Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondtam már, felejtsd el ezeket a közzétett számokat.
Meg még sokan mások.
Nem az immunszit a lényeg,hanem a túlzott immunválasz.És ha begerjed akkor jön a szopás.
Ha így meg ha úgy lett volna. De nem úgy volt hanem így. Minek kell beoltani egy olyan embert aki nulla immunitással nevetve átvèszelte a koronavírust ? Nem kell jönni feltételezésekkel hogy mi lett volna ha. Csak erre az egyszerű kérdésre válaszolj 🤷🏼‍♂️
Ja mert mi idióták vagyunk… aha, mivan felidegesítettek a vitarás topicban hogy ennyire feszült vagy ?
Na ezért szartok a vakcinára,ha úgy rendesen megfingatott volna,mint az egyik barátomat,másképp írogatnál.Sőt már kérted volna a szérumot! 👆️
De, különlegesen idióták vagytok, szóval tényleg ne örüljetek. A túlnyomó többség pont úgy vészelte át mint ti, aki nem, az a 2% az meg meghalt. Szóval ti szerencsés idióták vagytok, Csollány meg Kóbor nem volt az - ők is az immunrendszerükben bíztak ☹️
Ez a verzió is megfontolandó,hogy a picsába került elő hirtelen.Nem vizsgálta meg a digics előtt?És fosik ,ha meghal esetleg vizsgálódnak? Lehetnek egyéb szálak is.Egy biztos vasembernek hitte magát!!!
Nem is hiteles, de igazábol mi köze van ahhoz amit írtam ? Hogy akik elkaptuk, legtöbben simán átvészeltük.
A kutatóorvos hogy kerül egy mezei fertőzött közelébe?
Ő kezelte?
És épp egy vakcina kritikus egyed,egy vakcinakritikus egyedet?
Érdekes. 😆
Konteo. 😆
Ez is hiteltelen?
Szerintem is így lehetett, kezdett valamint érezni,gondolta kér egy fagyit.Jól benyalta.
Nincs miért örüljünk, nem vagyunk különlegesek, a túlnyomó többség pont úgy vészelte át mint mi 🤷🏼‍♂️
Aha, egy jansent, sztem akkor, amikor már fertőzött volt... addig meg semmit, pedig fél éve volt rá. Megszopta.
Örüljetek, ájromenek (te, Levi, Kawa) hogy ti nem jártatok így.
Ez merő hazugság! Megmondták, csak az oltás!
Szépen lassan azért csak ráébrednek majd a döntéshozók is. Jut eszembe fel tünt már hogy mióta kiderült hogy Csollány oltott azóta nem érdekes hogy az intenzíven van. Azóta nem téma.
Ezt tudjuk hogy teljesen megbukott. Nem sokat ér a karantén hiszen amikor javában tüneteket mutatsz, nem vagy annyira fertőző mint a vírus benyelése és az első tünetek megjelenése között.
Az oltottnak meg ugye mindegy, nyugodtan elkaphatja hiszen megvédi a haláltol. Aki meg nincs beoltva és beteg sem volt, legyen az ő baja.
Nem is volt sose... antigén gyorsteszt van.
Egy kis virológia, ha már itt vagytok! 😆 😆

https://www.facebook.com/groups/740482753554572/permalink/988015478801297/
Nincs a körzeti orvosnál PCR-teszt?! 😮 Ne bassza már meg az O1G! 😂
Jövő 7en kapjuk a teszteket, most csak a mentősök tudnak tesztelni - meg aki megveszi magának a bótba a gyorstesztet (ami nem 100%)
Cseréljék el a kínai lélegeztetőgépeket PCR-tesztre.... 😆
Hogy teszteljenek? Ki lett dobva a teszt a qkába 😁 pedig tudom, hogy működne most is...
...de ismerve benneteket, ha O1G lejárt tesztet használna, brüsszelben ajvékolnátok, hogy "a Zorbán meg akar ölni" 😅 ezért inkább kidobták ☹️
de mivel gyorsabban terjed, több embert is kap el. Legyen mondjuk arányaiban csak negyede a tavalyinak súlyos, csakhogy pillanatokon belül 4x annyi fertőzött lesz - eredmény: ugyanúgy tele lesznek az intenzívek.
Manapság nem mondja be a Kossuth minden reggel a friss adatokat, de látom, van bőven új.