Távol álljon tőlem a kötözködés de ebből.az jőn le hogy te sem hiszed el a propagandát, nem hiszel a.harmadik oltásban elegendőnek tartod a kettőt. Amit igy is igértek egy éve. Tehát nins sok különbség, jövő hónapban te is át állsz a sötét oldalra 😆
De Zoltán, mi pont ezt csináljuk 🙂 várunk infót gyűjtünk mert a mostani.kevés és nem kerek. De támadsz mert oltásellenes.meg antivacker pedig te is ugyanezt teszed és pár hét mulva ugyanazzal az érvénytelen oltás státusszal mint mi 🙂
És ha tényleg ugy lenne ahogy irod már bogyóhoz hasonlóan rég beadattad volna a harmadikat. Hisz most is az a kommunikáció hogy csak a harmadik oltás véd meg. Győzködsz minket az igazadról de ugyanúgy cselekszel csak te érdekből beadatod majd, de a pfizer már most is.előre vinni ezen az úton.
Vagy csak trollkodsz, mert azért a többiekkel csak összedobtatok pár oldalt megint 😂
Eloszoris,en nem te vagyok.Ezt remelem igazolod.
Masodszor osztakokon keresztul juthatok olaszba is,ahol hasonlo covidnacik vannak.Ott dolgozni se lehet oltas nelkul,mert kotelezo.
Mehetnek balkanra de nincs annyi napom,es a szemethegyek se vonzanak.
Jogore hetvegenkent gondoltam egy-egy napra hatar melle szallas es atugralni napi turara tobbszor.Vorau regioban egesz jo utakat lattam.
Szombat orsegben vagy akorul megszallok,vasarnap kortura,este-ejszaka haza,hetfon melo.Tobbszor.
Ezert 3-4x pcr felejtos.
Nem,az maceras,es teny.Labancok.
Atesett es pcr,nem estem at.
Ket vakcina+pcr,ruszkit meg nem fogadtak el megin bukta.
Harom vakcina ami nem ruszki, siman mehet,jelenleg bukta,de van egy megkerulo,csak papirt viszek a 3. Nyugatirol es behazudom az elso kettot nyugatinak.Na itt gyujtom az infot hogy megy e ez vagy nem.
Namost ha elfogadjak a szputynikot nem kell szarakodni minden jo.
Ezert es mert hatartalan a ruszkikba vetett bzalmam nem sietek.
Ertheto?
Eletben a szputnyik oroke tarto hatasatol leszek,vedett vagyok no karanten,no fertozes,a 3. Azert kell hogy utazzak.Azt is kevset,par napot.
Hova siessek.
Vedettsegit se kerte senki,soha.Az se kell.
Az 1,3 millat ha odaadnak holnap beadatnam.
Meg tudnad valahogx kartyazni hogy nalam landoljon helyetted?
én nem nézem az arányokat,de ha úgy van ahogy írod akkor még ahhoz is hülyék hogy rendesen csalják össze a statisztikát.ugyanaz a halálozási arány mint tavaly? úgy hogy az omikron egy jobban terjedő de kevésbé veszélyes mutáns,és nem látszik a statisztikában?nem furcsa?
Pont ott.
Varok,infot gyujtok,no nem toled pedig a legnagyobb spiler vagy,mashonnan.
Majd teszteltetem is,de felek a tutol.Egyenlore fogaszatra trenngezek.
Hova siessek,blodi megmondta,csak butorokat tolgatok a hideg botban.
Már rég be kellett volna adasd, hiszen az oltás megvéd 🤷🏼♂️ Lassacskán a 6hónapod is lejár, nem ? Ehelyett teszteltetni akarod a véred, hol itt a logika ?
a jó számokat sosem fogjuk megtudni.de a helyzet az hogy ennél lényegesen több a fertőzésen átesett a haláleset viszont kevesebb.És hogy ezt honnan gondolom?onnan hogy mindkettőre van példám.
