Amikor a tűzoltóságnál tarolt a vírus, kértük a tesztelést, hogy talán kevesebb dolgozó fertőződjön felül.
Hallani se akartak róla, azonnal visszautasították.
Akkor mi a bánatnak vették meg, ha használni nem lehetett?
Meg kellett várni, hogy kidobós legyen???
Nem az a lényeg, hogy Orbán vagy Gyurcsány vagy.....a felelős, csak sokan nem látjuk át, ezeknek a pénzeknek az elpazarlását.
De biztos meg van az oka.
Miért oltanánk? Nem kötelező. gyurcsány megmondta anno, demokráciában mindenkinek joga van hülyének lenni. Bár osztrákban kötelező, német fontolgatja, zsidókban mindbe 3 benne van - ti választhattok. Én örülök ennek 😁
Biztosan sokkal több volt a fertőzött mint amik bizonyítva lettek pcr teszttel. Ez most lényegében mindegy is!
Oltsuk be azokat akik még nem voltak koronavírusosak! Ez teljesen korrekt lenne.
Vagy kössük antitest számhoz, mondjuk az para lenne azokra nézve akiknek nulla antitestjük van 2oltas után is 🤷🏼♂️
1xse mondtam olyat, hogy jó döntés volt. Kényszerpálya, írtam miért. Hamarabb el kellett volna használni, de a nyáron nem fogyott, igazán ősz elején se még. Most kéne, de mostanra lejárt, ez van - de ha kellett volna ősszel sok, és nincs, akkor meg azé ment volna a rívás.
Nyilván nem lesz meg a felelőse, dehát ez így megy 🙁
Már írtam Bogyó, ha kell beadatom. Attól függetlenül egy teljes baromság, szembemegy minden észérvvel az, hogy én mint egészséges kell beoltassam magam miattad aki nagyon nem egészséges. Az egészséges alatt értsük hogy én biztosra tudom magamról, jöhet akárhàny fertőzés, nem lesz bajom hiszen folyamatosan egyre gyorsabban győzi le a szervezetem.
Itt nem az egoról van szó. Tényekről. Nem levegőbe beszélésről.
Miért kell 3oltás egy olyan embernek aki nevetve kibírta a koronavírus egy keményebb verzióját?! Nem a mi lenne ha és nem a bízunk az immunrendszerben hanem tudjuk hogy nevetve kibírtuk. Na tehát nekik miért kell 3oltás ?
Akkor szeretnénk megköszönni, hogy megvárta, hogy kidobós legyen a sok teszt, és így kellett kidobni!!!
Így is lehet nézni a dolgokat, igazad van.
Jó döntés.
Maguknak miért nem tették már kötelezővé?