Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mer az meg minek 😂
Honnan tölthető le?
Hozzád képest ahova én írkálok az elhanyagolható, s kommenteink száma meg hát, neked legalàbb 100x annyi volt mint nekem 🤷🏼‍♂️
Te minden nap itt vagy, én van hogy hetekig nem írok. Lassan vége a karácsonyi szünetnek és el is tűnök innen, míg te itt leszel minden nap.
A hulye osszefosas Eü atyauristene meg haziorvos. 😂
Rusvai Miklós
SZÜLETETT
Budapest, 1953.06.28.

MTA DOKTORA
2010

AZ ÁLLATORVOS-TUDOMÁNY KANDIDÁTUSA
1994

SZAKTERÜLET
állatorvosi járványtan, állatorvosi patológia, fertőző betegségek, virológia
Agrártudományok Osztálya
Akkor kene.
Bogyooooo,nesze.Ez mas. 😂
http://youtu.be/uirINayrSJs
Rég. Ezt se tudtad, de hallgattad? 😂 Merkely meg kardiológus.
Ha elvegezted szoljal.
Mióta állatorvos Rusvai?
Még nem 😆
Ja,bogyonak mutattam ma a ronda fekete tüdőt amit felfujnak? 😂
Nem de ettől függetlenül a végeredmény ugyanaz csak én ki is mondom. Te is csak.azt tartod hitelesnek ami.vagy neked kedvez vagy azonosulni tudsz vele 😀
Én most komolyan fontolgatom, hogy elvégzem az orvosit!
Mivel jelenleg egyetlen betegség létezik s a "kezelése" sincs túlhájpolva, szerintem akkora szakértelmet össze tudnék hozni mint pl. nagy feró vagy borbás marcsi!
De, hogy "szakmabelieket" is említsek, talán a szakvizsgáink mennyiségének különbözősége ellenére, tudnék annyi baromságot összehordani mint nyunyóka!

http://youtu.be/Exl1O0TZLkU

http://youtu.be/ZmIX2fQykKY
Az ennyi idő alatt ezt lehetett elérni kjevés. Ha meg lesz a tökéletes visszatérünk rá. De sztem karikó is szakember meg hát állitólag rusvai is még ha állatorvos is és.mégis.vannak állitásaik ebben a témában 🙂
De nem is allitottam hogy a media szar s hiteltelen meg alkoholista ha nem azt tolja amiben hszek. 😂
Csak 3 ban.
Lattal te engem a zxr vagy a xmax topikban?
Pocses szetdobalt 3 fele,ha nem tette volna maradnek az uzenofalnal.
De emlekeim szerint te is aktiv vagy minden forumon.
Az mas? 😂
Nem, tapasztalat ami neked még nincs.
De hiába vagy oltáspárti nem vagy hiteles. Egyrészt mert te is.a szabadmozgást hozod fel mindig és még igy se adattad be a harmadikat pedig már aktuális lenne ráadásul utazás szempontjából is rosszul választottál. Cserébe konokul tolod a mantrádat 😀
De eebben a vivódásodban magadra hagylak 😅 nem vitázok veled oldalakon a semmiről, mert én ugyse oltatom.be magam és határozottan tudom miért te.meg mindig ugyanazokat ismételgeted de te is csak a netről összeszedett számodra komoetens dolgokat 😅 és még orvos se vagy 😂
És az még neked nem tűnt fel hogy alsó polcos bútorárusként a legtöbb topicban ott vagy és majdnem az összes témához hozzá tudsz szólni két jutyub videó után ?
Nem hallottad még azt a mondást hogy más szemében a szálkát, a sajátodban a gerendát sem látod ?!
Pedig azt hittem, hogy a két Szputnyiktól lettél ilyen hülye - mellékhatásnak gondoltam. 😆
Ez a lenyeg.
Es oltottkent nem doglodtem,nem voltam karantenban,es nincs mellekhatas. 😆
Igazabol en azon rohogok hogy milyen komolyan fullba toljatok az orvosit,te klimadzerelokent MUZ nem tom mi de hogy tuti nincs koze a tudomanyhoz az biztos,blődi kemenyebb,ő mar beszelt EÜ dolgozokkal es a haverja gyogyszerceg vezetovel levi meg a kalacsbodben sokmindenkvel.
De folyamat toljatok a nemmervado mediat.
Nem szemelyeskedes,ilyen az emberi termeszet,a zoknikotestol a focin at a tortenelemig mindenben prok vagyunk.
F2 pl az egyetlen szerntem aki valoban utananezett mindnnek es nem sajat meggyozodese alapjan keresett alatamasztast.
O spec tul van a 3. Fajzeren.
Nemmintha felne a betgsegtol,utazni szeretne,es merlegen van a mellekhtas-virus hatas-utazasi konnyebseg.Igy jozanul meg mindig a vakcina a legegyszerubb.
A véleményem az,hogy ez nem fog csak úgy eltűnni.Nem olyan mint az ifluenza ami szezonális.Ez a szar minden időben aktív.És tutira nem az oltásellenesség lessz a megoldás, hanem a tökéletes vakcina.Ennyi idő alatt ezt lehetett elérni.Sok időnek kell eltelnie ahhoz,hogy az emberek immunrendszere állandóan készenlétben legyen erre a vírusra.
pont mint az oltott.
Ezt gondolom én is de akárcsak az oltás hatásosságára erre sincs még elegendő bizonyiték vagy tapasztalat.
Nézz kevesebb TV-t, olvass több útleírást, verset, szerelmes regényt!