én már említettem ezt a február 15-ik átállást de még nem reagált rá(fetrengős) Bogyó 1-ül maradna ezen a fórumon az elveivel(fetrengős) Bár most itt van ez a fullidiót lehet váltja zotyát(gondolkodós)
aztán jött az a változat,hogy elkaphatja de nem fertőz, aztán az, hogy fertőz, de aki oltottan elkapja nem kerül kórházba. Aztán arra változott, hogy kórházba kerül de nem hal meg. Majd kiderült, hogy meg is hal(gondolkodós) Aztán ennek az oka az, hogy csak 2 oltás van az is régi 😂
én hülyeségekkel nem kockáztatom az életem (kezeit széttáró)
Van aki ezt hatványozza motorvásárlással, oltásbeadatással. Merészen élsz, bár nem sokáig(gondolkodós)
2 hét!!!!
De,ott veres kard volt,mindig is a lenyeg az volt hogy rohadtuul sok oltatlan fetreng korhazban,belinkeltem a hatvani korhazat,75% oltatlan.
Lesoported hogy nem valos.Joval tobb az aki oltas miatt hal meg.
Nemtudom,nekem ugy remlett hogy egy db teszten lamentaltal hogy akkor 11e majd inkabb kivartal egy csoportos 1500 as hitvany terhessegi szintut,ami feltetelezhetoen kalap szar,mert vagy jo vagy nem lutri.
Van aki ezt hatványozza motorvásárlással, oltásbeadatással. Merészen élsz, bár nem sokáig(gondolkodós)
2 hét!!!!
Lesoported hogy nem valos.Joval tobb az aki oltas miatt hal meg.
Viszont en is.
Ami meg ezt megfejeli hogy a pcr nem ket ora hanem 15 az elkeszulese.
Ami nem adhoc dolog.