Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen.
Inkabb blődi,hasonlitotok,egy alom.
Nincs itt.
Lehet magadbol feltetelezed.
😂😂
Írtam volna olyat hogy elkaptad?
Biztos,meg lehet te mentel hozza vasvillaval,mer az a szokasod nem?
Van neki csaja,buksinak hívják.kicsit szőrös de hát ha neki az a zsánere.....
te hulye f.sz (fejét fogó) Nem korona vírusba halt meg(kezeit széttáró) Ez megint csak egy újságírói túlzás.
Itt írja, a csaj 2 nappal halála előtt, hogy legyőzte és túlélte a deltát(kezeit széttáró) minden bizonnyal vagy a szauna ajtó záródott rá, vagy úszás közben megfulladt, minden esetre már nem volt kovidos(kezit széttáró)
Mer,elkaptam?
Jobban tudod mikor kaptam el?
Hat levikem,rolad is csak par elejtett hazugsag van,ezen az alapon bizton allithatom hogy kecskek vannak a haloszobadban.
Gyerekek kezd olyan lenni a téma,mint a láncolajzós társulatnál.Ott én voltam a célpont. 😆
Az,ja.
Lehet hogy tudja ő, csak hát na… nem olyan egyszerű becsajozni 😂
Ahaaaa, háát csak azt tudom mondani hogy keresd a gerendát a szemedben és próbáld egyenlően nézni magadat és másokat.
Mar mer osztoznek kutyaval haloszoban?
Azt mondod lehet ráébredt hogy nem normális ha egy 48 éves férfi a kutyájával osztozik a hálószobán nem egy nővel?
Az eletem azon resze van itt amit en mutatok.
Mar bocs de a tied is itt van full.
Ahaaaa, az életed 90%-a itt van a fórumon, pont a csajokat hagyod ki… vagy a fiúkat. Kitudja 🤷🏼‍♂️
Dehogy,el se kapom,vedve vagyok.
Csak azt osztom meg amit jonak latok.
Nem mindent.
Igy vannak teveszmeid.
te kis hülye,elkapod aztán úgy dobnak karanténba mint a huzat.Főleg a két oltásoddal ami nem is számít oltottnak.
En meg a szeles tomeg ativakcer velemenyt.
Deee van, az anyukája meg a tesója 🤷🏼‍♂️
Biztosan valami baj van vele mert amikor a legutobb felemlegetted hogy nőhöz nem nagyon érhetett még, eléggé megváltozott a stílus.
Mondom hogy lehazudod a csillagokat is.
Hogy vagy kepes erre? 😂
Kotelezo?
Mindenkepp neked kene megfelelnem?
Ez a baj, hatalmas egod van a semmire. Hiába próbálkozol, teljesen egyértelmű az írásomból hogy nem vagyok ideges, sőt nyugodt vagyok 🤷🏼‍♂️