Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még csak most? nekem október eleje óta az is megvan, lassan intézem a negyediket is 😉
Soha nem írtam olyat hogy sokkal többen halnak meg az oltás miatt, megint ferdítesz. Da az is tény hogy amit a népnek közölnek adatokat az nem valós.
ha menni kell hát menni kell (puszit küldő)
(gondolkodós) Hát én a pult mögül ki se jönnék emelgesse a vevő ha akarja(kezeit széttáró)
Kaptam mailt pártunk és kormányonktól, hogy húzzak 3ik oltásra. Szopjanak lovat! 😇
én már említettem ezt a február 15-ik átállást de még nem reagált rá(fetrengős) Bogyó 1-ül maradna ezen a fórumon az elveivel(fetrengős) Bár most itt van ez a fullidiót lehet váltja zotyát(gondolkodós)
Nem!Van futes,a pultnal,ott szoktam teged olvasni,es altalaban emelem,ha tolnam kiszakadna a labazat. 😂
Szerintem Ő az ORVOS öcs Debrecenből (kezeit széttáró)
csak nehogy MEGd.gleni mennyél 😅
Miért nem azt csinálod?(kérdőjeles)
Így van fogadd el(meghajlós)
Hogyhogy? Azóta 6,3 millió ember be lett pedig oltva(gondolkodós)
aztán jött az a változat,hogy elkaphatja de nem fertőz, aztán az, hogy fertőz, de aki oltottan elkapja nem kerül kórházba. Aztán arra változott, hogy kórházba kerül de nem hal meg. Majd kiderült, hogy meg is hal(gondolkodós) Aztán ennek az oka az, hogy csak 2 oltás van az is régi 😂
én hülyeségekkel nem kockáztatom az életem (kezeit széttáró)
Van aki ezt hatványozza motorvásárlással, oltásbeadatással. Merészen élsz, bár nem sokáig(gondolkodós)
2 hét!!!!
De,ott veres kard volt,mindig is a lenyeg az volt hogy rohadtuul sok oltatlan fetreng korhazban,belinkeltem a hatvani korhazat,75% oltatlan.
Lesoported hogy nem valos.Joval tobb az aki oltas miatt hal meg.
Nekem ott sem probléma, én csak helyesbítettem, mert meggyőződésetek hogy az oktott nem kepje el és nem fertőz.
Te alaptezised volt hogy az oltott fertozodhet es fertozhet.Ott problema volt.
És, hol van vele a probléma?
Vagy nem,ugye tudd hogy egy atesett ujra meg ujra fertozodhet es fertozhet. 😆
Ami aztán jól is mutatott.
Menj oltakozni.Most. 😆
Nemtudom,nekem ugy remlett hogy egy db teszten lamentaltal hogy akkor 11e majd inkabb kivartal egy csoportos 1500 as hitvany terhessegi szintut,ami feltetelezhetoen kalap szar,mert vagy jo vagy nem lutri.
Kíváncsi leszek oltatlanként mit fog prédikálni.
Nem tudom, de nekem nem okozott semmiféle lelki problémát hogy csináltatni kellett hármat.
De,te soher vagy.
Viszont en is.
Ami meg ezt megfejeli hogy a pcr nem ket ora hanem 15 az elkeszulese.
Ami nem adhoc dolog.