Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdekelne Cagiva Prima matrica.
Többet tényleg nem írok már, de ha van valakinek eladó gumi érdekelne...
Amit kifelejtettem, hogy a kuplung hidegben nem old ki, betolom és 2 utcasarok után már néha megy.. Mitől lehet?
Sziasztok!

Önindítóm sajnos megadta a szolgálatot, megnéztem mi a hiba. Amennyire én láttam van a motor ami belemegy egy tengelybe aminek a végén van egy fém fogaskerék. Nekem ez a fogaskerék van elkopva így mikor felpörög nem történik semmi, nem hajta meg a nagy fogaskereket ami a főtengelyre van kötve. Van valakinek eladó vagy hol lehet ilyet kapni csináltatni stb? A másik kérdés, hogy váltóba mennyi olajat érdemes önteni? Az utolsó kérdésem pedig az, hogy sebességtől és fokozattól mentesen azt veszem észre, hogy húzom a gázkart gyorsul gyorsul aztán egy idő után motorfék van, mintha túl sok benzint vagy levegőt vagy valamit kapna ami miatt nehogy húzna csak lassul ilyenkor amint visszábveszek a gázállásból rögtön újra erőre kap. Hol keressem a hibát?

Köszi,

Dani

UI: Akinek van eladó alaktrésze hívjon a 20 662 82 25 számon!
Ezt látom én is élőben:)

Csak azt nem tudom, hogy a horonyba mi megy? Gumigyűrű? Mert azt nekem kifújta mint a vattacukrot.... Vagy valamilyen hőálló anyag? Vagy esetleg hanyagolható az ami oda menne?
Szia

Mondjál Te egy árat!

Üdv.
Remélem segít valamit.
Ha postával együtt 10000ft-ba odaadod akkor kell!
Látom itt is csak a biznisz megy...
10eft+posta (előre utalással 1050ft,utánvéttel 1680ft)
06302692998
Látom Borsod megyei vagy te is, egy település nevet tudnál mondani?
hello a gumikat menyiért adnád?
10000ft postával együtt!
Ha jó akkor küld telefonszámot és felhívlak!
12,5eft postával
hello nekem van egy cagiva primám múltkor lett benne gyertya téve(10)-es jól is ment vele(80km/h) egy db ig de most 60km/h-nál el kezd dadogni ugyanúgy mint előte néha fel megy 70ig és utána is el kezdi de ahoz mennem kell 5-6 km-ert léccy segítsetek előre is köszi :D
Én tettem egy ajánlatot, mondjál te is egy ajánlatot!
Üdv.
Van egy Cagiva Primám.Miért van az,hogy 4-be nem pörög ki és 5-be nem tudom felrakni?
8000ft tudok adni érte posta költséggel együtt!
15000ft-ra nem tudok mondani semmit mert az nagyon sok!
Én sokkal kevesebbet gondoltam érte!
én nem gondoltam utolsó árra,én tettem egy ajánlatot,amit sokaltál,ezért mondj te egy árat,és megbeszéljük
Te mond meg mi az utolsó ára!
Hello! Valaki ad el Cagiva prima első lámpát?:O
udv mindenkinek erdelyi vagyok vagyis nagyvarad mellett lakom es nalunk a segedmotorokat is vizsgaztatni kell es ma voltam vizsgaztatni es eleg sokat szivtam amiatt h azon akis alu tablacskan mar csak a beleutott szamok latszottak es elvileg kellett volna latszodjon valami tipusjelzes is ami csak festekkel volt rafujva (mert adasvetelin kivul nem volt semmi papirom) mint peldaul a mitonal a BG jelzes es aztan kovetkezik a motorszam szoval az enyemen csak a motorszam latszott vagyis azt szeretnem megtudni h a prima 50-esnek mien tipusjelzes lehetett mert ott azt mondtak h abbol tudjak megallapitani h hany ccm es kw hiaba veheto ki a motorszam a tipus nem es azert lenne jo ha valaki tudna megadni egy 92-93-as evjaratu gyarilag 50-es prima tipusjelzeset
te mennyire gondoltál?
Sziasztok.

Meg tudná nekem mondani valaki, hogy Cagiva Supercity, Prima hengerfejnél milyen a gyári tömítés. Vagyis, hogy mi van a "horonyba" ogyűrű vagy valami más?

Látván, hogy az előző gumigyűrű nem nagyon bírja a hőt, ezért én arra gondoltam, hogy inkább egy kis rézkarikát rakok oda az a hőt is jobban bírja és jól is tömít.