Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg nincs családja.
Az énekesnő példáját forszíroztam.
Jól döntöttél.
Miert lenne karanten,vedve vagyok.
Remelem mar toporzekolsz. 😂
Mer ez a cel. 😂
Ha nem folytathatom meno vagyok benne.
De be nem vallanad. 😂
Oltatlanként nem döglődtem,karanténban voltam(neked még hátra van),és nincs mellékhatás.
Anno tizenevesen a kukoricasban jatszottunk menot,kossuth-al,akkor majd kikoptem a tudom fel cigitol,akkor eldontottem hogy nem kell.
Oszt ennyi.
Pontosan erről beszéltem. Vedd észre a szemedben a gerendát.
Oltatlanként nem döglődtem,voltam karanténban ami semmiben nem hátráltatta az életem(neked ez még hátra van),és nincs mellékhatás.
Lehet hát. Mondjuk a tapasz meg a rágó egy talicska szart nem ér.
De ott az IQOS, amit a Pipi szív (asszem). Kvázi nem ég, egy hevítő pálca párologtatja ki a dohányból a nedvességgel együtt a nikotint meg az aromáját. Persze ettől még ott vannak a nitrozaminok meg egy csomó más, ami káros, de kb. harmada a károkozás.

Az elektromos meg még annyira sem káros, kb. a bagó ártalmának 5%-a (ha nem próbálsz a tüdőddel diszkós füstgépet játszani).
Ha nem valami büdös vagy gejl aromázású utántöltőt használsz, se nyoma, se szaga. Plusz természetesen jössz le a cuccról, mert ahogy a nyálkahártyád regenerálódik, úgy fogod túl erősnek érezni az aktuális utántöltőt és gyengébb szószt veszel. Aztán az is erősnek érződik egy idő után. Más kérdés, hogy vagy nemzeti trafikban veszed kurva drágán a hozzávalókat, vagy felásod az internetet és keresel valami "okos" webboltot, ami szlovák cégre van regisztrálva és onnan rendeled vállalva, ami ezzel jár.
Ahh,egy konnyu natha,es ha atesel rajta egesz eleten at tarto vedopajzsot kapsz. 😂
Nekem meg a benzinkutas mesélte hogy van egy fajzeres ismerőse, azt elütötte a vonat és meg is halt 😁
Csak körül kell nézni,volt sok hasonló hülye máshol is.Meg a környezetemben is!! Már a túlvilágon érvelnek.
Figyelmeztetlek.
Folyamatosan hisztizel.
Legyszives ne legy hisztis picsa. 😂
Mondom Zoli, te más szemében a szálkát keresed a sajátodban a gerendát sem veszed észre. Most is te voltàl aki felemlegetett és személyeskedni kezdett. Ezt most természetesen kimagyarázod, elkezdesz terelni pontosan úgy mint amikor azt kérdeztem, miért nem adattad be még a harmadikat. Összevissza beszélsz és olyan dolgot akarsz beadni válasznak aminek semmi értelme 🤷🏼‍♂️

Vagy min a napokban amikor elkezdtél hisztizni és felhoztad a pinkedlit csak azért hogy eltereld a szót magadról és hogy a kutya sem akar leállni veled 🤷🏼‍♂️

Nem kellene itt személyeskedni, egyszerűen csak bele kéne törődj hogy nem vagy olyan kibaszott okos mint hiszed. Az álszenteskedésedről meg ne is beszéljünk, ott vagy minden témában de azt akarod előadni hogy te ugyan bele sem szóltál, sőt lassan kitalálod hogy felhasználód soncs pedig 2is van hogy még véletlenül se maradj sportmotor nélkül 🤷🏼‍♂️
Ez viszont darwin dij.
Bar kovetendo pelda.Vagy-vagy.

https://www.vg.hu/kozelet/2022...
De nikotint be lehet vinni fust,katany es tudo szetcseszese nelkul is nem?
Amikor nincs erved elkezdesz szemelyeskedni. 😂
Ergo bizonyitod hogy meg mindig hisztis picsa vagy.
Es igen,nekem lehet szemelyskedni,ismerlek szrmelyesen. 😂
Mert az okozott függőség tekintetében a nikotin közelebb áll a heroinhoz, mint bármelyik másik drog.
Oda van irva,SZAKTERÜLET
állatorvosi járványtan, állatorvosi patológia, fertőző betegségek, virológia
Agrártudományok Osztálya

Valszeg allatorvosnak indult becsipodott a jarvanytan es haladt tovabb elobb az alatorvosi majs a fertozo beteggsegek es a virologia szakiranyban.
Nem pipi inszeminatorakent vegezte az biztos. 😂
Ezzel lehetne vitázni, itt is nap mint nap bebizonyítod hogy nem vagy a család esze de erre te ugye nem tudsz ráeszmélni hiszen hülye vagy 🤷🏼‍♂️
Tényleg az,akkor hülye a vírushoz? 😁
Van egy tonnanyi.Ezutan kurvara nem ertem miert szivjak.
Elég gáz ez is
Viszont ne haggyuk ki hogy te a hulyesegek kmondasanak a nagysagrendjevel elered es meghaladod a mennyiseget.
Es altalaban egy hisztis menstrualo picsakent viselkedsz.
Arany cukibogar vagy mint egy golden retriver. 😂