Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig allitolag egyre konnyebb az "egesz eleten at tarto full vedelem" miatt. 😂
Szerintem az oltást se vette volna ugy mint pl. Te.
✌️
A haverja eddig mindkettovel kinlodik.
Nem egyformán alakul mindenkinél. Ezt szűk körben is tapasztaltuk.
Nem a bajodon röhögök, hanem az indokokon!
Őszintén jobbulást kívánok!
Akárcsak az oltott. Ha az elsővel nem kinlódik a másodikkal se fog vélhetően. Akárcsak az oltott. Vélhetően.
A cimbi ,már egyszer elkapta.Ez most újabb neki.Az elsőnél is ko volt.Ja meg posztkovidos is lett!!Mindenféle rigolyái lettek utána.
De ujra es ujra fertozodhet es fertozhet. 😂
Már túl van rajta.
Szerintem nagyjából itt minden oltatlan átesett rajta,kérdezd meg milyen volt.
Utól fog érni mindenkit,nem lessz olyan vicces. 👆️
Nekem ez is elég szar volt,ettől sose legyen rosszabb.De én nem röhögök mások baján!Mi a jó polgár?Csak nézőpont kérdése.
pont ezért mondom miért törvényszerű a kiesés.
Itt sokan vagyunk azok......
Más bajság miatt is ki lehet esni. Én má csak tudom....
A covid volt a kisebbik.
Fogd már fel,az oltástól nem lehet semmi bajod,mert ezt mondják.Viszont ha oltatlanként elkapod akkor lélegeztetőgép halál,mert ezt mondják.
te 3* is beoltattad magad mire mentél vele 😂
nesze (fetrengős)
A cimbi maszek.
Olyan vagyol 😜
És ugye mindent is tudunk a hatásmechanizmusáról, hiszen ez egy rég bevált szar?!
Csak kérdezem?
Mert az teljesen logikus, hogy jó polgárként, beadattál magadnak 3 adag "vakcinát", ennek ellenére kúrva szarul voltál, tehát mindenki oltassa be magát, mert járhattál volna rosszabbul is? 😂
Aztán miért törvényszerű a kiesés?
ja,igaz.ő oltottan esett ki.Mennyivel másabb úgy.oltottan még a munkából kiesés is más.
Igazabol egy gyokertomott fogam kettetort,meg a virus elott,probalta menteni,majd azt kiszedte,ment vele a mellette levo,majd most egy masik,az le lett szedve,igy Egy koztuk levo 15 eve csapcsonkos lesz leszdve es a zapfogam,igy kell ket kihuzott felett hid.
Boldog vagyok.
De legalabb nem fogok tudni fogmosas alatt futyulni.
most vitték le 7re
De én leszarom,így is túl hajtottam magam az utóbbi időkben.Egy kicsit pihentetek.