hali mindenki van itt nálam 1 50 es cagiva elefánt nem ad szikrát kimértem minden okés de nincs szikra a gyujtását nagyjábol értem bár a fesz szabájzó melleti relét nemértem minek van az ott meg miért megy mindeferre ebben a motorban a kék vezeték ami a gyujtás alaplapbol jön japán motorkat javitok alapbol és ezt az olasz perveziot nemértem ami itt zajlik ha bárki tudna segiteni érdekelne elektronika meg alaplap is akkor valaki jelezze kérem vagy itt vagy a 06 70 262 60 46 os telefonszámon de kapcsolási rajzra is vevö vagyok vagy 1 2 hozzá értö értelmes hozzászolásra:D elöre is köszi
Rendben, akkor ha 2 napon belül nem viszi el senki egybe, akkor küldöm az alkatrészeket mindenkinek.
conanthaifun@hotmail.com az msn címem, vegyetek fel, ott egyszerűbb megbeszélni a részleteket.
Hellósztok most vettem egy cagiva primat és a váltóm átfordul a váltótengelyen mi ilyenkor a tehendö teljesen meghuztam akkor is átfordul? vagy vennem kell egy másik tengelyt bele az menyi ft lenne?Jahh meg teljesen gyári a motorja de van egy 24-es karbim megéri beletenni lesz valami baja vagy nem ?köszi
Minden eladó Az a legjobb, ha valaki személyesen eljön érte, mert akkor ha lerakja a pénzt, viheti is. Ha neten megy a dolog, akkor nyilván annak küldöm, aki többet ajánl érte.
Hello engem az önindítóból kijövő tengely minden alkatrészével érdekelne. Ami a gyújtás felőli nagy fogaskerékhez csatlakozik. Van a blokknál valami kúpos csapágyas rész az is kellene. Ha csak egyben adod az önindítóval megveszem azt is.
repasigabor@citromail.hu
Engem érdekelne a komplett idomszett ha nem törött és viszonylag szép a festése ezalatt értem ,h nem pattogzik le meg agyongittelt.
Ha tudnál képeket készíteni róla ,h pontosan milyen állapotú megegyezhetünk. (hozzáteszem nekem DERBI GPR R 50-re kell ami elvileg ugyan ez a kasznival jött ki annyi különbséggel,h nekem ellenkező oldalt van a lánchajtás)
Küldtem pár képet,h lásd mire gondolok.
Helyileg hol található mert nem tudom,h posta megoldható meg lehet tudok fuvart intézni.
Na akkor összeszedem kinek mi kell, és ha viszitek, akkor megbontom.
komplett idomszett: 20.000
visszapillantók: 5 ezer, önindítót nem fogom szétbarmolni, nagyon ritka a jó, csak egyben eladó 10 ezerért.
indexek, lámpák, km óra szerkezet egyben, mivel ebből sem fogok egy spirált kihalászni: 15 ezer.
Ha ezeket így mind elviszitek, akkor szétszedem, ha nem, akkor nem. A többi cuccért lehet jelentkezni, ha valakit érdekel más is.
Sziaszrtok a képen mellékelt alkatrészt keresek, akinek van hívjon a 20 662 82 25 számon. Önindító alkatrész hibám van, felpörög, a két fogaskerék még átadja az erőt de itt van a baj, mert a tengely pörög a fogaskerék rákap a nagyra, de elforog egymáson, mert a kicsi már le van nyalva...
Többen is kerestetek használt alkatrészek miatt, sajnos nem írtam fel mindenkit, de, hogy őszinte legyek nincs is túl sok kedvem ezer forintonként eladni a gépet.
Szóval!
Van egy Cagiva prima R járgányom, aminek megragadt a hengere, a dugó az tuti kuka, nincs rá kapacitásom, hogy szórakozzak vele, a hengeren kívül minden tuti rajta, még az önindító is hibátlan, az idomok is szépek, egyedül hátsó ülés nincs hozzá. Ha valakinek kell, caklipakli 60 ezer forintért viheti is.
conanthaifun@hotmail.com az msn címem, vegyetek fel, ott egyszerűbb megbeszélni a részleteket.
repasigabor@citromail.hu
Ha tudnál képeket készíteni róla ,h pontosan milyen állapotú megegyezhetünk. (hozzáteszem nekem DERBI GPR R 50-re kell ami elvileg ugyan ez a kasznival jött ki annyi különbséggel,h nekem ellenkező oldalt van a lánchajtás)
Küldtem pár képet,h lásd mire gondolok.
Helyileg hol található mert nem tudom,h posta megoldható meg lehet tudok fuvart intézni.
komplett idomszett: 20.000
visszapillantók: 5 ezer, önindítót nem fogom szétbarmolni, nagyon ritka a jó, csak egyben eladó 10 ezerért.
indexek, lámpák, km óra szerkezet egyben, mivel ebből sem fogok egy spirált kihalászni: 15 ezer.
Ha ezeket így mind elviszitek, akkor szétszedem, ha nem, akkor nem. A többi cuccért lehet jelentkezni, ha valakit érdekel más is.
igazából a komplett idomszett érdekelt volna már ha nem törött . De ahogy látom kompletten akarod eladni.
Engem érdekelnének a vissz pill. tükrök, illetve az önindító fogaskerék.
Most ki van belőle kapva a henger, ha érdekel, így szétszedett állapotban is lefotózom, külön a leszedett idomokkal.
Szóval!
Van egy Cagiva prima R járgányom, aminek megragadt a hengere, a dugó az tuti kuka, nincs rá kapacitásom, hogy szórakozzak vele, a hengeren kívül minden tuti rajta, még az önindító is hibátlan, az idomok is szépek, egyedül hátsó ülés nincs hozzá. Ha valakinek kell, caklipakli 60 ezer forintért viheti is.