Ez a vírus nem olyan, hogy elég legyen neki 1 oltás az egész életre.(kezeit széttáró) El kell fogadni, hogy itt marad köztünk(kezeit széttáró) Eljön az az idő is amikor rájönnek, hogy semmi értelme az oltásnak pont úgy mint a nátha esetében. Aztán ha ez a vírus a gyengékre és az idősebekre veszélyesebb és súlyos lefolyású akkor a nyugdíjkérdés is megoldva(kezeit széttáró) 100 év múlva már csak az erősek maradnak meg idősnek a szelektáció miatt, akkor megint összeomlik a nyugdíjrendszer, ha nem emelik fel a nyugdíjkorhatárt 80-85 évre(kezeit széttáró)
egyébként én is. (meghajlós) nyitná, indítaná az autót, az itthoni zárakat meg minden olyan dolgot amit egy laptopról megengednék neki (kezeit széttáró)
Pedig vsgy ez van vagy nem futtatják a filmet. Most épp asszem a pomádéba kötöttek bele hogy rasszista, mert nics benne feka.
A libsik tolják minden szinten a másságot és annak elfogadását.
ez hülyeség hogy emiatt plusz támogatást kap
inkább azt tudom elképzelni amiben nincs buzi és/vagy etnikum azt nem is engedik megcsinálni, mert nem kapnak zsetont
elértem a 100%-os tudást, azt hiszem kicsit lazulok, megnézem a legújabb 007-est, de csak azért hogy meg tudjak fogalmazni egy 50 ezer karakteres kritikát
Az aldiban etvagygerjesztobb. 😆
Menni akartam a mátrába a gyerekkel de több hó van nálunk mint a hegyen 😅
van ahol ez simán elmegy, de erőltetni nem kellene
A libsik tolják minden szinten a másságot és annak elfogadását.
Nem tamogatas.
https://www.szilajcsiko.hu/sin...
Ez egyenlore csak az oscarhoz kotodik,de elvarjak mindenhol.
inkább azt tudom elképzelni amiben nincs buzi és/vagy etnikum azt nem is engedik megcsinálni, mert nem kapnak zsetont
aztán lehet csak 3 vagy 5 betű lesz belőle 😂