Önindítóm sajnos megadta a szolgálatot, megnéztem mi a hiba. Amennyire én láttam van a motor ami belemegy egy tengelybe aminek a végén van egy fém fogaskerék. Nekem ez a fogaskerék van elkopva így mikor felpörög nem történik semmi, nem hajta meg a nagy fogaskereket ami a főtengelyre van kötve. Van valakinek eladó vagy hol lehet ilyet kapni csináltatni stb? A másik kérdés, hogy váltóba mennyi olajat érdemes önteni? Az utolsó kérdésem pedig az, hogy sebességtől és fokozattól mentesen azt veszem észre, hogy húzom a gázkart gyorsul gyorsul aztán egy idő után motorfék van, mintha túl sok benzint vagy levegőt vagy valamit kapna ami miatt nehogy húzna csak lassul ilyenkor amint visszábveszek a gázállásból rögtön újra erőre kap. Hol keressem a hibát?
Köszi,
Dani
UI: Akinek van eladó alaktrésze hívjon a 20 662 82 25 számon!
Csak azt nem tudom, hogy a horonyba mi megy? Gumigyűrű? Mert azt nekem kifújta mint a vattacukrot.... Vagy valamilyen hőálló anyag? Vagy esetleg hanyagolható az ami oda menne?
hello nekem van egy cagiva primám múltkor lett benne gyertya téve(10)-es jól is ment vele(80km/h) egy db ig de most 60km/h-nál el kezd dadogni ugyanúgy mint előte néha fel megy 70ig és utána is el kezdi de ahoz mennem kell 5-6 km-ert léccy segítsetek előre is köszi :D
udv mindenkinek erdelyi vagyok vagyis nagyvarad mellett lakom es nalunk a segedmotorokat is vizsgaztatni kell es ma voltam vizsgaztatni es eleg sokat szivtam amiatt h azon akis alu tablacskan mar csak a beleutott szamok latszottak es elvileg kellett volna latszodjon valami tipusjelzes is ami csak festekkel volt rafujva (mert adasvetelin kivul nem volt semmi papirom) mint peldaul a mitonal a BG jelzes es aztan kovetkezik a motorszam szoval az enyemen csak a motorszam latszott vagyis azt szeretnem megtudni h a prima 50-esnek mien tipusjelzes lehetett mert ott azt mondtak h abbol tudjak megallapitani h hany ccm es kw hiaba veheto ki a motorszam a tipus nem es azert lenne jo ha valaki tudna megadni egy 92-93-as evjaratu gyarilag 50-es prima tipusjelzeset
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy Cagiva Supercity, Prima hengerfejnél milyen a gyári tömítés. Vagyis, hogy mi van a "horonyba" ogyűrű vagy valami más?
Látván, hogy az előző gumigyűrű nem nagyon bírja a hőt, ezért én arra gondoltam, hogy inkább egy kis rézkarikát rakok oda az a hőt is jobban bírja és jól is tömít.
Önindítóm sajnos megadta a szolgálatot, megnéztem mi a hiba. Amennyire én láttam van a motor ami belemegy egy tengelybe aminek a végén van egy fém fogaskerék. Nekem ez a fogaskerék van elkopva így mikor felpörög nem történik semmi, nem hajta meg a nagy fogaskereket ami a főtengelyre van kötve. Van valakinek eladó vagy hol lehet ilyet kapni csináltatni stb? A másik kérdés, hogy váltóba mennyi olajat érdemes önteni? Az utolsó kérdésem pedig az, hogy sebességtől és fokozattól mentesen azt veszem észre, hogy húzom a gázkart gyorsul gyorsul aztán egy idő után motorfék van, mintha túl sok benzint vagy levegőt vagy valamit kapna ami miatt nehogy húzna csak lassul ilyenkor amint visszábveszek a gázállásból rögtön újra erőre kap. Hol keressem a hibát?
Köszi,
Dani
UI: Akinek van eladó alaktrésze hívjon a 20 662 82 25 számon!
Csak azt nem tudom, hogy a horonyba mi megy? Gumigyűrű? Mert azt nekem kifújta mint a vattacukrot.... Vagy valamilyen hőálló anyag? Vagy esetleg hanyagolható az ami oda menne?
Mondjál Te egy árat!
Üdv.
06302692998
Ha jó akkor küld telefonszámot és felhívlak!
Van egy Cagiva Primám.Miért van az,hogy 4-be nem pörög ki és 5-be nem tudom felrakni?
Én sokkal kevesebbet gondoltam érte!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy Cagiva Supercity, Prima hengerfejnél milyen a gyári tömítés. Vagyis, hogy mi van a "horonyba" ogyűrű vagy valami más?
Látván, hogy az előző gumigyűrű nem nagyon bírja a hőt, ezért én arra gondoltam, hogy inkább egy kis rézkarikát rakok oda az a hőt is jobban bírja és jól is tömít.