Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naponta 7-8 falura való ember betegszik meg, egyenlőre!Majd napi 15 e -nél hirtelen fontosabbá válik az oltás.A halálozás egyenes arányban van most is mind tavaly. 🤔
tisztán látszik mikor van kiugrasztva a komfortzónájából és megy át erőltetett kapálózásba.
ezt nem értem.miért ne lenne jól,be van oltva.nem úgy van hogy az oltottak észre sem veszik vagy csak enyhe tünetekkel,igaz hogy az egész oltás mizéria úgy indult hogy az oltott el sem kaphatja.hm.....
Ahaaa, most is én hisztizek de te vergődsz. Biztosan igazad van 🤷🏼‍♂️😂
Mi?
Nincs itt a kutya,tehat hazudsz.
Allandoan hazudsz.
Es amikor szembesitelek hisztizel.Kettosmercevel.
Hoppá, egyre szebb szavakat használsz de én vagyok az aki mérgelődik ? 🤷🏼‍♂️ Mivan Zoltán, bántja a lelked az igazság ? 🥺
Jajj te csitri,meg mindig mergelodsz.
Hadd mondja, a lényeg, hogy jól vagy. 👍️
En sem arulok el mindent.
Ami nem tartozik rad azt nem irom le.
Ez nem így van… csak a kettősmérce játszik!
csak olyat várj el amit te is megtartasz.
Minden nap jobban érzem magam,már az orrom sem folyik.Holnap az orvos lehet,hogy azt mondja mi a f.ak jött ide.
Toled tanultam.
Kovetlek a vegtelenbe es tovabb.
Nem te mondtad hogy nem valtoztat semmit a forumon ha nincs szemelyes adat.
Nem pontos idezet de a lenyeg ez.
ennyi oltással?lehetetlen,ezt megmondták,nem halhatsz meg.
15 eve nem ult motoron.
Akkor te miért is kérted tőlem számon hogy miért nem adok infókat?
Igen.
Most.
befényképezzem???
Nincs annyi,mert megyek kb egy hét múlva az új motoromat átvenni a kereskedésben.És tutira ott leszek 😛.Az eladott motoromról a fotelmotoros társulat fog videót készíteni,az egyik tag vette meg.De ha meghalnék, hát meghalok.Minden nap ha motorra ülök benne van a pakliban.A tiédben is. 👆️
És még mázlija is van vele mert nem tud beszélni,így a tümmedt igénytelen testét sem tudja véleményezni.
A lapat ellen nem lehet,az kemenyebb,es szerintem nincs vasvillad.
Most.
ez csak mostanába lett(óranézegetős) lapát ellen védekezem 😆
mikor?
én nem akartam ezt eddig neked elmondani, mert ijesztgetni sem szeretnélek, de 3 oltás után semmi esélyed, hogy kijössz a kovidból(kezeit széttáró) Szépen kezd eladogatni a dolgaidat, ne a családnak kelljen vele majd bibelődnie. (kezeit széttáró) 3 oltás annyira szétqrta az immunrendszered, hogy semmi esélyed nincs a túlélésre(szomorú) kb. van két heted (óranézegetős)