát aki meghalt, az biztosan észre vette 🙁 Ma de. voltam egy középsulis osztálytársam temetésén. Valami daganata volt, aztán a kovidot is bekapta... 🙁
Én biztos nem intéztem el egy "biztos megfáztam"-al, mert megfázva se voltam évek óta. Tavaly tél elején 1x kapart a torkom, de aznap egész nap a hideg garázsban baxtam a rezet...amiatt lehetett. Ennek ellenére nem kizárt, hogy átestem.
eléggé elírtam, szóval nem volt még beteg.....
Nejem is igy járt.......nem volt semmi emlitésre mélto velem volt végig karanténban és neki is volt 104.
Szerintem ö. a munkahelyén még korábban összeszedte, ott már az összes irodista kidölt még ösz elején.
szerintem aki elkapta legalább 90% észre sem vette
elintézte egy "biztos megfáztam" gondolattal
épp ma beszéltem egy oltatlan ismerőssel elment vérvételes tesztre aztán ha jól emlékszem 512 kisbiszbasz volt benne, de azt mondja még volt beteg
Mindenki? Én még sztem nem voltam... egyébként azt mondta a rádijó, hogy már több, mint 500 millióan kapták el eddig - ezek szerint 7500 millióan meg nem.
Még nem vagyok kisebbség 😁
nincs ilyen, minden kovid lett, még az is annak tudható be hogy rábasztam a körmömre és bekékült