Mutasd már meg mikor írtad le hogy miért nem adattad be még a harmadikat, az hogy “mert a labanc” az nem válasz hiszen a labancnak kelleni fog a 3.nyugati akkor is ha elfogadja a szputnyikot, ha nem fogadja el akkor meg kelleni fog neki 2nyugati. 🤷🏼♂️🤷🏼♂️
Belekapaszkodsz nagyon ebbe a hisztibe pedig itt nincs semmiféle hiszti, ez egyértelműen látszik. Viszont Te nagyon próbálkozol a tereléssel és a mellébeszéléssel 🤷🏼♂️
Igen,melyen megbantottalak azzal hogy hisztizel.
Dehat mit tegyek,azt csinalod.
Nem ertek veled egyet,ezert hisztizel.
Leirom 15x miert nincs meg a 3. Oltasom de te jobban tudod nalam hogy mit akarok vagy nem akarok.
Majd amikor elmondom hogy ne te mond mar el mit is akarok akkor betamadsz hogy nincs csaladom.
Erdekes,hisz kettosmerce ellenes vagy.
Ergo hisztizel mint egy picsa.
Mert mertem elmondani hogy a teljes es orok elet vedettseg humbug,a fulldigital haverja is madodszor van cudarul.
De ez nemigaz mert levi kitalalta hogy nem neki jobban kell lennie.
Es megin hisztizel.
És ha tényleg ugy lenne ahogy irod már bogyóhoz hasonlóan rég beadattad volna a harmadikat. Hisz most is az a kommunikáció hogy csak a harmadik oltás véd meg. Győzködsz minket az igazadról de ugyanúgy cselekszel csak te érdekből beadatod majd, de a pfizer már most is.előre vinni ezen az úton.
Vagy csak trollkodsz, mert azért a többiekkel csak összedobtatok pár oldalt megint 😂
Masodszor osztakokon keresztul juthatok olaszba is,ahol hasonlo covidnacik vannak.Ott dolgozni se lehet oltas nelkul,mert kotelezo.
Mehetnek balkanra de nincs annyi napom,es a szemethegyek se vonzanak.
Jogore hetvegenkent gondoltam egy-egy napra hatar melle szallas es atugralni napi turara tobbszor.Vorau regioban egesz jo utakat lattam.
Szombat orsegben vagy akorul megszallok,vasarnap kortura,este-ejszaka haza,hetfon melo.Tobbszor.
Ezert 3-4x pcr felejtos.
Atesett es pcr,nem estem at.
Ket vakcina+pcr,ruszkit meg nem fogadtak el megin bukta.
Harom vakcina ami nem ruszki, siman mehet,jelenleg bukta,de van egy megkerulo,csak papirt viszek a 3. Nyugatirol es behazudom az elso kettot nyugatinak.Na itt gyujtom az infot hogy megy e ez vagy nem.
Namost ha elfogadjak a szputynikot nem kell szarakodni minden jo.
Ezert es mert hatartalan a ruszkikba vetett bzalmam nem sietek.
Ertheto?
Hova siessek.
Vedettsegit se kerte senki,soha.Az se kell.
Az 1,3 millat ha odaadnak holnap beadatnam.
Meg tudnad valahogx kartyazni hogy nalam landoljon helyetted?
Varok,infot gyujtok,no nem toled pedig a legnagyobb spiler vagy,mashonnan.
Majd teszteltetem is,de felek a tutol.Egyenlore fogaszatra trenngezek.
Hova siessek,blodi megmondta,csak butorokat tolgatok a hideg botban.
Belekapaszkodsz nagyon ebbe a hisztibe pedig itt nincs semmiféle hiszti, ez egyértelműen látszik. Viszont Te nagyon próbálkozol a tereléssel és a mellébeszéléssel 🤷🏼♂️
Dehat mit tegyek,azt csinalod.
Nem ertek veled egyet,ezert hisztizel.
Leirom 15x miert nincs meg a 3. Oltasom de te jobban tudod nalam hogy mit akarok vagy nem akarok.
Majd amikor elmondom hogy ne te mond mar el mit is akarok akkor betamadsz hogy nincs csaladom.
Erdekes,hisz kettosmerce ellenes vagy.
Ergo hisztizel mint egy picsa.
Mert mertem elmondani hogy a teljes es orok elet vedettseg humbug,a fulldigital haverja is madodszor van cudarul.
De ez nemigaz mert levi kitalalta hogy nem neki jobban kell lennie.
Es megin hisztizel.