Naponta 7-8 falura való ember betegszik meg, egyenlőre!Majd napi 15 e -nél hirtelen fontosabbá válik az oltás.A halálozás egyenes arányban van most is mind tavaly. 🤔
ezt nem értem.miért ne lenne jól,be van oltva.nem úgy van hogy az oltottak észre sem veszik vagy csak enyhe tünetekkel,igaz hogy az egész oltás mizéria úgy indult hogy az oltott el sem kaphatja.hm.....
Toled tanultam.
Kovetlek a vegtelenbe es tovabb.
Nem te mondtad hogy nem valtoztat semmit a forumon ha nincs szemelyes adat.
Nem pontos idezet de a lenyeg ez.
Nincs annyi,mert megyek kb egy hét múlva az új motoromat átvenni a kereskedésben.És tutira ott leszek 😛.Az eladott motoromról a fotelmotoros társulat fog videót készíteni,az egyik tag vette meg.De ha meghalnék, hát meghalok.Minden nap ha motorra ülök benne van a pakliban.A tiédben is. 👆️
én nem akartam ezt eddig neked elmondani, mert ijesztgetni sem szeretnélek, de 3 oltás után semmi esélyed, hogy kijössz a kovidból(kezeit széttáró) Szépen kezd eladogatni a dolgaidat, ne a családnak kelljen vele majd bibelődnie. (kezeit széttáró) 3 oltás annyira szétqrta az immunrendszered, hogy semmi esélyed nincs a túlélésre(szomorú) kb. van két heted (óranézegetős)
Nincs itt a kutya,tehat hazudsz.
Allandoan hazudsz.
Es amikor szembesitelek hisztizel.Kettosmercevel.
Ami nem tartozik rad azt nem irom le.
Kovetlek a vegtelenbe es tovabb.
Nem te mondtad hogy nem valtoztat semmit a forumon ha nincs szemelyes adat.
Nem pontos idezet de a lenyeg ez.
Most.